"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 27
lilanda spune:
Buna seara din nou
doru, ce face fata???
Ati auzit ca oracolul din Delfi nu era decit un amestec de www.timesonline.co.uk/article/0,,13509-2418509.html" target="_blank">gaze nobile, precum metan, etanol si Co doi??? Cica grogu asta gazos, in amestec cu frunzele de dafin, ii dadeaua asa o stare de inspiratie lu' Pythia, ceva de neimaginat :-))
Traaansaaa...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
valentinag spune:
Ma scuzati ca bag un oki,da vroiam sa-i zic Lilandei ca fost acum ceva timp si pe Discovery o emisiune asemanatoarea despre Oracol.
Bine ca ati revenit!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Sabina spune:
ai ai...Lilanda, bine ca ai zis:)
sa-mi faca si mie Doru un coktail cu ingredientele, ca desi am gasit forma perfecta pt piesa mea, boabele se lasa cam greu scrise:)))
abia am ramas home alone...si nici aia de tot, ca am si un junior pe care tre sa-l conving sa nu asculte diverse rockuri cand eu am de compus, LOL
Lil, despre treaba aceea cu internetu promit ca dezvolt dupa ce-mi termin compozitia.Poate facem o dezbatere la arte peste o saptamana:) In principiu, depinde de cat timp liber ai si cu cat cap il folosesti
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Sabina spune:
desi nu stiu daca mai citeste aici...nu uitati ca azi e ziua Vikingei!!
la multi ani si sa fii fericita!! Io una te iubesc:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Salmida spune:
Lämuriti-mä si pe mine cum se recunoaste o copie de original cäci nu cred cä iti dä vreun Vuitton, Gucci sau D&G certificat de autenticitate? Desi ar trebui, tinand cont de caruta de bani pe care o plätesti ... O fi factura dovada?
Lilanda, e clar cä articole ca cel descris de tine ii fac unici pe nordici.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Lil, despre treaba aceea cu internetu promit ca dezvolt dupa ce-mi termin compozitia.Poate facem o dezbatere la arte peste o saptamana:) In principiu, depinde de cat timp liber ai si cu cat cap il folosesti
Chiar asa vrea, fiindca m-am gindit si io aseara si pe undeva ai dreptate...da' si io :-))
valentinag, io tin minte ca ramase mai demult sa-ti mai bagi ockiu...da' cre' ca te-ai speriat ce-ai vazut pe-aici :-))
Salmida, hehe, trebuie antrenament la recunoscutu' copiilor Imi spunea o colega chinezoaica anul trecut, cum ca la ei in China, sint copii pe categorii de calitate. Cica alea mai scumpe seamana atit de bine cu originalele, incit e foarte greu sa le deosebesti( asta de la material si pina la ultimele chichite, gen capse inscripitonate, fermoare si serii).
Gata..ma duc la soamne ca azi avui iar santier
PS..ii scrisei si io un mesaj vikingei...sper ca-i bine!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
voljena spune:
sabina si lilanda - si io zic ca aveti amandoua dreptate pana la urma e chestie de balans (ce, cum si mai ales cat...)
io facturile la vuitoane le-am zvarlit sa nu le gaseasca omu' sa intre-n fibrilatii
http://news.bbc.co.uk/1/hi/uk/6082798.stm
lilanda - daca nu te temi de blesteme poate dau vina pe voi si ma extrag de aici de sarbatori...
da' la vara ne adunam?
doruletz spune:
nseara...
vaccinu ca vaccinu, a urlat, a nghinghiit de mama focului (nu ma intrebati ce e aia, exact ce spusei), s-a batut cu doctoru... da' az noapte dete gastroenterita in ea, a vomat si a umplut de kk peste tot . Io zisei ca de la vaccin, chiar ma mirai jumate adormita jumate ametita de mirosuri cum eram ce efect puternic are domne vaccinu asta de o vidanjeaza asa . cand colo, aflai de la mama lu Polin ca si al ei plod avu acu doo zile exact aceeasi stare si fara vaccin asa ca de la el lua saloperia
Lilutza, interesanta descoperire, vorba lu Sabina, ne-ar trebui si noua un elixir d'ala. Apropos de santier, io-te ce le mai trazneste mintea creatorilor de jucarii, cica www.playmobil.de/intershoproot/eCS/Store/fr/imagesOnline/products/3275.jpg" target="_blank">toaleta de santier , muhahahah... "Ce ti-a adus Mosu? un WC de santier!"
lil, vez ca-ti lasai neste mesaje off, foooooarte interesante
Vazui si io acilea reportaj cu vamesii care alearga dupe d'astia de cumpara facaturi, tot de prin Italia de undeva. Si spuneau acolo cum se deosebesc de alea originale. da io zic ca iti da si certificat la chestiile astea scumpe, pai cum altfel, consumatorii de asa ceva tin la poleiala si au nevoie neaparat de patalama...
Ne vedem bre, nu ziseram asa si nu propuse Adelucci perioada mai-iunie sa admiram noptile albe?
Pana atuncea, care vine la Paris acusa de sarbatori?
Mai viu io
doruletz spune:
nah, ca uitai sa scriu bancu'zilei :
O femeie la judecata de apoi e intrebata de Dumnezeu:
- Ai pacatuit?
- Nu.
- Ai baut?
- Nu.
- Ai fumat?
- Nu.
- Ai preacurvit?
- Nu.
- Bine. Petre, ada o pereche de aripi.
- Ohh...ma faceti inger?
- Nu. Te facem gâscä.
valentinag spune:
Doruletzio stiam unu si mai si da e cam porcos,nu se cade sa-l pun!
Lilanda,am bagat okiu dar...alea,alea..stii tu!
Da d'acu bag okiu negresit!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata