Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 6
catush spune:
Ina - la noi a fost taman invers,am facut eu varicela la 28ani pt ca nu am facut-o in copilarie si apoi a facut si Bria la varsta de 3 luni !!!!!!!!Dar parca pe ea a intarit-o
In schimb pe mine....si e nasol ca pe fond de stres(boala tuturor romanilor-dar poate pe la tine pe acolo e mai putin) poti sa faci fff usor ZonaZoster,si parca simt niste furnicaturi ciudate pe spate........Eu am mai avut un microzonazoster pe la 19 ani...
Kristinutza - sa speram cu nu se intampla nenorocirea...Drii oricum sunt .....cam varza dar nu de Bruxelles
Nukai si toate cele bune
Maddy - bine a-ti venit
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
miflore spune:
A adormit fi-mea, draga de ea!
Bianca, deci al tau e body-ul cel albastru!!! Vroiam sa scriu azi despre el convinsa fiind ca era al Mariei. Acum trebuie musai sa ne-ntalnim, ca sa-ti dau obectul inapoi! lui Milan!
Kristinutza, ce zi nasoala...a mea a fost mai buna decat a ta. Eu zic sa stai linistita si lucrurile se vor aranja; si mai zic ca Raducu n-o sa faca oreion!
Se pare ca bona s-a descurcat f. bine. A notat chiar foarte frumos in caietel cat a mancat Ana, cat a dormit si cand, informatii despre kk;
Mary, idei idei, sa ne gandim...depinde si de suma...o suma mai mare ar insemna un aparat foto, un aspirator, un televizor, un dvd, un cuptor cu microunde...o suma mai mica un serviciu de farfurii sau de tacamuri,un asternut frumos de pat si nu mai stiu...
Mi-e un somn...am adormit in fata calculatorului!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Hai ca inchid si eu taraba si ma indrept spre casa.
Kristinutza, pupici lui Raducu si sper sa nu faceti nici unul oreion.
Ina, naspa cu varicela, m-am gandit la voi in duminica, dar nu te-am sunat ca sotul a dat gauri in pereti toata ziu asi a fost balamuc in casa, nu mai stiam unde sa ma ascund cu copilul sa nu se sperie de zgomot. Cum auzea bormasina cum se catara pe mine ca maimuta. Insanatosire grabnica.
Pupici la fete si o seara buna,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
da, Tonnia, dupa cum spunea Diana e vorba despre Desitin, care se administreaza intrarectal si care exista in 2 forme: de 5 mg pentru sub 3 ani si de 10 mg pt peste 3 ani.
Kristinutza, poate tu chiar ai facut oreion in copilarie (si nu-ti mai amintesti sau ai facut o forma asimptomatica); e bine sa-ti faci niste anticorpi anti virus urlian. Acum, pe cinstite, ca m-am tot gandit, cred ca poti sta linistita ca nu i-ai facut vaccinul. Pentru ca daca e sa faca oreion oricum il face, cu vaccin sau fara (anticorpii de dupa vaccin apar cam la 2 saptamani, timp in care nu are aparare si poate face boala).
Editez; am vazut acum penultimul tau mesaj cu alte expicatii. Poti sa faci Priorixul la 1 an, in principiu (se face cam intre 12 si 15 luni), dar se merita sa mai astepti.
Cat despre analize, e drept ca poti sa astepti sa vezi ce se intampla, dar dr. te-au sfatuit sa le faci pt ca pot exista dupa cum spuneam forme inaparente de boala (adica sa faci boala, dar fara manifestari) si e bine in principiu sa stii cum stai, tu si Radu. Treaba asta este optionala, este un sfat, caci nu te obliga nimeni sa le faci. Cat despre medici...nu ca le-as lua apararea, dar unii sunt mai precauti, mai panicati, altii mai relaxati, dupa firea fiecaruia; de aici apar pareri diferite. E drept ca faza cu vaccinul m-a mirat si pe mine...
Anya20 spune:
Sa nu uit, pe ultima suta de metri: LA MULTI ANI, NUKA!
Ina, imi pare rau de voi. Of, e tot ce-ti lipsea si tie.
cge spune:
Asa sa scriu si eu un mesaj intercalat.
1. Kristinutza, sora-mea statea la mine si Victor era mic avea 6 luni si a facut hepatita. Si noi nu am luat-o si nici Victor.
Eu zic ca Radu nu va face oreion si nici tu.
Pun pariu ca tu l-ai facut. Pe vremea noastra nu erau vaccinuri impotriva, noi ne jucam la greu cu alti copii.
Si se poate sa il fi facut asimptomatic.
La analize puteai sa vezi ca sigur l-ai facut atata tot.
2. Ina, insanatosire grabnica.
Poate ca era timpul sa iei si tu o pauza.
Oricum gandeste-te ca daca te imbolnaveai tu prima nu aveai voie la joaca cu Ilinca.
3. MiFlore, wauu, sa noteze bona tot in caietel.
Sa ne spui cat timp rezista in stilul asta ?
Asa imi nota si mie bona la Victor. Acum nu i-am mai cerut.
4. Gabi, am admirat baietii.
Sunt niste scumpi amandoi.
Serviciu usor lui Mihnea
Si noi suntem tot asa, si cu scoala si cu cresa.
5. Ioana, asa-i cu bonele astea.
Daca Mirunei ii e mai bine cu bona, e ok sa mai astepte cresa.
Noi n-avem alta solutie.
6. Marinela, sa va fie de bine iesirea la tara.
Cununati we asta ?
7. Kid, super motan.
Cam atat, back to work.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kristinutza spune:
da, anya, stiu ca sunt dri si dri. am intalnit dri absolut minunati in spital la elias. dar pt copil... incep sa-mi pun intrebari. uite, de ex tu ai stiut sa-mi explici in 3 vorbe si sa inteleg ca n-are niciun rost sa-i fac vaccinul.
iar pt mine e f greu sa merg la analize. pt asta trebuie sa ma ajute mama, sa vina la mine, sa ma ia cu copil cu tot... eu nu prea pot ridica caruciorul cu tot cu radu, in fine, e un pic mai complicat. in plus, mi-e teama de spital pt ca stiu de la altii si de pe propria piele cati virusi, microbi si alte alea poti lua dintr-un spital. ca sa merg cu radu la boli infectioase copii, unde se plimba copilasii cu bolile lor, sa-i fac analizele, asta insemnand sa stai o gramada pe sub usi, sa explici ce vrei, sa-ti ceara trimitere, sa dai un banutz "de-o ciocolata" etc etc. iar la cate analize mi s-au luat in timpul spitalizarii mele, in 96 de zile de cel putin 3 ori pe zi... credeti-ma ca am luat o frica groaznica de ace.
nu stiu...
iar eu pot face anticorpi anti virus urlian? asta aud de la tine, acum... ca altcineva nu s-a invrednicit sa-mi spuna.
dr alina, inca o data, multumesc mult, mult de tot pt... tot.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
BiuMil spune:
Miflore, vedem noi cand ne intalnim...voi parca plecati in w-end, iar eu nu sunt sapt viitoare acasa...aranjam noi cumva!
kristinutza sa ne tii la curent!!
Ina, insanatosire grabnica!!! si sa dormi bine si mult!!!
gabi, felicitari pt curajul de a te urca la volan! ah, si am uitat sa multumesc Simonei de la Suceava parca pt informatiile despre peisajul din zona.
maddy, si noi tot pana la 9 luni am dat fier.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
codruta_grg spune:
Ina, am o prietena care tot asa a facut a 2-a oara varicela, luata de la copilul sau. Sanatate....si nu te scarpina
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
cge spune:
Si Anca de dimineata cand am lasat-o la cresa, nu a plans ca se despartea de noi, ci de oftica ca educatoarea ei preferata se juca cu alt copil.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati