Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (142)
Raspunsuri - Pagina 3
gabiarama spune:
Irina
Noul meu look
Si aici
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
kristinutza spune:
vreau doar sa multumesc public ioanei c-am sunat-o pe nepusa masa pt tel dr alina. am zis ca nu ma intereseaza, sa faca bine sa-mi dea nr anyei de tel ca am treaba cu ea. s-a conformat ioana si mi l-a dat. drept care trebuie sa multumesc public si dr alina ca m-a sfatuit ce sa fac pt ca eram in fata cabinetului pediatrului, cu priorixul cumparat ca sa-l fac lui radu ca sa nu faca oreion.
concluzia, ne-am intors acasa, n-am facut niciun vaccin.
intru
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
miflore spune:
Nanadana,!
Ina, nu mai sta inchisa in birou, da-o tuturor (urticaria)! Sanatate multa si sa treaca repede!
Frumoaselor, sper ca nu vreti intalneala in urmatoarele 2 week-end-uri; pe 7oct. e botezul lui nepotu-miu si peste 2 saptamani trebuie sa merg la tara sa rezolv problema cu apa si centrala, sa nu inghete instalatia peste iarna; asta era treaba sotului, acum am preluat-o eu.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
scuze, ma solicita radu.
intru mai tarziu si va spun toata povestea.
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Multumesc, multumesc.
Gabi, v-am vazut, sinteti asa simpatici toti.
Zino, io propun sa ne intilnim cit mai des, saptaminal cine poate. Noi cred ca plecam la socri weekend-ul asta.
Alina, vrei ceva din Bucuresti?
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
catush spune:
KID - super motanelul,imi place la nebunie.....Felicitari....si urmasi pe cand?
In sfarsit ascult si eu ce-mi place si Brianei ii place...
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Carmi spune:
Bau !
La multi ani, Nuka !
Gabi, frumos ´noul look´.
Pup fetele,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
BiuMil spune:
Mifloricikoo, daca mai esti prin zona? Am uitat cumva un body albastru pe la voi?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Kid, transmite-i lui DEXTER felicitarile mele!!! Frumos Motanu!!!
Eu mergeam la expozitii de genul asta cu catei; v-am spus eu c-am avut un ciobanesc scotian frumos tare.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kristinutza spune:
diana30, multa multa sanatate lui mihnea. offf, ce poveste... sa fie bine de-acum!
miflore, noi am lipsit motivat, intr-adevar. desi se pare ca radu va fi posibil contagios intre 5-24 oct, in caz ca face oreionul. deci inclusiv aniversarea lui se duce de rapa. rezervare, oameni chemati...
ioana, daaa, bianca stie niste cantecele de copii, mama-mama!...
felicitari, kid pt motan!
radu are 78-79 cm, cam asa. dupa ce ca e slab, e si scund!