Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 22

danutza_c spune:
Am gasit reteta, corectez: Sinzi tu ai pus reteta de cozonac la cap trecut. Am copiat-o acuma si am o intrebare: in ce ordine pui ingredientele in masina? In mod normal se pune intii laptele (cu zaharul si galbenusurile) pe urma faina cu drojdia. Dar in reteta ta e smintina si unt, astea cum le pui, untul e topit? Si smintina cum o adaugi si cind?
Merci mult pentru sfaturi!

Oana C spune:
NEW YORK, NEW YORK!!!!
Fetele din New York, va rog, ajutati-ma ... Recomandati-mi un hotel bun, curatel, cu locatie cit mai faina in Manhattan, 150-250$/noapte.
De preferat, sa fie aproape de Rockefeller Plaza, Central Park, Empire State Building si alte atractii de genul asta, in "walking distance".
Ce parte a Manhattanului este mai curata si mai faina: est sau vest, 2-3 Ave sau 10-11Ave, 28-29 St. sau 56-57 St.???
Vrem sa inchiriem o camera in dec, 19-21 dec si vrem sa fie cit mai aproape de atractii, normala la pret si curata.
Va rog mult de tot, daca stiti ceva, sa imi spuneti si mie unde as putea sa stau.
Multumesc mult.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Siminaf spune:
quote:
Originally posted by danutza_c
Am facut si eu paine doar cu whole wheat si a iesit ca o placa de beton, tare si urita si necrescuta si cu un gust. E comestibila intr-adevar daca o amesteci cu faina alba.
Masina mea e Breadman, o avem de vre-o 2 ani si e foarte buna. Eu folosesc drojdie de la Costco care creste foarte bine cu faina alba unbleached. Eu doar framint aluatul in masina pe urma il scot, il pun in forma si las sa cresca si coc la cuptor. Iese super.
Parca Simina, tu ai scris reteta de cozonac in capitolul trecut, ma intereseaza si pe mine, inca nu am reusit sa fac cozonac.
sa nu ne pierdem speranta
danutza
Ooooooo, eu si retetele! Mai ales de cozonac! Nici nu am bread maker inca. Dar imi iau sigur. Imi pare rau, Danutza, ca nu te pot ajuta, sincer!

danutza_c spune:
Simina, am corectat mai sus, era Sinzi. Dar oricum, poate te apuci acuma de cozonaci ca tot ti-am dat eu motiv

Ramona J spune:
Inca o intrebare: daca folositi masina la framintat numai, nu e mai bine sa iei alt aparat care sa faca asta?
Ca odata framintata as putea s-o coc la cuptor.
Mai am o intrebare, aveti careva aragaz electric pe unde locuiti? Cum e? Am gasit o casa care are aragaz electric. Noi pina acum am avut numai pe gaz si nu stiu cum o fi cu asta...
The best thing you can do for your children is to love your wife.

Siminaf spune:
Ramona, aici e plin de bucatarii electrice complet si pot sa-ti spun ca e f. ok. Pe noi nu ne-a deranjat cu nimic. Nu se vede nici o diferenta. Mai greu e la inceput, pina te obisnuiesti tu cu timpii necesari anumitor operatii, care difera un pic de cei de la aragazele cu gaz.
Danutza, dupa ce am dat pagina am observat si eu. Dar acolo ajunsesem cu cititul atunci.

Ramona J spune:
Multumesc. Chiar imi faceam griji cu asta. Altfel imi place ca nu poluezi casa cu gazele alea. Doar ca banuiesc ca e mai scump...

anamari spune:
Eu am avut aragaz elctric pana de curand si nu mi-a placut, desi se zice ca bucatarii care se respecte folosesc aragaze electrice....
pur si simplu tot ce gateam in cuptor nu imi iesea asa cum eram eu obisnuita...de cand m-am reintors la gaz am reinceput sa coc din nou...
Oana
noi am stat la comfort Inn pe langa Times Square .A fost curat dar...
camera era 2 pe 2
patul era "ortopedic"-adica tare...
iar zgomotul mi-a amintit de masinile alea extraterestre din the war of the worlds...
pret:125-150/noapte- in afara sezonului si esti aproape de toate ....

Delia21 spune:
Adriana,eu am un pitic mai micc,de 8 luni,deocamdat,dar lasa ca creste el si i ajunge din urma pe ai taiHai poate reusim sa ne vedem cand ai si tu timp si nu ma supar deloc sa-ti vad toate 3 comorile,dimpotriva,poate-ti fur vreuna....eu am asa o nostalgie dupa o fetita si cum deocamdata nu am una personala,amenint pe toata lumea cu rapitul.....

Ramona J spune:
Of, din pacate nu prea am de ales... Abia gasiram o casa care sa ne placa. Zau daca-mi vine s-o iau de la capat!