"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

uitai sa va zic cc ca Premiul Nobel pentru Chimie a fost acordat lu'Roger D. Kornberg "for his studies of the molecular basis of eukaryotic transcription"

si acum sa trecem la lucruri mai serioase :-)
Vince Vaughn a rupt logodna cu Jennifer Aniston prin telefon :-( bine ca nu i-o trimis un sms.

Maddox, care are talent la fotbal va avea un antrenor privat: David Beckham (cel putin o lectie). mentionez :-) ca Maddox se antreneaza deja la David Beckham Soccer Academy in Los Angeles.

Wolfgang Priklopil a filmat secventze sado-masochiste cu Natascha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Adeluctzo, tot ii bine sa citesc acilea un condesat de presa Io pariez pe Pamuk si informez ca donsoara Aniston ar fi acuma pereche cu ccc colegu' ei "preten", Mathew Perry (citii in weekend chestia asta pe undeva, da' nu mai tiu minte)
....Si, fiindca tot simtii aroma de radiatie relicta, il informez pe colegu' de scutec xenocid, ca danejii tocmai ce www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/10/04/195427.htm" target="_blank">teleportara niscai informatii dintr-un atom, folosind lumina...numai la 50 de metri, da' e un progres la o adica!!! :-))
Alminteri as vrea sa se inventeze o telcomanda de dilatare/contactie a timpului la purtator, ca as avea nevoie...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lilanda, asta chiar se intampla in muzica,la Beethoven e cel mai clar:)
daca el a putut...cine stie? poate poate....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

haideti noroc, io-s pe fuga mare asa ca n-am timp sa va mai povestesc, dar va dau un filmulet de-men-ti-al !!! :-)))

trebuie sa ascultati cu sonor si sa aveti la dispozitie cateva minute, merita ! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am citit azi despre "sunetul zen facut de o singura mina care bate din palme". Mie mi-a placut, fara filozofii si mistic, este un zgomot pe care il auzi daca te izolezi de tot si asculti cum trece timpul.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo191603.htm" target="_blank"> pentru fanii Tarkovski

apropos de sunet,se pare cu nu exista linistea absoluta.
in 1948 www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo191603.htm" target="_blank"> John Cage a facut un experiment: s-a bagat intr-o camera izolata fonic si a incercat sa asculte linistea.Dar totusi..ceva se auzea! un sunet cu o frecventa joasa, si unul cu frecventa inalta.S-a dovedit ca erau sistemul circulator( suntel grav) si sistemul nervos(sunetul inalt, hihihi)
Din asta s-a nascut celebra lui piesa 4'33", in care se sta in fata pianului chiar atata timp...in..liniste absoluta!!
si-a mai luat si banii pe bilet

PS.youtube nu merge temporar

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

vreau si io o favoare - mai faceti si voi reclama tarilor alea prin care sunteti sa se reorienteze avalansa de romani pe care-i asteapta englezii dupa aderare ... nu mai pot deschide un ziar sa nu citesc despre cohorte intre 350 de mii si un milion care stau pe stand-by la granita ... ma jur pe rosu ca nu curge lapte si miere si nici covrigi nu au, cate un caine in lesa pe ici pe colo doar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Repejor, repejor sa nu raman la coada!

Liris, sa-ti traiasca mandretea de bebe, sa fie sanatos, mancacios si somnoros!

Am primit mesaj ca s-au retras de pe forum Vikinga si Lena, de Vikinga mai stiam cate ceva chiar de la ea, dar Lena ce motive a avut?

In Canada se sabatoreste www.twilightbridge.com/hobbies/festivals/thanksgiving/canada/" target="_blank">Thanksgiving-ul in acest WE, am peste dooj'de mosafiri la masa, se anunta si vreo 23C sa speram ca incepe www.pbase.com/klaudio/fall" target="_blank">vara indidana!

Tuturor membrilor scutecelor, un pahar de must virtual!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Neata!
Sabina, nu m-am gindit niciodata asa dar ai dreptate, nu exista liniste absoluta. Cind a prezentat acea piesa si spectatorii au fost in camera izolata fonic? Probabil ca nu, dar atunci ei cum stiu ce s-a auzit?

Am vazut si eu fimuletul cind se stinge lumina. M-a bulversat.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

N-am sa inteleg niciodata usile trantite la plecare. Imi pare rau ca mi se strica revista presei:(

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput