Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Multumim, multumim de incurajari. Mai este loc pe canapea la vizionat dvd-uri

Varicela, cica si em facut-o copil fiind. Acuma cica e posibil sa o mai faci o data, in conditiile in care sistemul imunitar e slabit din cauza de stres, oboseala etc
Oricum in afara de sedativ si paracetmaol (pt simptomele de gripa) nu am primit nimic. Ah, ba da, pudra mentolata!

Innaa, noua pediatra ne-a recomandat pentru febra rebela ibuprofen ca-si face efectul mai repede. Pe de alta parte cand nu stii ce poate avea si pentru ca nu se recomanda in caz de varicela de ex., mai bine dai paracetamol impotriva febrei.
Daca nu-i scade dupa 4 ore cu paracetamolul, poti sa-i dai si ibuprofen. Dar numai in mod exceptional!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Aha, Irina, deci daca trec de mie vad trei stele rosii

Mergi la inceput

Cica ar trebui sa folosesc cu folos acest concediu picat din senin si sa ma pregatesc pentru urmatoarele probe ale concursului meu marathon. Dar cine are chef?

Antoanela, inteleg din mesajele tale ca gata strangeti valizele pentru vacanta in Romania? Again? Incep sa ma simt o fiica denaturata ca nu si-au mai vazut bunicii nepoata din aprilie. Ma rog, probabil pana la Craciun nici n-au s-o vada. Pentru ca celebra vacanta de Toussaints o facem la Lisboa.

Iegzplicatzie penttru fetele din Romania: Belgia este tara din UE cu cele mai multe zile de sarbatoare legala pe an: 11, exceptand vacantele de Paste si Craciun, sambetele si dumnicile. Adica se sarbatoreste, cum sarbatoresc eu acum, prin nemunca orice sfant si sfantuletz mai de Doamne-ajuta. Asa ca de 1 si 2 novembre iar avem doo zile libere care se fac punte cu WE de 4/5 si uite asa avem mini-vacanta de cinci zile asigurata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bianca, eu in week-end-ul asta nu plec din Bucuresti, urmatorul week-end voi pleca; mai putem face asa ca sa ne-ntalnim mai repede (ca de altfel creste Milan pana ne vedem noi si nu-i mai vine body-ul):tu pe unde umbli dupa ora 4 dupa-amiaza? ca eu in drum spre casa ma pot abate prin Crangasi sa ti-l aduc; asta inseamna cam 4 juma. Merge asa?
Ruxandra, iti mai aduci aminte cand te gandeai cu jind la o noapte dormita cap-coada? Iata si minunea! Si de-acum incolo tot asa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Bianca, tortul cu poveste l-am facut la cofe de vis-a vis de mine, Bon Ton se cheama; mai au o cofe astia si pe Pache Protopopescu si nu mai stiu unde; dar tort cu povesti sau tort cu poza fac f. multe cofetarii d-astea de cartier; daca vrei ma duc la cofe de langa mine si-ti spun ce povesti disponibile au!
Casuta aia de care s-a-ndragostit Milan e cadou de la nasii Anei; nu prea stiu de unde au luat-o dar stiu sigur ca e comanda; ori e de pe net ori de pe revistele alea quelle...ori...nu stiu; daca vrei o intreb pe nasa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Mifloricio, te amintesc cu drag de cate ori punem cutiutele muzicale & restul cantecelelor de pe cd-ul de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Raportez... trimis sot la medica de familie si luat trimitere la Sanador pt analize . Oare am innebunit ?

Innaa sper sa fie bine Noelia, fara febra sau alte alea...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Vreau sa vad si eu poze cu casuta . Mifloricico, imi amintesc, cum sa nu.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Diana, fierbi ficatul bine bine, pastrezi un pic din apa in care a fiert, pui la blender ficatul fiert cu o cutie de almette sau philadelphia (de obicei cu smantana, dar am facut si cu almette cu verdeata si a iesit bun), pui un pic de unt, asa o felie din pachet, nu groasa, gusti de sare, tre sa mai pui un varf de obicei, si, daca iese prea tare mai pui un strop din apa in care a fiert (tre sa iasa mai moale asa, ca el oricum se intareste la frigider).

Simo, da, e de-adevaratelea motanul meu, manca-l-ar mama de campion. Si-a castigat el singurel painea...Apropo, l-am vazut pe sotul tau ieri pe Calea Victoriei. Nu se poate sa-l confund, pe el cu pleata in vant si cu carutzul ala shmeker cu un bebe asa frumos in el (si maaare)

Ruxi, da, pana la urma iese petrecere mare, se apropie de petrecerea de botez. Si ii duc pana la urma tot la restaurant ca nu am loc de ei in casa. Ata ete, copilul nu cred ca va intelege mare lucru, dar rudele vor fi multumite...

Mergi la inceput

Ina, ma superi tare c-ai atatea zile libereeeeee!!!
Ma bucur ca ascultati cantecelele!
Ruxandra, hai ca fac poze cu casuta ca s-o vezi; dar e o casuta mica, nu intra nimeni in ea, nici macar Dexter! Daca vezi ca nu pun maine-poimaine poze, sa ma tragi de maneca; sunt amnezica, ce sa fac.
Kid, succes la pregateala!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
Ralucutza, pe unde umbli? Mai vino si tu pe-aici ca nu mai stim nimic de bursicutza!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput