"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
HEJ! pentru scandinavi
si celor mai iubiti!!! Salut ideea super a lui lil'!
Io am lipsit motivat, am avut pauza de net...
Bine ai venit bobocel de liris!!! Sanatos, mancacios si somnoros!
carmen, multam de directie!
Vreau sa ma mandresc cu frumusetea nr.2 din lume si sa va spun ca e www.informatia-zilei.ro/SM/bm/02.10.06/lifestyle.htm" target="_blank">satmareanca.
Mai viu, da' acu' m-asteapta niste sarmale sa le sucesc.
Mihaela si fetele mele
Rayuela spune:
uof!
Eu nu am timp nici sa mor,dar trebuie sa trec prin poiana pamintenilor(na ca l-am aranjat pe Preda:))si sa va zic ca daaaaaaa,nene!
Asta e poiana noastra!!Am citit toate linkurile puse de iileana,xeno,Liltz,itsme,Adeluci,Mihaela(daca am scapat pe careva,scuze si dau o bere)in fine,discutam si noi discutii,cum ne shade mumos!
P.S.-pe forumu ala nou ma gindesc la o "schimbare la fatza",cred ca ma inregistrez cu nicku "Guica"
lilanda spune:
Bonsoir...huh, mare aglomeratie acilea printre scutece, era sa nu ne mai gasesc
Bre, io azi realizai diferenta dintre injineru' roman si alt injiner!!! Bunaoara, intr-un workshop, daca ailalti injineri stiu sa sculareasca, io o trebuit sa fac apel la cunostintele mele de lacatuserie , si alea cistigate cu chiu cu vai in liceu, ca sa pot da cu pila colo-sa pe-un prototip, da' si asta la figuratie, adica..pffuii!!
In aceeasi ordine de idei, xeno poci egzplica asa, in limbaj de pamintean, ce naiba e aia "radiatie relicta de fond"??? ...ca despre subjectu' cu Star Treku' romanesc nici nu-ndraznesc macar sa cer lamuriri...ie prea futurist pentru viata mea :-))
miha, da' de ce rasucesti tu sarmale azi, la ora asta???
Iar Rayu, halal idee...io rezerv domeniul Cocosila...ori Balosu...hmmm???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
hmmm, lil', zau ca nu m-am intrebat de ce...da' iti raspund: am fost la mama in we si ieri am facut o ciorbita doar...asa, de plictis :)).
io n-am avut timp de link-uri, da' si maine e o zi!
somnic sa aveti!
Mihaela si fetele mele
xenocid spune:
Leeloo radiatia relicta de fond a fost emisa de Univers atunci cand era inca in scutece si avea doar 280.000 de ani adica doar douazeci de milionimi din varsta actuala.
Diluata, racita, imprastiata si zapacita ea a ajuns astazi la noi cam in aceeasi maniera in care ar ajunge in bucatarie noastra aroma sarmalelor gatite de locatarul anterior in anul 1960 .
Alin
soma spune:
ee, da va pitularati bine de tot. Faina idee si va fie cum va place.
la multi ani si bun venit pe lume puitului de om!
numai bine
sirimie spune:
Concert subacvatic la 303 metri adancime
http://www.9am.ro/revistapresei/Incredibil!/44825/
Eu ma intreb daca si spectatorii erau sub apa si daca au auzit ceva.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
mara03 spune:
huh!
am dat search pe "radiatia de fond" ca sa aflu mai multe. am citit vreo ora mai multe site-uri si-acum simt nevoia sa beau ceva cu voi.
oricum, e interesant sa-ti ajunga la nas un iz (chiar daca diluat) de big bang.
pup si mai viu. azi avem in program prima vizita la muzeu asa ca tre' sa pregatim majestatea cum se cuvine.
edit ca sa-i raspund mihaelei ca am renuntat la gradi pentru moment, in principal din cauza mea...nu sunt suficient de pregatita.... asa ca tudor mai are pana sa-l inconjoare printesele.
www.dropshots.com/day.php?userid=181975&cdate=20060920&ctime=111343" target="_blank">catzelushul dansator
Adela99 spune:
pariurile is in floare pe Ladbrokes in ce priveste Premiul Nobel pentru Litteratura. Pamuk ii unul dintre favoriti, urmat de Adonis
, Ryszard Kapuœciñski si Joyce Carol Oates.
dintre scandinavi : suedezulThomas Tranströmer si daneza Inger Christensen.
pe cine pariati? io pe Adonis nu pentru ca as fi citit ceva de el
voljena spune:
adonis zic si io... singurul nume cunoscut de pe lista... oi fi stand prea mult pe DC?