Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 7
locca spune:
Buna dimineata
Am venit la cafea.
Hai sa va zic, ca nu pot tine in mine, sunt foarte bucuroasa si foarte odihnita. Pentru prima data in viata lui, Matei a dormit de la 9 seara pana la 7.15 dimineata fara nici o trezire (sau fara treziri la care sa ma cheme). Nu ma astept sa tina minunea, dar ce bine am dormit
Kristinutza, tin pumnii sa nu faceti oreion.
Ina, varicela zici? Naspa. Stai cumintica si nu te scarpina, cum bine zicea Codruta. Si relax, Ilinca o sa aiba o gramada de zile de nastere la care sa rada in hohote.
Mifloricico, bona ta noteaza in caiet? Uau.
Chiar vroiam sa intreb fetele care merg la calapod, voi ati facut analize copiilor? Cum e? Noua ne-a dat o lista, dar inca nu am ajuns, oricum trebuie sa mergem si la vaccin, ca nu l-am facut inca pe motiv de raceala.
Eu am uitat sa iau vigantolul cu mine in concediu asa ca 8 zile a fost pauza. Sper ca nu are nimic ca nu i-am dat.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
Locca, noua nu ne-a spus dr Calapod nimic de analize...lista aia ti-a dat-o ca i-ai cerut tu, sau a fost "ideea" ei? unde ti-a spus sa le faci?
edit ca sa te felicit pentru somnul lung...eu zic ca asa o sa fie de acum incolo!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kid2003 spune:
Ruxi, dar iata ca se da pe brazda Matei! Ce bineee! Nu cred ca are nimic ca nu i-ai dat Vigantolul, eu sunt o mama iresponsabila si de multe ori uit sa i-l dau...mai ales in weekend cand nu e bona si nu i-l da ea
Eu ma pregatesc intens pentru sambata cand o serbam pe soricioaica! I-am facut deja incalzirea duminica la party-ul fetitei nasilor nostri. A fost Alex a mea in centrul atentiei, a batut din palme si a urlat din toti plamanii (ca la concert asa) cand era muzica mai tare, s-a jucat cu baloanele, a dansat si a mancat tort. A adormit la un moment dat in carut, in fum si muzica, nu a avut treaba!
Tre sa ma duc sa ii comand tortul si vreau sa ii fac niste baloane personalizate...sper sa reusesc.
locca spune:
Bianca, noua ne-a zis inca de la controlul de la 8 luni ca ea recomanda tuturor copiilor sa faca niste analize la 1 an, iar cand am fost la control acum 2 saptamani ne-a dat lista.
Simona, ce tare e Alex! Si Matei a dansat in concediu, aveau aia de la hotel animatori pt. copii si seara era program de dans. Matei era cel mai mic si evident in centrul atentiei cand se punea pe dansat. Muream de ras. Unde ii faci tortul? Pana la urma aveti petrecere mare, vad.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Analize? Sa le ia sange si din astea? Brrr.... un kk mai analizez si eu, dar sa ii bag acu' in vena...brrrr
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
cge spune:
mezaj de test
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
BiuMil spune:
merci Locca, noua nu ne-a spus nimic pana acum, desi eu am vrut sa intreb de mai multe ori, dar ori am uitat, ori am zis sa nu o influentez, sa o las sa ne recomande ea ...iar ultima data, la 11 luni a fost sotul singur cu Milan si cred ca nu a vrut sa ii incarce memoria
intrebari pt Miflore: unde ai facut tortul ala smecher cu poveste? si de unde ziceai ca ai cumparat casuta aia care i-a placut lui Milan? (pregatesc o lista de cadouri pt bunici, ca deja au inceput sa ne bazaie)
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Simo74 spune:
Meyyyyyyy, asteptati-ma si pe mine ca nu pot sa tin pasul cu voi
Ioana Mai primesti cu urarile? Stiu ca a trecut un car de zile dar trebuie sa-ti spun La multi ani! tot ce iti doresti, sa fii vesela si frumoasa si la punga groasa
Sofia La multi ani ptr mica scorpioanca tot cu intarziere, dar ce sa fac, mai ca melcul si eu.
Kidule motanul ala este de-adevaratelea? Incredibil de frumos
Ruxi bine ai revenit din concediu si felicitari ptr somnul cel odihnitor
In sfarsit, am reusit si eu sa pun pozele cu Luca de la sarbatorirea anisorului si va invit sa vizionati Filosofus Redivivus
Ioana75 spune:
Buna dimineata, si la multi ani sarbatoritilor zilei, Ioana Catalina, Peter Theodor si Mathieu Petru! Sa creasca mari si sanatosi!
Ruxandra, sa-ti fie de bine noaptea. Calapod nu mi-a dat nici un fel de analize sa-i fac Mirunei. De fiecare data o lauda ca ii place cum creste. Tu ai cerut analize sau ti-a dat ea din proprie initiativa?
Mifloricico, ma bucur ca bona e conform standardelor.
Azi am lasat fierul fierbite pe jos, copilul a astepta linistit sa ies din camera, si in 2 secunde a pus mina pe fier. A plins, dar putin, cred ca isi dadea seama ca e vina ei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Simo, multumesc, inca primesc urari. Am vazut pozele, sinteti frumosi.
Ruxandra, am vazut ce-ai scris; mie calapod nu mi-a pomenit niciodata de analize.
kid, succes la pregatiri!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)