Fetele din America (79)
Raspunsuri - Pagina 19

Delia21 spune:
Adriana,suntem vecine scumpa mea,si eu tot in ridgewood stau.Poate iesim la o pizza sau o cafea ceva......cand ai timp

Ramona J spune:
Noi ne-am mutat din NY, am locuit in Forest Hills. Aveam YMCA la doua minute de noi.
Uite ca am gasit unul prin zona ta. Nu stiu exact unde esti in Ridgewood, sint citeva variante.
YMCA - 6902 64th St. Este pe la Fresh Pond Rd. si Cypress. 718-821-6271. Mergy la www.ymcanyc.org Vezi la Catalpa YMCA, asta e in zona Ridgewood. Unele au piscina, dar asta cred ca nu are ca nu e mentionat. Vezi ca e si brosura online. Sigur au karate.
Am gasit ceva ce se numeste JHS Mini Pool, nu stiu sigur ce e cu el dar te poti interesa. E in Brooklyn, pe 117 Stuyvesant Ave. 718-452-0519.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

ciuf spune:
Adriana, iti sunt bine piticii? Le-a trecut raceala?
Luca mi-a venit de la gradinita cu raceala si fu tare generos si i-o dadu si lui soru-sa. Fain de tot.
Zilele trecute ne vaccinaram pentru MMr si tetanos pentru green card. Pentru varicela nu ne-au vaccinat, ne-au crezut pe cuvant, nici o analiza de sange ca sa vada daca am facut sau nu boala.
Si ne facura si IDR sau cum se cheama cel pentru tuberculoza. Sotului i s-a facut o ditamai galca la mana, rosie si tare, iar eu am o pata rosie.
Cu tot cu examinare fizica si vaccinari ajunseram la peste $600.
La multi ani celor ce poarta numele de Mihail si Gavril.
La multi ani, Raluca! Sa fii sanatoasa, frumoasa si cumintica!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Siminaf spune:
Blackpanterro, crede-ma ca nu are cum sa dea autism (o boala neuropsihica) un vaccin ce contine virusuri care dau o boala la ficat!!! Iar vaccinul antihepatitic A exista si in Ro, doar ca nu e obligatoriu. Hepatita A se face usor, nu greu, este "boala mainilor murdare" si se face extrem de usor in conditii de colectivitati de copii mici mai ales, ca e greu sa-i tii sub control pe toti, sa se spele pe maini cind trebuie, etc. Desigur ca o pot face si adultii, nu numai copiii, dar se face mai usor in colectivitatile de copii.
In California este o incidenta mai mare de hepatita A, asa ca eu i l-am facut lui Deiu (nu insa si antivaricelosul). Si drept sa pun ca ii merge mintea brici la matematica si logica. Cu scrisul are el probleme (parca ar scrie cu picioarele). Dar, dupa cum spuneam, nu un astfel de vaccin ar putea provoca autismul, asta este sigur. Iar faptul ca niste copii nu mai dau randament, asta nu inseamna ca au autism. Chiar tu ai spus ca doar citiva au fost dg. cu autism. Iarasi discutabil. Dar ma rog, nu cunosc cazurile, asa ca nu ma lansez in comentarii mai vaste.
Chiar sint curioasa sa-i intreb pe fostii mei colegi de servici din Ro care si-au facut vaccinul antihepatitic A (au fost citiva care au tinut neaparat sa-l aiba si pe A, nu numai pe B) daca nu cumva au inceput s-o dea inspre autism.
Multa sanatate si numai bine!

corinadana spune:
Sanzi si Uca tot in public school este. Si mi au cerut din capul locului foaia cu vaccinarile. La vremea aia Ralu nu avea cel de al doilea MMR si mi au spus sa i l fac neaparat altfel nu o pot primi la scoala. Si alta chestie, cand ne au procesat actele ptr green card ne au dat lista cu vaccinele ce tr sa le avem si daca nu le avem sa mergem si eu si ea sa le facem. Fara vaccinarea completa nu se incepea procesarea actelor.
Despre hepatita A tot asa ni s a zis si noua, aici este o zona de incidenta mare a bolii.
Simina ai fost totala!!!"daca nu cumva au inceput s o dea spre autism".
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Siminaf spune:
Corina, asa e, si la noi au cerut la Deiu toate vaccinurile. El facuse pricum Priorix in Ro, aici a facut practic doar rapelul. Dar asa ziceau tuturor parintilor: nu aveti vaccinuri, nu vi-l putem primi la scoala! Si e scoala publica. Si sintem in alt county decit tine. Deci astea-s legile in California.
Despre fraza aia, de care faci haz, recitind-o sa stii ca am ris si eu! Ce-mi mai iese si mie citeodata din taste!....

adriana spune:
Ramona, mersi de informatie.
Chiar am fost aici pe 64 St langa mine, dar primesc doar varste mai mari.. O sa mai caut sa vad unde-l pot inscrie de la 4 ani jumate(cat are el acum).
Delia, sigur ca as vrea sa ne intalnim. Tu ai pitici? ca io am 3 si s-ar bucura de companie romaneasca.. Dar nu prea am timp liber, sau daca vrei sa ne vedem, o sa vin cu toti trei dupa mine
Poate ne si stim din vedere, ca am tot colindat Myrtle Ave. asta de cand sunt aici
Valeria,
piticii s-au facut bine, slava Domnului, acum l-am dat si eu pe cel mare la gradi si am fost cu totii la vaccin.. Ne-au innebunit astia acolo.. daca nu le-au facut la vacc. : lui Cornelia vreo 3, Olgai si ei tot vreo 2, l-au luat si pe Codrin in vizor acuma si l-au intepat si pe el. Am dat s-o intreb pe asistenta ce ii face si era ofuscata
Cred ca intr-adevar e tare obligatoriu pe aici cu vaccinurile astea ca ne-au cerut carnetul de vaccinuri si la SS ca sa-i dea SSN lui Cornelia. Nebuni..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

sinzi_ana spune:
Corina ei asa spun...ca e obligatoriu bineinteles...iar daca nu il faci, tot trebuie sa te duci la o comisie sa explici de ce nu il faci si comisia respectiva iti da o foaie cu care te duci inapoi la scoala!!!! Si scoala nu are dreptul sa te refuze...ca cica e "discriminare"!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

corinadana spune:
Nici eu nu am stiut! Oricum noi suntem bobocel, le avem pe toate.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca