"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hello!

Buli, uite ce www.hotnews.ro/articol_57514-Fidel-Castro-are-cancer-in-faza-finala.htm" target="_blank">se mai scrie despre fidel...
petrecere faina la iasi!
si la voi e acealasi stil de sarbatoare: tarabe cu mititei/cartofi prajiti/hamsii/pulpe de pui su mese unde sta lumea sa pape, expo de masini si trambuline pentru copii? astea toate "pi shentru"...

lil' drum bun si we placut! iti urez de pe-acum, m-asteapta o saptamana horor la munca si nu stiu daca mai apuc!

sa aveti o duminica placuta!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

'Neatza :-))
Iar se-ncing www.hotnews.ro/articol_57484-8222%3BJos-valul-8220%3B-cere-Jack-Straw-musulmanelor.htm" target="_blank">spiritele De data asta declaratiile imamilor danezi sint ceva mai moderate si se refera la "inconstienta si iresponsabilitate". Nu stiu cit reiese din stirea aia, dar initiativa concursului de noi caricaturi, apartine tinerilor nationalisti danezi din aripa necoapta a lui Dansk Folkeparti, partid extremist si nationalist. Sint curioasa cum va evolua situatia in conditiile astea
Citeam un articol, cum ca scopul concursului fu "just for fun". Unul dintre membrii partidului a fost intrebat daca e chiar fun sa rizi de profet...iata raspunsul:
"Ba bine ca nu. E grozav. Mohamed nu este singurul sfint. Putem ride de cine avem chef: Mohamed, Buddha, Jesus, Pia Kjærsgaard - asta e presedintele partidului. Si o burka este cea mai penibila uniforma, de care bineinteles ca putem ride ". (asta cica pentru ca perdantii concursului au primit ca premiu de consolare o burka)

Acu' vaz ca El Jefe chiar ii pe moarte, explicabila tacerea din presa cubaneza (imi mai facusem un obicei sa mai arunc un ochi pe www.elhabanero.cubaweb.cu/" target="_blank">El Habanero de cind cu operatia lui Fidel si singura stire interesanta fu ca pionierii cubani participa la al IV-lea Congres...ceea ce mie nu mi-o mirosit a bine :-))

Si cum tot ploo, va urez dormitare placuta

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara, scutecari!

Gaultier cred ca a vrut sa fie ironic prin aparitia noului manechin, dar pina la urma vad ca miscarea anti-anorexie ia amploare pe la prezentarile de moda. Nu ma gindesc numai la faptul ca a crescut ametitor numarul de tinere anorexice in ultimii 15 ani, ci ca ajung manechinele sa nu manince cu saptaminile de frica cintarului si sa mai si moara. Asa cevaaa...

Albico, itsme, petrecere frumoasa si vrem poze cu curcanul!

Lil, drum bun si vacanta frumoasa, nu mai zic de vreme buna! Mmmm, mi se face dor de duca si mie...

Buli, am facut si eu poiana cu ciuperci si a iesit o minune, insa i-am pus si castraveti murati in plus si un pic mustar in maioneza. Sigur merge si cu usturoi verde, pofta buna!

Pegasis, sanatate printesei, imi pare rau ca e iar bolnavioara. Incearca sa-i dai ceva pentru intarirea sistemului imunitar si nu ma refer la medicamente ci la variante naturiste (cum sint ouale de prepelita, etc). La faza cu Cora (idem Carrefour), te inteleg...Am fost si eu in vara si am clacat psihic.

Adelutzdragutz, interesant seminarul. Au vorbit si despre metode de ameliorare prin muzica? Acum ca vine iarna ia niste suplimente de vitamina D, mai ales daca nu prea iese soarele.

Pe aici a fost festivalul tsukimi si a fost lumina lunii atat de puternica de aveam senzatia ca sta un bec aprins. Am facut si poza ca dovada.

Daca aveti timp, cititi www.evz.ro/blog.php?mode=viewcat&cat_id=10" target="_blank">aici jurnalul unei expeditii in Himalaya. Mie mi se pare foarte interesant, dar sint sigur subiectiva fiind pasionata de orice inseamna Himalaya, fie Nepal, Tibet sau India. Mi-as dori sa ajung si eu macar la prima baza, desi nu vad cum 'vertebratul' meu ar face fata la asa ceva...insa visez totusi.

Si despre cei www.evz.ro/article.php?artid=275247" target="_blank">necasatoriti...

Sa nu uitam www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=38/index.htm" target="_blank">dilema de saptamina asta.

Va pup si mai vin, o seara minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Io cred ca Fidel il asteapta pe Ariel Sharon ca sa plece impreuna.

Nu ratati premiile IgNobel de anul acesta. Sint senzationale:

Veti afla de ce ciocanitorile nu au dureri de cap, care sint mecanismele acustice ce va trezesc oroarea cand cineva zgarie tabla cu unghiile, cum depinde de temperatura viteza sunetului in branza, de ce o spagheta uscata nu se rupe niciodata doar in doua bucati, cate poze trebuie sa faci unui grup de N oameni astfel incat niciunul sa nu aiba ochii inchisi, de ce tantarii anofeli prefera mirosul de branza frantuzeasca si pe cel de picioare si cum poate fi oprita o criza prelungita de sughit prin masaj digital rectal.

Alin

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by xenocid
cum poate fi oprita o criza prelungita de sughit prin masaj digital rectal.

Wow, asta trebe sa i-o spun unei colege, pe care o apuca sesiuni de sughit din 2-n 2 ore si care o tin cam freo 15 minute una...hic ...saraca!!! :-)) Auzi, da' oare nu s-o putea si analog???
Irimellu, mercic de linku' ccc cu Ticu Lacatusu ( e iesean si..tatal cupilului Irinei Pacurariu)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salutare, salutare

m-am mentinut mai tacuta din cauza de tristete:), dar cum deja ma simt mai bine va arat si voua unul din filmele lui Cristi Nemescu, Poveste de la scara C (am fost vineri la o retrospectiva ,In Memoriam Cristian Nemescu si Andrei Toncu, in cadrul festivalului Anonimul)
Filmul e din 2003, anul licentei(a mea, cred ca si a lui, era cu 4 luni mai mare ca mine)

In alta ordine de idei, o intamplare tragi-comica de lunea trecuta...m-au chemat unii la un interviu...ptiu, stiti ca eram cat pe-aci sa fiu angajata la revista Manelistii?

A fost curat Caragiale:))

A doua zi, anuma Marti, m-am intalnit cu Doruleazta vreo ora in parc, si vreau sa va spun ca Gepeta are niste maniere desavarsite:era moarta de oboseala si f suparata, dar cand am ajuns m-a intampinat cu un zambet larg si si foarte cald, ne-am giugiulit putin, dupa care si-a vazut de treaba:-)(nitel plans inainte de somn, parfum fata de Sofia mea)

aa, si cum ne-am despartit noi primesc telefon de la Conservator, mi-au dat iar niscaiva ore.Deci Doruletzu imi poarta noroc;-)
Ar trebui sa ne vedem si azi, dar ei abia vin de la must;-), sa vedem ,poate reusim mai pe seara.

Adelucci, vreau si eu sa stiu daca s-a vorbit ceva despre muzica.

Carmen, intaresc ideea Irimelluluidespre oua de prepelita, sunt f bune pt de toate.ufffffffff:( Sanatate printesei Ana!

Pt fetele din Romania, luni la tv Cultural se da filmul Anul trecut la Marienbad.Unul din preferatele mele! cred ca e la ora 20.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'naziua!

s-a vorbit si de terapia prin muzica, cand s-a ajuns la discutii despre organizarea creierului, organizare care trebuie facuta de persoana in cauza si nu de altcineva. foarte important aspect.
amandoi au fost interesati de muzica, deci metoda a functionat la ei. ce au subliniat amandoi a fost mai mult spatiul in care se afla si mai ales spatiul in care lucreaza (ca elev, muncitor, samd). e foarte important ca incaperea sa fie "alba" , adica cu cat mai putini stimuli, spre deosebire de salile de clasa cu tot felul de desene, afise, etc pe pereti, birouri cu o sumedenie de dosare.

au vorbit despre codurile muzicale si despre importanta prezentei terapeutului. deci nu au vorbit despre muzica in general ci despre o anume metoda cu muzica la baza.
metoda in mare e urmatoarea. terapeut si elev se afla intr-o camera (cum am spus fara multi stimuli) cu instrumente muzicale. terapeutul da tonul cu un ton de pian, care devine codul "sunt cu tine, putem incepe" dupa care terapeutul asteapta. doar asteapta. incercand sa fie cat mai neutral, fara sa exprime ceva nici macar cu corpul, daramite cu vorba. elevul dupa o vreme poate bate toba, terapeutul ii raspunde intotdeauna cu pianul. sunetul pianului e o confirmare a dialogului. toba e considerata cel mai adecvat si usor instrument in metada asta. cu timpul se schimba betele, lungimea, grosimea lor necesitand un anume fel de indemanare plus ca dau sunete diverse, se implanta i ele radiere, etc. se mai foloseste si tzimbalul care are o tonalitate mai ascutita. sunt mai multe aspecte - de pilda scaunul pe care elevul sta adaptat la deficientele lui, samd. metoda folosita aici e cea a elvetianului Jean Piaget. metoda foloseste in jur de 20 de coduri, coduri alese in functie de deficienta elevului.
ei zic ca metoda nu invata ci urmeaza, sustine si confirma evolutia elevului. in toamna asta voi asista la o astfel de ora cu un grup.
ei au vorbit mai mult despre stiumuli vizuali si mai ales despre cum percep ei lumea si strategiile lor personale de a se adapta lumii ciudate in care se afla si se simt uneori ca niste extrateresti, mai exact strategiile adoptate pentru a se descurca intr-o lume populata de extrateresti:-)

amandoi au spus ca muzica le-a fost un refugiu (nu metoda mai sus mentionata ci pur si simplu muzica pe care o alegeau in functie de perioada in care se aflau), au fost foarte interesati de muzica, acum interesul le-a mai scazut. nici unul nu credea foarte mult in cercetari si cercetatori, tipa era aproape furioasa pe unii cand a venit vorba de empatie si fantezie. unii psihologi sustin ca cei cu sindrul Asperger nu-s empatici si nu au fantezie. ea sustine (si inclin sa-i dau dreptate) ca multi dintre noi "extraterestii" ne credem doar a fi empatici si ca nici unul nu ne apropiem de fantezia ei cand e in perioada "spirala crescatoare".
se gasesc si aici cd-uri a caror reclama spune ca is f bune pentru autisti de ex, ei spuneau ca cei castigati is cei care vand :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, Adela,impresionant intr-adevar.
Cum sa nu aiba Asperger fantezie??
pai Mozart era si el un Asperger celebru...Einstein la fel....
Cat despre empatie, ce sa mai zic, toata lumea imi cunoaste parerea.
Da, sunt de acord ca nu exista"muzica buna pt autisti"
Muzica e ceva atat de particular, incat nu poti generaliza efectele ei.Pt fiecare inseamna altceva....

In alta ordine de idei, tocmai ce vin de la Cismigiu, familia Dorulet revine maine in forta:), Gepeta vrea sa umble incontinuu si Sofia a facut show-ul vietii ei ca s-o impresioneze pe cea mica:)Si nu numai pe ea:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pfui, tocmai ce vazui si io Moartea d-lui Lazarescu...era la concurenta cu familia Smith, alias Pitt. Crunt de real si adevarat .
Asa ceva...

carmen, sanatate Anei!

doruletz serbeaza anisorul gepetutzei acasa?

sabinuts, spor la ore! Io-te cum era sa fii printesa manelelor! LOL!

Io-s fara un sfert de familion acasa, Silvia e la mama pentru o spatamana. E asa pustie casa!

somn usor si o saptamana cat mai vioaie va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello si o saptamina super sa aveti

merci de stirile cu fidel, am vazut si io in sfirsit la jurnal.

facui si poienita cu ciumperci, n-am avut ceapa verde, asa ca am facut maioneza cu usturoi. n-am gustat-o, dar arata promitator

Mihaela, io exact de asta nu m-am uitat la dl. Lazarescu, m-am temut de prea multa realitate cruda. ca sa spun drept imi ajunge asta din viata. e adevarat ca dupa revolutie am vazut tot ce s-a facut, Pita, Daneliuc samd, si atunci mi se pareau asa de super, in timp ori am imbatrinit, ori nu stiu ce ...

iar de Sarbatorile Iasilor avem urmatoarele: mititeii si berea pomeniti de tine, concerte cam in fiecare zi saptamina asta (din pacate nu pe gustul meu, numai din astia cu banda dupa ei, au trecut vremurile cu iris, alifantis si pasarea colibri), tirg de blanuri, de papuci, de mestesuguri, must, vin si pastrama, minicampionat de fotbal (evident, nu-i asa?) muzica populara, handbal, costume de epoca, mincaruri traditionale, noaptea bojdeucii, ceaiul si sarmalele pelerinilor, moastele SF. Nectarie, pelerini multi, multi si zona libera de inhibitii (pantomima alea-alea)

ah, si mai avem un soare .... si cam vreo 20 de grade

Mergi la inceput