"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 8
iileana spune:
Da, Anda, poate ca-i deranjant tonul, dar esenta e, in mare parte, asta...
Annie,
Imi pare rau de Lena si Jocelyn.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Adela99 spune:
in sfarsit vineri!
joi, 12 octombrie ora 13.00 vom afla cine castiga pariul si implicit cine ia 10 milioane coroane pentru literatura.
in rest nimic nou, aici s-a format guvernul, ploua, ploua, ploua (de-adevaratelea)
aseara am vazut un reportaj francez despre zboruri si inchisori secrete de-ale CIA in tarile europene de est
sirimie spune:
http://www.linternaute.com/actualite/depeche/photos/166/219553/267157/faim_de_loup.shtml
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
mihaela_s spune:
szia dragilor!
Ia uitati ce mai creeaza www.evz.ro/article.php?artid=274969" target="_blank">Gaultier si cu ce se ocupa cei www.9am.ro/revistapresei/Incredibil!/20175/Premiile-anti-Nobel" target="_blank">care au timp .
In rest, sa auzim de bine! La noi tot soare si frumos, doar ce s-a mai racorit nitel, ca prea era tot vara...
edit sa va spui sa cititi cu atentie premiul pentru literatura...hehe, am primit si noi leters-uri de la castigatori!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Bre, manechinul lu' nea Gaultier mi-a mers la inima, parol , desi Jean-Paul nu este unul dintre designerii mei preferati (in acelasi registru non-conformism si teribilist, il prefer pe www.alexandermcqueen.com/flash.html" target="_blank">Alexander McQueen).
Pe acilea ploua, iese soarele si...tot asa. Io terminai un nou project de inovare si incerc sa savurez weekendul. Luni plec in vizita de lucru la Copenhaga, iar vineri...yeap, via Florenta scrie pe belet!!
Adeluctzo, moama ce visuri imi dadura "implicitul" tau...10 milioane de SKK!!! Huh...
Alba, itsme, thanksgiving fericit si ...spor la bucatarie!!!
Mai viu
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
lilanda - vacanta frumoasa si merg pe mana ta... acum sper ca dl bumbac asta (adica pamuk) sa faca toate paralele... pe care le-am dat io azi pe cartile lui incepe sezonul lecturii la noi - ploua, bate vantul, ploua, ma uda pana la piele din magazin pana in masina in parcare... depresie in toata regula... da las' ca mi-am luat si io belet la tel aviv pt noiembrie sa-mi mai incalzesc batranele-mi ciolane... si sufletul oleaca cu bucatele locale
p.s. acum aparu si gaultier cu modelele lui xxl, unde fu inainte sa ma apuc io de regim?
buli spune:
hello
la noi miine incep Sarbatorile Iasului
ma gindesc sa sarbatoresc si eu cu o "poiana cu ciuperci" - ce ziceti, merge cu usturoi in loc de ceapa verde?
bre, ignobilii aia is de tot hazul, chiar merita premiati.
si am doo nelamuriri?
1. unde-i mesajul extremist?
2. ce mai face Fidel Castro?
pup, s-aveti un superwe
Pegasis spune:
Io vreau sa va zic ca m-am saturat de weekendurile astea in care ma trazesc la 6.30 si nu-mi vaz capul de treaba pin' la 11. Lunea-s mai obosita decit vinerea, parol.
Azi ma enervai in Cora de-am jurat ca nu mai calc p'acolo -- fratilor n-ati vazut asa ceva, va spun! Atita puhoi de lume de ziceai ca se dau toate moca... Mi s-a parut asa de obositor incit de-acum incolo mi-am propus sa cumpar in fiecare zi cite ceva de la coltu' ulitei si sa-mi scutesc neuronii de sporturi d'astea extreme. Daca acu e asa, de sarbatori ma intreb mai intram pina-n parcare? Asa ceva...
Fi'mea-i bolnava iar (what else is new?), tuseste grupa mare de o saptamina. I-am dat si codeina la un moment dat, ca nu mai stiam ce sa fac. Saptamina viitoare ne programaram la pneumolog sa faca niste teste functionale, ca nu se mai poate. Offf...
Altfel si la noi o vreme d'aia de neam prost (a se citi toamna), cu ploaie, ploaie si iar ploaie.
Va doresc un weekend mai bun ca al meu.
lilu, acu-i Columbus Day, Thanksgivingu'-i mai incolo, pe 23 nov.
lilanda spune:
Bonsoir...
io habar n-am ce sa mai zic ccc ca am senzatia ca ma repet, la fel ca si subiectu' asta, care lincezeste in aceeasi depresie ca si ala decedatu'
Cred ca vremea asta de neam prost e de vina...:-))
buli, ia sa-ti raspund io punctual:
1. poci baga niscai usturoi in poienita, ca oricum e grozava!!
2. mesajul extremist fu sters tocmai din cauza tonului extremist, iar
3. de El Hefe nu se mai aude nimic, semn ca totusi nu-i a bine
Pegasis, io vorbeam de thanksgivingu' canadian care pica cu in aceeasi zi cu Culombu' american...de aia le urai numa' canadiencelor!!! :-))
Somn usor
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
fir-ar sa fie ca scrisei un mesaj lungutz pe care reusii sa-l anulez ... incerc din nou
lilutz crezui ca nu apuc sa-ti zic vacantza placuta, da' acu' cc cand citii mai atent vaz ca pleci in vacantza vinerea viitoare, deci vacantza placuta (ca e binemeritata) si salutari lu' Niels.
io azi dormitai toata ziulica (ia sa dau vina pe vreme) da' cred ca are de-a face mai mult cu faptul ca m-am lenevit (si mai si) in perioada de juma' de an de somaj si cum joi lucrai 14 (paishpe) ore ... participai si la un seminariu despre sindromul Asperger si ADHD. seminariu tinut de persoane cu bolile respective. foarte interesant.
ma duc sa mai trag un pui de somn.
si daca cineva care are legatura cu forumul supereva, citeste pe aici, vreau doar sa zic cc ca e foooarte enervant ca nu apar mesajele decat dupa moderare, moderare care dureaza o vesnicie, dupa parerea mea. n-am probleme cu moderarea ci cu durata ei