Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Mama Inule ai pus-o. Varicela, ai? iertata-mi fie intrebarea, dar asta e din aia cu bubite care te mananca rau?...eu n-am facut niciuna din bolile copilariei si pentru mine sunt subiecte tabu...sper sa nu mi le incasez de la fi-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ina cred ca trei stele rosii .

Ruxi mersi de lista .

Ioana incerc sa nu ma enervez, mai bine zis sa-mi treaca nervii . Nu inteleg de ce i-a zis ei care are pe bb ok si mie nimic dupa 2 vizite u bb 'lesinat' si fara diagnostic . Cred ca le voi face la sanador (ca imi da trimitere med de fam... care se pare ca e bun la ceva totusi )

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

da, irina, nu te supara...parca intrebai ceva mai demult legat de racelile lui Vladut, noi am intrebat la dr si ne-a recomandat sirop Imunobaby cu Echinaceea. Am inceput sa ii dam, asteptam rezultatele. Si Milan a racit de cateva ori, iar de la prima bronsiolita o fi ramas cu sensibilitate cred, pt ca tot timpul face forme mai tampite, nu raceala doar cu muci...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Mda, deci numai mie mi-a zis, hmmm . Oare de ce? Acum chiar m-ati bagat la idei tampite.

Simo, vazut filosof, frumos foc . Si tu ai cam pus-o, ca sa zic asa, cum sa nu faci nici o boala a copilariei?
Ina, poate ia de la tine sotul. Se mai poate?

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Bianca apreciez incercarea ta de a ma calma , dar m-am enervat si mai tare . Ca eu am intrebat asa ceva si nu ne-a dat nimic, desi am avut 3 raceli in 2 luni juma'

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, Matei a avut bubite diagnosticate ca dermatita atopica, care poate sa insemne alergie la ceva sau astm bronsic mai tarziu. Prin testul asta se vede daca are anticorpi IgE impotriva alergenilor alimentari si inhalanti. Cel putin eu asta am inteles din ce mi-a explicat dr. Daca se va vedea ca exista atunci pot sa continui sa investighez la ce anume este elergic.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata!

Primiti la cafea si un zombie?

Nu stiu ce a avut Noelia azinoapte...sa va povestesc:

am adormit-o pe la 10 , si la o jumatate de ora s-a trezit intr-un plans groaznic-si plans cu lacrimi de ti se rupea sufletul..
...nu am avut ce sa ii facem sa o linistim asa ca am zis ca mergem la urgente...in momentul in care am iesit pe usa blocului...s-a linistit total...dupa ce ne-am plimbat vreo ora ne-am intors acasa si am reusit sa o adorm destul de repede pe la 12...la 2 iar s.a trezit cu febra si fff caraita, apatica.

Si uite asa de la ora 2 si pana la 10 am dat cu paracetamol si sirop pt nasuc..si de dormit..ioc...daca o tineam pe picioare leganata, parea ca doarme, cum incercam sa o pun in pat...se punea din nou pe plans.sub 37 nu i-a scazut febra..acum doarme de la 10...sa vedem cand s-o trezi cum mai e...daca inca mai are febra ma duc cu ea la urgente.

m-as fi culcat si eu putin dar nu vreau sa intru la ea in camera ca mi-e teama ca o trezesc..si daca ma culc in alta camera poate se trezeste si nu o aud...asa ca ..mai bine beau o cafea.

va pup si nu va doresc nopti ca a mea

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

am fost la ea acum, doarme si nu mai are febra...doamne ajuta!

imi poate spune cineva ce e mai bun pt febra(in caz ca o sa mai aiba..) paracetamol sau ibuprofen?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, mesajele tale tot defazate apar; ma bulverseaza.
Irina Noeliei, se recomanda alternarea paracetamolului cu ibuprofenului (la 6 sau 12 ore, depinde cum ii dai).
Ruxandra, am inteles, multumesc de explicatie.
Ina, te-ai scos, o sa te plingi ca Antonia de lene toata ziua.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

mersi Ioana...ultima data i-am dat paracetamol mai putin, dar la 4 ore pt ca inca mai avea temnperatura - asa scrie in prospect

Mergi la inceput