Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

eu tot nu pricep de ce vreti voi sa sariti peste vaccinuri. V-a zis si siminaf opinia dpdv medical.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

La multi ani celor care si-au sarbatorit ziua numelui!! si celor care si-au sarbatorit ziua de nastere!!!

Interesanta discutia despre vaccinuri, noi suntem mai mititei si pana acum am facut toate vaccinurile mai putin cel pentru rotavirus ca pediatra ne-a sfatuit sa mai asteptam. Acum urmeaza seria vaccinurilor de la 6 luni si probabil o sa ne intrebe daca vrem sa facem vaccinul antigripal..la asta am de gand sa zic pas..

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Stiu ca poti merge la comisie, oricum e complicat. Pina la urma nici eu nu inteleg de ce sa refuzi vaccinurile.
Am mai citit pareri despre asta dar nu am tras o concluzie clara ca ar dauna.
E chestia cu cele care contin oua ca pot da reactii la alergici. Mai cred ca nu e bine sa le dai inainte de virsta potrivita (cum a fost recomandarea de asta-iarna in RO).
Deci de ce sa nu-i vaccinam?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Fetele eu acum deviez de la vaccine si as vrea sa va zic, ca eu atatia copii cu braces am vazut aici ca m am ingrozit. O fi oare o moda?!

Raluca are o prietenuta de 10 ani si jum. si saptamana asta i pune braces si sus si jos. Plateste o caruta de bani, nu are asigurare. Intrebarea mea: nu ar trebui doctorii astia sa astepte macar pana se incheie procesul de crestere al copilului? Ca ma gandesc ca unui copil in crestere ii mai creste maxilarul, mandibula si se mai face loc la dintisori. De ce se grabesc atat de tare??

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Sa faca bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa stii Ramona ca si eu tot la asta m am gandit! Ca altfel nu vad de ce i graba asa de mare! Si daca lasi copilul sa creasca poate i se rezolva si dintii si uite asa sare domn' doctor din schema!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Exact! Daca un medic ii prinde in faza cu dintii strimbi cu atit mai bine pentru el. Asa gindesc ei carevasazica, nu e si opinia mea.
La fel un medic va incerca de multe ori sa puna o punte unde poate ai nevoie numai de o coroana etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am o mamica si un tatic care poarta asa ceva!!! Si cred ca au peste 30 de ani!!!! Si nu au dintii strambi vizibil, sa spui ca e un defect deranjant!!!
Colega mea (care e dintr-o bucata) i-a intrebat cum se saruta!!!!

Io am o pb cu vaccinurile, in primul rand un instinct care imi spune sa il las asa...in al 2-lea experiente naspa si in ultimul ce am citit anti-vaccinuri...
David a facut o reactie urata la VPO la un an...am trait 3 saptamani de groaza atunci!!!!
Apoi dupa o luna de la ROR a facut rubeola (cu febra peste 40 care l-a tinut zile in sir!!!!)...acum ma intreb daca are imunitate si la celelalte 2, sau i-am facut vaccinul degeaba cu totul!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI dar daca ai sa ai nevoie pt cetatenie?!!!...cum au spus fetele mai sus!!!...atunci va trebui sa il faci oricum?!!!...zic si eu,sa te gandesti bine!!!... de la noi,vorbim in weekend!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani cu un pic de intarziere dar din tot sufletul si de la mine ptr Mihaelele si Gabrielele noastre.
Fetele am si eu o rugaminte mare la voi. Stiu ca nu intru prea des, dar va citesc zilnic.
Vin si eu cu o intrebare pentru un student roman care are F1 si a aplicat pt green card si pentru advanced parol in octombrie ca sa plece acasa in vacanta de iarna; nu stie daca ii vine AP pina atunci si am vazut pe aici ca a fost cineva la USCIS sa ceara sa ii dea AP mai repede - stiti ce fel de documente trebuie duse si cum ii poate indupleca? Ceva gen unic intretinator la un bunic bolnav (cam asta e situatia in fapt) ar merge? Trebuie sa aduca acte de la medic din RO? Multumesc mult, mult de tot.

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput