Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Nukai! (kum de am uitat)

Sarumana tuturor pentru incurajari, dar nu e urticarie e VARICELA! Am luat-o de la Ilinca. Kum puska mea, nu stiu, ca doar am avut-o in copilarie, chiar mi-a aparut imunitatea la analizele de sarcina Asa ca stau acasa si dorm pe saturate 3 zile!

Kristinutza, va tin pumnii sa nu fie oreion. Am avut noi aniversare de 1 an cu varicela si n-a fost fun deloc. Si acum mi se rupe inima cand imi amintesc cum n-are Ilinca nici macar o poza in care rade la aniversarea ei

Kidule, ma declar iremediabil indragostita de Dexter

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Cred ca-s prima mama din grupul nostru care face varicela cot la cot cu cupchilu din dotare

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

La multi ani tuturor copiilor care au implinit anisorul!!!

Am fost plecata din Bucuresti la tara...am de recuperat 2 capitole,sa vedem cand citesc ca Bianca e tare maraici,are si nasul infundat,cred ca e rosu in gat..
De 2 zile n-a mancat altceva decat lapte...si eu innebunesc.
Vreau sa-i fac niste analize de sange,mi-e frica sa nu aiba anemie ca eu nu i-am dat fier.si ea nu prea manca carne,oua si ficat.Voi le dati fier profilactic???Cat???
Azi am dus si urina pentru urocultura sa vedem ce iese.
Ma duc ca nu sta singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ufff, Ina, ce ghinion pe capul tau...si eu stiam ca daca ai mai avut nu mai faci...stiu ca se face zona zoster dupa varicela sau invers, dar nu de 2 ori aceeasi boala...in fine, te pui tu pe picioare, nu-ti strica 3 zile de odihna!
Ioana, deci ai amanat cresa? Nu ai mai dus-o azi pe Miru? Ca eu nu am fost pe faza, parca vroiai sa o duci la Acorns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Pupici la fete,

Azi am lucrat dupa-amiaza, asa ca, Ioana, am ratat cafeaua de dimineata (am trebaluit prin casa), dar va invit la o decafeinata de seara.

Kid, felicitari pt premii, e superb motanul.

Nu am citit tot din urma, asa ca nu-s la zi cu evenimetele.

Roxy, mersi pt raspunsul despre scaun si pt website .

Gabi, ti-am admirat baietii, sunt frumosi foc, sa-ti traiasca. Felicitari pt mersul cu masina si mult curaj in continuare.
Eu sunt "in training" ca sa zic asa, si fac dude la volan atunci cand ma simt presata de cei din jur, asa ca mi-am propus sa nu ma mai intereseze cum si cat de repede merg ceilalti. Pana acum nu m-au claxonat decat taximetristi si arabi, oamenii civilizati vad semnul de incepator si nu fac fite.

La multi ani, Nuka!
Sa fii sanatoasa si norocoasa si-ti doresc sa ai o viata plina de bucurii si fericire alaturi de mamica ta.

Va pupez, ma duc sa mai muncesc un peu si poate apuc sa mai citesc din urma,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

maddy, bine ati revenit! Am dat fier profilactic vreo 2-3 luni, parca de la 6 la 9 luni.
Anto, am inteles, apa chioara seara.
kid, n-am avut inima sa concediez bona. Am dat sa-i zic ca de luni o duc la cresa pe Miruna si i-au dat lacrimile, Miruna s-a lipit de picioarele ei, etc. Ca-n telenovela.
Ina, somn placut, si sa te faci bine repede!

Oricum bona mea are o problema, cu IQ-ul si/sau cu memoria; ca nu-si mai amintea ce vorbisem la angajare. M-am invatat minte, urmatoarei ii dau scris tot, si primeste cu semnatura. I-am zis ca nu ma simt confortabil sa-i imprumut bani, si ca asta e prima si ultima oara; sint curioasa daca tine minte asta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara,
Ne-am intors si noi aseara de la tara,am fost la Mures, acolo si-a taiat motul prietenul nostru Tony,si am mai sarbatorit si reusita parintilor lui la interviul pt Canada.Noi suntem bine, doar putin obositi ca de cand cu mersul asta in ham,Iaris nu mai vrea decat pe jos,iar cand se plictiseste se lasa in ham si asteapta sa fie carat.Are siguranta ca nu mai cade si se arunca in toate partile, nu stiu ce o sa facem dupa ce luam hamul jos.Cateva zile dupa vaccin nu a mai vrut sa mearga decat de manuta dra cred ca-l durea.Sambata sunt nasa si inca alerg dupa un cadou pt fini, ca sunt la inceput si cred ca au nevoie de foarte multe lucruri,dar nu stiu la ce sa ma opresc.Dati-mmi niste idei,va rog mult.
Sa spun si eu LA multi ani Ioana,chiar daca cu intarziere, Ank miki,la multi ani pt tine si felicitari suflatorului-scuipici.
La multi ani si pt Sarah Marie a Gabrielei, nu am mai reusit sa ne sincronizam pe mess,iar eu la tara n-am avut net, tot ce-i mai frumos pt minunea-mica.
Multi pupici pt Mihnea, of, Doamne, cred ca e groaznic sa teci prin asta, sper sa nu mai ajungeti niciodata in spital.Cum se manifesta convulsiile astea, sunt niste spasme ale corpului?
Kid, am vazut si eu motanul, e superb, felicitari
Gabi, felicitari pt curajul cu masina, i-am vazut si pe cei doi frumosi,sa-ti creasca mari si sanatosi.
Am vazut si poze cu iulia si Briana, fetite frumoase si mari,ptiu,ptiu.
Ina, esti scumpica, dare ciudat ca se spune ca odata facuta boala ofera imunitate indelungata, pe tine te-a pacalit.
Le pup pe fetele de la intalnire, si pe bebei in mod deosebit, Milan se pare ca a fost cavaler,n-a vrut sa intre sa le strice fetelor barfa de duminica.
Maddy,nici eu nu i-am dat fier,dar el mananca in fiecare zi carne, si oua ar manca cu duzina,asa mult ii plac,dar nu i-am dat nici Vigantolul si acum are inceput de rahitism,si vreau sa spun ca mai ca-mi vine sa-i dau si Fe.Am inteles insa ca se da pana la 1 an.
Kristinutza, lasa ca va fi bine, eu am avut oreion la 22 de ani,dar nu l-a luat nimeni din casa de la mine si nu-l facuse niciunul in copilarie
No, va pup ca asa m-am intins ca nu o sa aveti rabdare sa mai si cititi ce scriu.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ooff, multumesc, fetelor, sunteti dragute ca intotdeauna!

si eu ma bazez ca n-o sa faca radu oreion .

problema e si ca drii toti te cheama imediat la spital sa-ti faci analizele. pai de ce?! pe mine ma chemau de fapt ca sa vada daca am facut sau nu in copilarie. uat?! si ce?! adica ma inteapa aiurea pt asta, sa ma car eu pana la spital, de unde stiu cate mai pot lua in plus, iar pe radu de ce sa-l intepe? sa vada daca face sau nu oreion. si daca face, imi zic ca face. si?! banuiesc ca ma pot prinde si eu ca a facut copilul oreion dupa cat s-o umfla!

la simpla intrebare: domn'le, a intrat cupilu' in contact cu un alt cupil care a facut oreion, trebuie sa fac ceva anume? oooo, dar vino sa facem analize. bun, vin, dar ce se intampla daca faceti analize?

pediatrul particular ma trimitea sa fac priorixul la pediatrul de la policlinica, pediatrul de la policlinica imi da trimitere sa intreb la sp de boli infectioase daca poate sa-i faca priorixul daca inca n-are un an, la boli infectioase mi se spune ca hotaraste pediatrul copilului, nu ei, iar cand ii rog macar sa-mi zica teoria cum e, ma cheama si ei sa faca analize la copil sa vada atunci.
meeey, lasati-ma ca o sa vad daca facem oreioane noi intre noi.

hmm, se pare ca nu m-a calmat chiar asa iesirea afara...

oricum, s-a lasat pacea in mintea mea: nu fac niciun vaccin, nu fac nicio analiza si o sa fie totul bine.
culmea e ca nu eram deloc speriata de oreionul asta, pana la urma e o boala a copilariei, nu e asa periculoasa la varsta asta... dar daca toti drii au tot felul de pareri... te panichezi si tu cu ei odata.

dar, gata! de acum m-am lamurit: pana nu citesc eu clar ce si cum, pana nu intreb vreo 2 dri de care sunt cat de cat lamurita ca stiu ce vorbesc, nu ma mai reped sa ascult primul sfat.

aaa, iar priorixul daca-l faceam, trebuia in 72 de ore de la contactul cu bolnavul. haaa. pai trecura oricum ca vantul!

cam astea sunt concluziile zilei mele de azi. o fi fost mai usoara sau mai obositoare decat a miaelei la serviciu?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mary, ai scris foarte frumos. Sa iti traiasca finutzii, si petrecere frumoasa simbata! Nu stiu ce sa le ei ... un cuptor cu microunde?
Kristina, internetul face cit multi dintre doctorii de la noi la un loc. Abia dupa ce te documentezi tu ii consulti, ca sa-i "citesti" din prima pe cei care te duc cu pluta si sa nu-ti mai pierzi vremea cu ei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ioana, da! cred ca asta ar trebui sa fie de fapt concluzia zilei.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput