Fetele din America (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut

suntem iar in NY acum, pentru cine-si mai aduce aminte de noi
Voiam si eu o informatie, de la cine stie:
Se gasesc pe aici prin NY ceva cluburi sau cursuri pentru copii de 4 -5 ani? Ma gandeam sa-l dau pe fi-miu la lupte sau alt sport mai baietesc... sa nu ma ia bataie de la sora-sa

Multu,

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

De la OLGUTA, NU? Du baiatul repede la sport ca o sa creasca si Cornelia si a incurcat o!

corinadana mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ha, ha... Depinde unde locuiesti. Sint multe cluburi de karate.
Te-ai uitat in cartea de telefon? Cauta pe internet, poti sa pui adresa ta si ti le da pe cele mai apropiate de tine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ma bucur ca vorbiti de vaccine.Pe mine mai ca m-a convins pediatru lui Rudy sa-i faca si pe cel antigripal doar ca eu stiu ca nu este sigur ca nu va face pruncul gripa chiar daca ar face vaccinul caci si virusurile astea sunt de diferite tulnini care se mai si complica de la an la an,deci....mai bine nu las sa imi intepe puiul degeaba.Dar ce reactii adverse nedorite poate da vaccinul antigripal?

Mergi la inceput

Hehe.. da, de la Olguta.. nu-i problema si cu cealalta sora, ea il iubeste pe Codrin... poate o sa faca front comun cu el.. ma rog..
si cum caut?.. denumirea adica...
De fapt, ma gandeam la un loc cu mai multe activitati din astea.. cum ar fi Palatul Copiilor... exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Adriana, eu ti-as recomanda cu multa caldura inotul (Care mi se pare cel mai complex sport si care la varsta asta e perfect), tenis sau fotbal (soccer)!!! Astea le am eu in vizor cel putin!!!!
David face inot de vreo 4-5 luni si deja inoata singur crawl si face ture de bazin!!! Suntem tare mandri de el
Da o cautare pe google si vei gasi cu siguranta!! Sau cauta revista Parenting (la biblioteca sau gradinita) si acolo gasesti tot ce vrei!!!!

Oana_B si a avut o reactie de la vaccin??? Nu stiu de ce am o strangere de inima cand ma gandesc sa il fac sau nu!!!
Uf...grea decizie!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Corinadana, scolile (mai ales cele publice) sunt obligate sa accepte copiii indiferent de ce vaccinuri are...si foile de vaccinari sunt confidentiale...
Ideea cu religia nu tine de vre-o religie in parte, ci de ceea ce crezi tu, asa se numeste formularul respectiv, dar nu are legatura cu vreo apartenenta la religie...

La noi la gradi si la scoala sunt multi copii (de diferite religii) care nu au vaccinuri..

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cauta YMCA sau Parks & Recreation sau Park Recreation Center. Astea sint variante mai ieftine si au mai multe activitati. Daca ai noroc e unul pe linga tine. Unde locuiesti? Eu eram in Queens si le aveam pe ambele in zona.

quote:
Originally posted by adriana

Hehe.. da, de la Olguta.. nu-i problema si cu cealalta sora, ea il iubeste pe Codrin... poate o sa faca front comun cu el.. ma rog..
si cum caut?.. denumirea adica...
De fapt, ma gandeam la un loc cu mai multe activitati din astea.. cum ar fi Palatul Copiilor... exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sa va spun ce mi-a zis o doctora in State, ca vaccinul pt hepatita A a fost introdus de vreo cativa ani si ca pana atunci nu se facea.Mi-a spus ca e foarte greu sa faci boala asta si ca nu vede rostul vaccinului.

Acum sa va spun, soacra mea a fost profesoara multi ani, in Texas(acum e dir. de scoala) si la ea la clasa a avut copii care au facut vaccinul cand s-a introdus si dupa un timp, a observat ca acei copii nu mai dau acelasi randament ca pana la urma cativa chiar au fost diagnosticati cu autism.Din motivul asta soacra mea nu si-a vaccinat ultimele doua fete(9 si 3 ani).
Sincer nu stiu ce sa cred dar sincer va spun ca imi e frica sa il fac, si nu il vom face, indiferent ce spun scolile.Daca la soacra mea merge asa o sa mearga si la noi.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Cauta YMCA sau Parks & Recreation sau Park Recreation Center. Astea sint variante mai ieftine si au mai multe activitati. Daca ai noroc e unul pe linga tine. Unde locuiesti? Eu eram in Queens si le aveam pe ambele in zona.

Ramona,
si eu tot in Queens stau, in Ridgewood. Daca stii ceva concret, unde sunt si ce fel de activitati au centrele, ti-as fi recunoscatoare sa mi le spui

Sanzi
si eu tot spre inot inclin, e pe departe cel mai frumos sport, dar as vrea si ceva de echipa, sau ceva lupte

Mergi la inceput