"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io-s acasa, bolnava...:(((. Nu racita, alte cele, nu intru in amanunte.

vik, daca mai citesti aici, si de la noi, un bb frumos si sanatos. Io n-am din pacate alta adresa...

dorulets, sanatate gepetutzei!

io m-am apucat de umplut pusculita :).

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by doruletz
[lil, vez ca-ti lasai neste mesaje off, foooooarte interesante

Valeeeuu...unde ma trimesesi??? La cuibu' de vipesi!!! Brrr...pai dupa ce am citit cite ceva, am inchis rapid si defintiv siteu' ala!!! Prefer armata!! :-)) Cit despre povestea cu fulga, aia e de-a dreptul grobiana...yuck...ma mir cum e tolerata

voljena, extragere usoara ... cit despre Suedia, ramine cum am stabilit. Dupa Anul Nou, incepem lista si organizarea!!
mihaela, ce patisi??
valentina, noi folosim demult beeeepu'

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' doar o anexita nasoala, ma tine in pat si daca nu se "gata" pana maine, urmeaza si un chiuretaj...cred ca ma inainte de a merge la dr...

vreau si eu povestea cu fulga...e cea care da lapte "de vaca" ce e? :))

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Sint aci si nu's,vorba lu Eminescu:)Adica va cetesc,dar nu am inspiratie.
Acu lucrez iar,la gradinita,am o groaza de copilasi micuti si draguti,imi place foarte mult jobul si cred ca prefer sa lucrez cu pitici.Dar sint tot mamalububu,adica nu trece zi sa nu ma minunez si sa-mi zic in gind:Ia uite domle,si copilu asta e cuminte...si asta...si asta...oare Bubu de ce nu o fi?:)
Pe de alta parte,iaca soarta se razbuna crunt.Ma gindeam ce zile fripte le face Bubu la gradinita educatoarelor...iaca mi-a dat si mie doamne doamne un exemplar,caci din 19 copii,18 sint ingerasi,dar unu...UNU nene,baietel exact de virsta lu Bubu,(ba chiar seamana si la mutrisoara cu ea,aceleasi grimase si strimbaturi si incruntaturi.)..e exact blestemul educatoarelor lu Bubu cred:))
Evident ca e iubitul meu!
Sa va zic scurt o faza.Stam si mincam micul dejun,fiecare educatoare cu vreo 8 copii la masa.Daniel al meu(respectivul:) ,in capu mesei,se foieste,se invirteste,comenteaza,balmajeste,cinta,face ca toti dracii.Ii atrag atentia o data:
Daniel,potoleste-te!
Daniel,stai cuminte!
Daniel,termina!
Ultima data,ridic tonul si il amenint furioasa cu degetul.
Faza la care pustiul intinde si el amenintator un degetel spre mine si-mi zice:
VRAJITOAREO!!!!
Bai,am crezut ca morrrrrr de ris,da nici nu puteam sa rid,ca imi ziceau dup'aia toti puradeii vrajitoarea cea rea,l-am certat,dupa care ma uit la colega mea,care era toata rosie si se inecase de ris in barbie,m-am dus la baie si am ris vreo 5 minute,a fost delicios pustiul!!
faza nasoala e ca am povestit-o si lu dacu si pretenilor si acum toti ma alinta:HÄXA:)))
P.S.-faza cu Bubu pusa pe caft nu v-o m-ai zis ca e deja veche:))Bubu a facut infectie la ochisori,asa ca stau acasa cu ea citeva zile.Am vazut ca si Gepetuta,si Mihaela sint bolnave:((
Va pup tot la gramada ca nu mai stiu ce si cum.
P.S. 2-de acord cu mutatu de la scutece,abia mai vaz poienita p'aci.
Ne mutam la "Poznasi?"

Mergi la inceput

häxa ...asta-i bun de nick
Hai ca mai stam pret de-o pagina si merem la adolescenti direct, ca pe-acolo bate vintu' :-))
Auzisi ca venim la voi...toata trupa, la vara, sa vedem noptile albe??? Daca pleci, sa ne-o lasi pe bubu
Sanatate bolnaveilor (aci o pun si pe miha)!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'naziua!

vik La multi ani fericiti!

sanatate bolnaviorelor

aici asteptam www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,917555,00.html" target="_blank">furtuna de gradul 2 care trece peste toata Suedia

se mai nascura doi www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,917477,00.html" target="_blank">gemeni dupa astia www.aftonbladet.se/vss/foraldrar/story/0,2789,915748,00.html" target="_blank">doi

Mergi la inceput

heheh..pe-aci trecu furtunica, c-o ploaie sdravana, da' scurta!!! Succes la voi
Cit despre cupii, cica perechea princiara a Danemarcei asteapta al doilea www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/10/26/150649.htm" target="_blank">mostenitor in mai, anul viitor!!! Birfele zic cccc ca cupilul fu conceput la Sankt Petersburg, in septembrie, cind o reinmormintara pe tarina Dagmar (de neam danez), mama ultimului tar al Rusiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

uite peste ce-am dat din greseala
http://www.trafic.ro/stat/desprecopiicom/referinte/saptamana/

ce s-a intamplat in ziua de 24.10.2006 de a fost asa trafic pe dc?

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mihaela, sanatate!! Sa fie bine, si nu oricum, ci f repede!

pup si Gepetuta..ufff,deh, colectivitate la varste frajede:-))Las ca se face ea bine repede.trebuie sase hidrateze f des..siii...incepe sa-i dai orez fiert, e deja mare, trebuie sa manance putin putin mancare de oameni mari:)Iar acu , dupa ce-o sa fie moarta de foame dupa boala, orezu e si indicat, si usor de "diversificat"

pt conformitate, ce merge la un copil nu merge la altu..ca asa, i-am creste petoti sanatosi pana se-nsoara si cu aur la olimpiada de informatica la 2 ani

nu stiu ce-a fost pe DC pe 24!!!

gata, am fugit, am norma aprox 30 de masuri pe zi pana duminica, vai de mineeeee

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

'Neatza !!! Ce ziceam io de furtuna de aseara??? Ploaia fu numai inceputu' ca pe urma, a filfiit vintul toata noaptea si am prins si-o coada dimineata de impingea catelul de la spate!!! Acum vad ca s-a mai linistit "briza", care ciudat, n-a fost una rece

Ati vazut proiectul Traindu-mi viata mai repede??...interesant

arborico, habar n-am ce fu pe 24 ca io am fost la scoala
Sabino, lucrezi la norma?? Hai ca mi-a placut planu' :-)) Io azi stau acasa si studiez...mina (la desen).
Pupi si mihaela, succes!!

Mergi la inceput