Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 4
kristinutza spune:
nu va mai spun azi toata povestea, ca-s un car de nervi oricum cu oreionul si cu vaccinul. problema e ca ar fi periculos si pt mine sa fac oreion, pt ca asta afecteaza si pacreasul care la mine e oricum varza. in fine...
ies cu radu pe afara sa ma calmez.
ziua lui cred ca pica oricum, iar maine mi-e ca ma duc sa-mi fac analizele si mie si lui radu sa vedem exact cum stam.
numa pe chestia asta si am bazait deja de vreo 2 ori.
am ramas cu o frica teribila din spital de recoltatul analizelor... dar teribila, nu asa...
hai ca plec pana nu ma enervez rau de tot.
(prietena asta la care am fost era gravida la momentul respectiv, am inteles ca nici n-avea voie sa-l vaccineze pe fi-su, acum a nascut, izoleaza baietelul de nou-nascuta...)
iar dr stanciu in care aveam incredere are bulina neagra de la mine.
gataa, plec... ca vad c-o tot lungesc asa...
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
gabi, felicitari pt mersul singura cu masina!
si eu am inceput sa merg, dar numai cu sotul in dreapta, ca altfel parca vad numai nenorociri in fata. si am reusit sa intorc din 3 miscari! oprind motorul de 5 ori.
pe mesajul asta il incepusem inainte, dar pe alta pagina.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
innaa spune:
salutare pe ziua de azi la toate zanele si zmeii...mai mult nu pot sa scriu ca mi-e tare lene si mai tb sa mai si gatesc
Irina si Noélia - 25 sept 2005
kid2003 spune:
Va multumesc tuturor pentru felicitari Din pacate, catush, nici un urmas de la Dexter, este castrat bietul de la un an
kid2003 spune:
Kristinutza, eu totusi cred ca nu o sa faca, am asa un feeling...
Felicitari Gabi pentru mersul singurica cu masina, o sa vezi ca devine din ce in ce mai simplu, tre' sa nu te sperii si sa mergi in fiecare zi cu masina...si nu-i baga in seama pe tampitii de taximetristi si alti golani care vocifereaza
gabiarama spune:
Eu am permis de conducere din 2004 , dar abia acum am indraznit sa conduc singura ,avind drept copilot pe Mihnea .Il duc si il aduc de la gradi cu masina .Aseara am condus si masina sotului si bineinteles ca nu a fost bine .Dar nu-mi mai pasa de ce spune el sau de ce spun ceilalti din trafic
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
Ioana75 spune:
Gabi, asta-i atitudinea. Nici eu nu-i ascult pe ailalti din trafic.
Carmi, pa!
Anto, nu-ti mai bei cafelutza cu noi?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
gabiarama spune:
Eu nu l-am mai dus azi la gradi pe Mihnea avind in vedere ca e racit , dar miine cred ca o sa mearga .E deja a patra zi.In plus cind am sunat-o pe educatoare sa ii spun ca Mihnea va sta acasa am constatat ca si ea era la fel de racita si nu statea acasa
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze