Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Simina, eu nu stiu ce sa cred, am auzit tot felul de pareri pro si contra.Pana nu stiu exact nu il fac.
Oricum e numai 1 vaccin, eu nu refuz nimic, doar vaccinul asta.Nici eu nu il am(nu am avut hepatita niciodata desi am fost in colectivitate de la 2 ani) si nici ceilalti 4 copii ai soacrei nu il au.
Pt Green Card nu a trebuit sa fac nici un vaccin, pt ca am avut bolile copilariei iar vaccinul hepatic nu era mentionat in fisa.Mi-au luat sange si asa am dovedit.

Corina, sora mea a avut braces.I s-a spus ca de la 14 ani in sus se pot pune ca asa cum zici ei sunt in continua crestere.
Ea si-a pus la 17 ani si sus si jos.A stat cu ele 1 an jumate.Altele sunt pe termen si mai lung dar chestia e ca se pot modifica in timp ca sa ii acomodeze noua forma.Ea a avut un dinte in plus si a trebuit scos ca restul sa se indrepte.Mergea la control in fiecare luna pt noi fire ca se se acomodeze.In final i-a scos toate cele 4 masele de minte pt ca pur si simplu nu mai aveau loc dintii care acum erau drepti.Nu stiu daca asa e cazul la copila de 10 ani dar cred oricum ca la varsta asta e prea mica sa suporte atatea interventii care sunt si foarte dureroase cu anestezie cu tot.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Fetele am nevoie de ajutorul vostru, al celor care au masina de paine. Apreciez enorm orice sfat.

Vreau sa cumpar o masina de paine care sa faca si cozonac. Mie imi e tare greu sa framant, dar imi e dor de cozonac. Si imi e dor iar de mirosul de paine calda, asa ca am zis sa incerc.

Stie cineva ceva de tipul asta de masina? Face si cozonac, ca nu sunt sigura si nici nu vreau sa cumpar ceva de care sa nu ma folosesc?! Sau poate aveti sugestii pt alt tip de masina de paine. Apreciez enorm.

http://www.sunbeam.com/productdetail.aspx?PId=59

Va multumesc mult de tot pt ajutor,

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Carmen, ce pot sa-ti spun eu despre masina de paine pe care o am eu ( e un Oster)e ca nu am facut cozonac cu ea la propriu, ci doar am pus ingredientele si am facut aluatul. Ala dureza cam 1,5h cu tot cu crescut. Dupa ce mi l-a framantat l-am luat si l-am facut cu umplutura de cozonac cum stiam de la mama de acasa si l-am copt la cuptor.Asta ce am eu face si paine buna.Cred ca depinde si cum il nimeresti. Am o prietena aici care a schimbat 2 (la Costco)pana sa nimereasca unul bun(in celelalte nu crestea aluatul si iesea o paine mica si tare). Sper sa te ajute nitel, desi nu ti-am raspuns la intrebare pe deplin.

Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Bianca, mersi de idei. Ce tip de masina a luat prietena ta de la Costco, ca as putea merge acolo?!
Si apropo, tu stai destul de aproape de mine, de fapt eu in fiecare zi conduc pe langa Irvine. De cat timp sunteti aici?

Fetele, nu mai aveti niciuna masina de paine? Please, help!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Carmen tipul ala de masina de paine de la Sunbeam il avem noi si sunt foarte multumita de el. Face si cozonac dar daca vrei cu umplutura atunci evident trebuie scos si copt in cuptor.A.. singura chestie este ca eu am remarcat ca aluatul creste cel mai bine daca ai drojdie de masina de paine si unbleached flour. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu.

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu tot sunbeam...fac cate 2 paini pe zi...si sunt tare multumita de ea!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Voi folositi strict ingredientele speciale pentru masina? Ca tot ma gindesc si eu la masina asta dar nu am luat inca. Asta e unul din motive.
Ca vreau sa fac piinea din "scratch", whole wheat... cit mai sanatoasa deci.
Se poate face asa la masina?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Carmen, nu stiu exact ce masina are prietena,dar o sa intreb.
Cat despre noi, suntem de 2 ani aici si stam in campus la UCI(sotul e student aici).
Ramona, eu pot sa-ti spun ca am facut de 2 ori paine numai din whole wheat si a iesit tare ca betonul, si nici nu a crescut chiar daca am pus drojdie pentru paine si am selectat programul pentru faina neagra. Cand am amestecat in schimb cu faina alba,a iesit painea buna.

Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Masina noastra se numeste FastBake de la Morphy Brown si e foarte buna, am facut paine italiana, frantuzeasca si whole wheat.Face si gem, aluat de pizza si mai multe doar ca eu nu am ajuns sa le fac pe toate :) de cozonac nu stiu, trebuie sa vad...eu nu am facut pana acum dar sunt super multumita de masina.Cand fac painea la 2 lbs creste coca pana aproape da afara.....dar si folosesc fast action yeast.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Am facut si eu paine doar cu whole wheat si a iesit ca o placa de beton, tare si urita si necrescuta si cu un gust . E comestibila intr-adevar daca o amesteci cu faina alba.
Masina mea e Breadman, o avem de vre-o 2 ani si e foarte buna. Eu folosesc drojdie de la Costco care creste foarte bine cu faina alba unbleached. Eu doar framint aluatul in masina pe urma il scot, il pun in forma si las sa cresca si coc la cuptor. Iese super.
Parca Simina, tu ai scris reteta de cozonac in capitolul trecut, ma intereseaza si pe mine, inca nu am reusit sa fac cozonac.

Mergi la inceput