"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 10
Rayuela spune:
Io viu numa sa-mi motivez absentele:)
Am fost plecati la rubedenii,am inceput munca,vai de capu meu
In rest,si PA de tot cu forumu,am citit niscai chestiuni la zizi,dar pot spune doar:deja vu:)
mihaela_s spune:
Hmmmm, mey veni azi la noi nemtoaica ccc care trebuie sa puna la punct in 5 zile organizarea si disciplina de kko din fima noastra. Ca degeaba e neamtul nostru neamt...Si uite asa stam cuminti la lectii despre cum sa impunem muncitoarelor sa nu mai vorbeasca in timpul lucrului, ca de aceea sunt cele 8 sau 10 ore ca sa lucreze, nu sa imparta retete de muraturi si zacusca...etc.
buli, multam de detalii, suna mai fain decat zilele orasului la noi! Sunt sigra ca si e.
rayu, .
astazi nici o stire?
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
neata!
atatea am vrut sa spun ca nici nu stiu cu ce sa incep...
asaaaa:
buli, apropo de filmele romanesti de dupa revolutie, cred ca ti se pareau super din prea mult...entuziasm, din prea multa disponibilitate si foarte mult subiectivism. asa cred eu luan in considerare de exemplu "balantza" lu' pintilie care a fost unul din cele mai titrate filme in perioada aia. l-am vazut atunci, mi-a placut enorm...cand l-am revazut dupa ceva timp mi s-a parut atat de incarcat, de obositor, cu multa violenta gratuita...si asa a fost cu mai toate filmele de-atunci. io asa simt si asta zic ca e exlicatia. in schimb am vazut acum "legaturi bolnavicioase" si m-a surprins. nu semana a film romanesc. era foarte simplu, aerisit si placut la vedere.
mihaela, nemtii tai imi amintesc foarte tare de nemtii de la firma (sau mai bine zis super firma) la care am lucrat si eu o vreme. pe langa faptul ca nu aveam voie sa povestim (eram doua gravidutze acolo, aveam tot felul de povesti si cum nu era voie, ne dadeam intalnire in toaleta) ne-au luat si dozatorul de apa din birouri, ca cica lasam prea multe pahare de plastic pe birouri si aberatiile pot continua.
despre zilele orasului, si la noi e un dezastru, o tziganie totala, nimic interesant, numai tarabe la care urla manele (fiecare taraba cu maneaua ei ), nori grosi de fum de la gratare, fetze dubioase si strazi mizerabile dupa. anul asta s-au tinut in fata blocului meu si vreme de o luna dupa imi era greatza sa ies pe strada de la miros si de la mizerie.
mai vroiam sa zic ceva dar nu stiu ce...
aaa, l-am dus pe tudor la gradinitza intr-un final. e foarte cuminte, plange putin cand il lasa ionu' da' ii trece repede. azi e a treia zi si totul merge bine. sper sa ramana asa. sunt foarte mandra ca am baiat mare!
va pup si mai vin!
sirimie spune:
http://www.realitatea.net/19814_DUPA-58-DE-ANI-19-picturi-celebre-se-intorc-la-Muzeul-Brukenthal.html
E adevarat ca palatul Brukental a fost restituit proprietarului? Eu parca am auzit o stire la televizor despre asta dar nu tin minte exact.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Adela99 spune:
Tornero, tornero
La mia vita ti daro
Tornerai, tornerai
Mia per sempre tu sarai
de cate zile aud melodia asta la radio si ma trezesc fredonand-o cu toate ca nu pot sa zic ca-mi place nespus
aseara am primit explicatia de ce ma trezesc fredonand-o. ziceau unii ca atunci cand o melodie nu urmeaza cursul la care te astepti, creierul incearca sa gaseasca ce nu se potriveste si nu se lasa pana nu reuseste. de aici anumite obsesii muzicale. daca nu gasesti secventa nepotriva nu ai decat o alternativa sa asculti alta melodie si s-o fredonezi pe aia, si tot asa :-)
stiati ca exista un manual (care functioneaza) despre cum sa scrii un hit?
si stiati ca exista un soi de maimute (daca-mi amintesc bine din zaire) care toate adica 100% is bisexuale? asta da bairam :-))
Sabina spune:
wow, asta manual, vreau si eu, amanunte???
:))
Adelucci, astea-s explicatii bune poate pt muzica asta de-o auzim in autobuz:)
in muzica mai serioasa nu asta e criteriu, ca doar nu greseste mozart cand retii vreo tema de-a lui:)
e f intereseant ce zici tu....aveti ceva bibliografii?eu fac un referat despre receptarea muzicala prin prisma sociologica(stiu, suna ca...da asta e)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Adela99 spune:
sabinel, pai Bill Drummond ca despre el e vorba, care a scris "The Manual (how to have a number one the easy way)" zice in manualul lui sa fi sarac, somer si sa traiesti in mizerie. si sa furi din melodiile altora. austriecii "Edelweiss" au urmat manualul (scris pe la sfarsitul anilor 80) si au reusit. Drummond si Cauty au avut si ei perioada lor de glorie sub numele KLF (Kopyright Liberation Front)
despre animalele homo sau bi nu vreti amanunte? :-)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
despre animalele homo sau bi nu vreti amanunte? :-)
Ba daaaa (va zisei cum era sa vizitez odata o gradina zoologica si nici macar n-am apucat sa trec de cusca goriloiului, care tocmai ce avea treaba de unu' singur ??? )Ahaaa...fusei ieri la Copenhaga si am reusit s-o vaz si io ca un turist, de pe canale....e minunata!!! :-)) Am vazut-o chiar si pe mica sirena, ce-i drept - mai mult cu spatele-, ca fata si profilul ii erau inconjurate de delegatii coreene, la costume si cravata (sper sa-mi fac vreme, cindva, sa urc si niste poze)....vazui ieri pe barca si-un calugar budist - de ala cu rochie portocalie - care avea pe cap un fes cu steagu' Suediei
Pe de alta parte, cer ajutor celor care furati la Ufizzi...exista mai multe porti de intrare la Galerie, ca tocmai ce rezervai telefonic belete si o donsoara de acolo, imi zise ca tre' sa le ridic de la porta 3??? Aaaa???
Pe de alta alta parte, mincam miine tort ori ba, ca io pe 13 is pelcata ???
Ahhh...si fuse luna plina, de aia se tot incaiera lumea (scandal si pe la copilasi pe-aci si pe la belgience...pe ala de la ZZ nici nu-l mai pun ca e de-acum, ceva obisnuit)..
sirimie, io habar n-aveam de povestea cu tablourile!!! Cit despre retrocedare, auzisem si io c-ar fi asa...anul trecut paraca ??!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
lilutz, io n-am fost la Uffizi, da' pot sa-ti povestesc ca dupa indelungi cercetari in privinta bisexualitatii animalelor, cercetatorii au ajuns la concluzia ca motivul acestui fenomen e:
a face sex e super! si sexul e indeosebi apreciat de femele - alta stire senzationala :-) au studiat maimutele japoneze si au constatat ca femelele erau mai active dar nici una nu era lesby. si de fapt imitau masculii care in lipsa de alte preocupari se prefaceau ca aveau sex unii cu altii. tot imitand masculii, femelele si-au dat seama ca au aceeasi satisfactie si daca se freaca de o femela, deci maimutele astea fac sex de placere, nu neaparat pentru a se inmulti.
si sunt animale care practica "avortul". leoaica de mare isi provoaca avortul, pasarile isi arunca ouale din cuib, iar despre maimute se crede ca mananca ceva buruieni care le provoaca avortul.
da' de Coreea de Nord ce ziceti?
bombi spune:
Nu e nici o filozofie cu poarta 3. Stai doar la alta coada. La intrare (afara) sint 2 culoare. Daca ai bilet rezervat, stai la coada mica. Sint monitoare pe care este afisat timpul de asteptare si alte informatii.