Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ramona, daca nu va grabiti poate ar fi bine sa asteptati un pic si sa vezi ce se intimpla cu real estate marketul, ca ai vazut ce se prevesteste ca o sa cada.
Noi ne-am incumetat sa ne luam acum casa ca aici e mult mai solida piata si nu sunt riscurile asa de mari.
Daca sunt multe case de vinzare inseamna ca lumea asteapta sa vada ce se intimpla. Incearca sa urmaresti citeva case sa vezi ce se intimpla cu ele, cit de repede se vind, daca le scade pretul.
Asa vroaim si noi sa ne asezam, sa avem casuta noastra. Noi ne-am luat insa masina de paine inainte de a ne lua casa sa ne obisnuim cu ideea:)

Corinadana, asta a fost principalul motov pentru care am plecat din CA (noi stateam in bayarea si acolo era la fel de imposibil sa te gindesti la o casa). Aici dupa 4 luni ne-am luat casa. Pe mine ma durea cel mai tare cind scriam cecul pentru chirie, bani aruncati efectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ramona sunt geloasa ca tot inviti fetele la tine la dallas :), pana mai acum cateva luni aveam planuri foarte serioase sa ne mutam in TEXAS-houston...dar acum cand preturile au scazut enorm aici in Florida, iar casele abia se mai vand, nu avem decit sa tot asteptam pana vindem casa care este la vanzare de 5 luni, dupa o sa ne gandim bine unde exact am vrea sa mergem: tot la caldura din asta ca la Florida(adica houston/texas)sau mai sus prin north carolina :)...ca imi este dor tare de a trai orice SEZON, mai ales cel de iarna :)

edit: m-am uitat pe lista noastra si nu am vazut pe nimeni prin North Carolina!!!...

Elena37+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Uite ca intru rar pe aici... Si eu tot din Florida, cu gand de vanzare casa, slabe sperante si dor de NC si 4 anotimpuri. Ei, ca de uragane tot n-o sa scapam, dupa cum merg treburile cu casele pe aici...
Succes fetelor, poate aveti noroc! La noi s-a vandut una de pe strada (mare si destul de scumpa) dupa 6 luni, dar sunt cu gramada care asteapta...

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elena nu fii geloasa, te asteptam oricind!
Of, of si noi care am vrut Florida dar am renuntat cind am vazut ca preturile urcau mai rapid decit la NY...
Acolo gasisem casa visurilor mele cu niste ani in urma... Am ezitat, ne-am razgindit... La vremea aia casa era $177,000. Mai tirziu am urmarit preturile zonei si nu prea mai puteai lua o casa sub $450,000... Nu stiu cum o fi acum ca nu m-am mai uitat.
Danutza preturile sint atit de mici aici ca nu stiu unde s-ar mai putea duce. Preturile au stationat in timp ce in restul tarii tot urcau. Dar mai stii?
Oricum, au venit cu o contraoferta care nu ne-a convenit. Nu stiu daca se razgindesc dar noi sigur nu cedam.
Acum nici nu mai stiu daca s-o luam sau nu. Daca stau sa bifez de pe lista corespunde cu multe din cerintele noastre. Dar nu prea am avut sentimentul ala de "wow"!
Mie tare imi place unde stam cu chirie, pacat ca nu e de vinzare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Elena nu fii geloasa, te asteptam oricind!
Of, of si noi care am vrut Florida dar am renuntat cind am vazut ca preturile urcau mai rapid decit la NY...
Acolo gasisem casa visurilor mele cu niste ani in urma... Am ezitat, ne-am razgindit... La vremea aia casa era $177,000. Mai tirziu am urmarit preturile zonei si nu prea mai puteai lua o casa sub $450,000... Nu stiu cum o fi acum ca nu m-am mai uitat.
Danutza preturile sint atit de mici aici ca nu stiu unde s-ar mai putea duce. Preturile au stationat in timp ce in restul tarii tot urcau. Dar mai stii?
Oricum, au venit cu o contraoferta care nu ne-a convenit. Nu stiu daca se razgindesc dar noi sigur nu cedam.
Noi am vrut tot NC initial. Pina ne-am codit sa vizitam zona am ajuns intii in zona asta si am vazut ca e mai cald, mai ieftin, asa ca... here we are!
Acum nici nu mai stiu daca s-o luam sau nu. Daca stau sa bifez de pe lista corespunde cu multe din cerintele noastre. Dar nu prea am avut sentimentul ala de "wow"!
Mie tare imi place unde stam cu chirie, pacat ca nu e de vinzare.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ramona, daca sunt asa de multe case de vinzare eu as mai cauta in locul vostru. Mai ales daca nu ati avut sentimentul de "wow" care e foarte important cind cumperi o casa, se pare.
Cred ca la voi nu e nevoie sa te grabesti sa cumperi o casa acuma, mai ales daca iti place unde stai si nu e foarte scump.

E foarte clar ca piata o s-o la vale asa ca daca faci o o investitie acuma intr-o casa trebuie sa te gindesti ca ai s-o ti niste ani pina isi revine marketul, ca atunci cind o vinzi sa nu iesi in pierdere.
Stiu ca vorbeam cu un prieten de-al nostru din bayarea care ne spunea de cineva care a cumparat o casa inainte de caderea .com-urilor la care i-a scazut pretul cu 25%, a fost nevoie de 7 ani ca pretul casei sa revina la valoarea la care a cumparat-o. Pe termen lung o casa sigur e un cistig dar daca te gindesti la un termen scurt atunci poti sa iesi in pierdere.

In orice caz la voi e bine ca e buyers market, ai avantajul ca ai de unde alege. Succes si sa va gasiti casuta visurilor voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

quote:
Originally posted by Elenalove27

Ramona sunt geloasa ca tot inviti fetele la tine la dallas :), pana mai acum cateva luni aveam planuri foarte serioase sa ne mutam in TEXAS-houston...dar acum cand preturile au scazut enorm aici in Florida, iar casele abia se mai vand, nu avem decit sa tot asteptam pana vindem casa care este la vanzare de 5 luni, dupa o sa ne gandim bine unde exact am vrea sa mergem: tot la caldura din asta ca la Florida(adica houston/texas)sau mai sus prin north carolina :)...ca imi este dor tare de a trai orice SEZON, mai ales cel de iarna :)

edit: m-am uitat pe lista noastra si nu am vazut pe nimeni prin North Carolina!!!...

Elena37+
POZE

Elena, te intereseaza un schimb de experienta in Michigan? Hai sa facem schimb de locatii in anotimpul rece, astfel imi iau si eu portia de soare, iar tu portia de zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona draga nu cedati!!Nici un banut mai mult!
Si eu zic sa mai asteptati un pic. Pe 2007 s a anuntat o scadere a preturilor la imobile.
Ce preturi citesc eu pe la voi aici nici macar de un garaj nu o poti pune aici unde locuim noi. E f adevarat ca i extraordinar de frumos. Langa ocean, ziua placut cald dimineata si seara racoare, in fiecare weekend mergem cu bicicletele la plaja.Super!
Hai ca vin la Dallas!
La Seattle ploua mult si pe mine ma deprima rau ploaia iar in Florida e cald raaaaau.

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ANDRUSHKA, NO WAY in Michigan sigur nu vreau sa locuiesc :)))...acolo sigur este frigul frigurilor :) dar daca vrei soare hai vino la Florida in vacanta , va asigur cazare gratuita :)

Ramona, noi gasisem o casa in Houston la numai $200,000 cu 3 bedroom si 2 bathroom , garaj ...ce mai , superba...dar am tot asteptat sa vindem noi aici ...si nici acum nu am vandut :((....

la noi depinde de sot daca il poate tranfera cu serviciul...de asta am fi vrut in Texas ca avea transfer acolo, acum poate avea in North carolina ...asta in caz de gasim ceva la pret convenabil si bineinteles de vindem aici!

...

Elena37+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Elena ai o poza "beach 045" E grozava!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput