Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 8
locca spune:
Interesant. Faza e ca si pe Matei il lauda de fiecare data ca a crescut frumos. Eu vreau sa-i fac analize, mai ales ca printre ele mi-a pus si un screening de atopie.
Asa face si matei, cand le comite si stie ca e din vina lui nu zice nici pas sau plange foarte putin . Sunt ceva astia mici ...
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
Si mie dr. ne-a zis ca la 1 an sa facem calcemie, fier si bineinteles o Hemoleucograma sa vedem cum stam cu anemia, leucocite, trombocite. No!!!!!
nu stiu, cred ca o sa fac sa elimin orice dubiu de genul asta.
plange un pic si gata.....trece.
PRAJITURI
Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni
cge spune:
Da, Ina e dalmatianca !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
neata,
LA MULTI ANI Ioana Catalina, Peter Theodor si Mathieu Petru!!!!
Ruxandra acum am citit de analize si m-am enervat pe Calapoada asta ! Mie nu mi-a zis niciodata nimic de analize (cica recomanda la toata lumea?!?!?!). Eu am intrebat daca sa ii dau ceva suplimente (gen vitamina c, Fe, Ca) si a zis ca nu e cazul daca papa bine legume si fructe. Acu' m-am turat pt ca eu m-am dus de 2 ori cu bb lesinat la ea si mi-a zis sa-i dau nurofen si m-a trimis acasa sa stau sa-mi rod unghiile si sa ma chinuie un milion de ganduri... Si e vina mea ca am uitat sa intreb... ca ma bate un gand f. serios sa-i faca analize, asa pt linistea mea... uf... ce m-am enervat pe ea .
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
b_irina_c spune:
Am uitat sa ma plang ca toata familia e racita cobza... Vladut parca e cel mai ok... eu sunt pe nicaieri...
Ina sanatate maxima si nu te scarpina!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Acum incep sa ma simt eu speciala . Pai numai mie imi da analize? Ce-i asta?
Eu nu am deschis gura deloc la controlul de 1 an, ea din proprie initiativa mi-a zis "v-am mai zis, nu, ca eu recomand niste analize la 1 an".
In fine, uite, Irina, ce mi-a bifat pe lista:
- hemograma cu formula leucocitara, Hb, Ht si indici si reticulocite
- calciu ionic
- sideremie
- urina - biochimie
- urina - sediment
- Ig E
- testul phadiatop infant
edit ca sa zic ca mai vroia sa-mi dea si copro dar pe aia i-o facusem eu lui matei cand a avut enterocolita.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Irina cuscra, nu te enerva, tu nu vezi ca numai Ruxandrei i-a pomenit de analize?
Ruxandra, ce e aia screening de atopie?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Diana30 spune:
Buna mandrelor!
"La multi ani!" Ioana Catalina,Petrut si Mathieu Petru.Tizo,sa-ti traiasca "pietricica pretioasa"!
Ce frumos e Luca!!!Simo,sa fie sanatos!
Apropo de analize.Nici eu nu aveam de gand sa-i fac lui Mihnea,i s-au facut in spital si i-a iesit anemie.N-as fi zis ca el ar detine asa ceva.Manca in fiecare zi carne sau ou,e adevarat ca ficat nu i-am dat decat de vreo 2 ori cand a acuzat oarece dureri de burtica.O sa incerc sa vad acum cum reactioneaza.I-am dat si fier de la 6 la 8 luni.
Kid,cum ziceai ca se prepara "pateul tau minune"?Ficat fiert cu almete?mai trebuie ceva?
Ruxandra,fericita de tine.Vreau si eu o noapte dormita neintrerupt.
Ina,am citit ca ne vei onora orasul cu prezenta.Astept sa ne revedem.Va pupam si va dorim "mancarimi usoare"!
country girl spune:
Buna dimineata, macar la voi, ca la mine...
E oficial: varicela si-s in concediu doua saptamani
Ma mananca pielea de draq dar n-am ce face decat sa bag Zyrtec in mine si sa ma uit la dvd-uri. Il trimit pe sotzu (care n-a facut varicela in viata lui si ma enerveaza ca nu s-a prins de el nici acum) sa mai inchirieze niste filme din cele ratate din septembrie anul trecut incoace.
Macar zilele astea am si eu timp sa vizionez toate albumele voastre si sa actualizez albumele Ilincai.
Nu va pup sa nu va dau varicela
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Si mai bag niste mesaje sa trec din nou de mie. Se da ceva?
si Ilinca (10 septembrie 2005)