"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Katarina
Da, da, da, spuneti numa' cand veniti, ca sa plec de acasa :))

Si ni-l lasi pe Alex, nu?? Merge baiatu' la dagpleje?? (n-ai pozici cu el??))
Acu' pe bune, hai sa ne punem frumos pe planuit, sa vedem cind ne-om intilni....ca, unde stim :-)

Nu stiu insa daca va spusei ca am un coleg neamt, antropolog, si ala e realmente indragostit de Romania; si el si prietena lui. Fura de vreo doua ori in tara, se plimbara si cu bicicleta de la Arad la Medias, iar acu vor sa invete romaneste. Azi, cind o venit si omu' din vacanta, de la Munchen, si-a adus odata cu laptopu' si colectia de mp3 cu Fanfara de la zece prajini Nu va zic ce soc avui, cind in pauza, dadu, drumu' la sonor...la maaaxim Culmea e ca mai placu la vreo doi :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hai sa mai scriu si io inainte de a pleca de la birau ca dupa aia nu o sa mai pot (duc monstruletul la vaccin si cred ca o sa umblu intr-o ureche vreo 3 zile )

Katarina, merci de urari si La Multi Ani si Alexutului ca nici io nu stau prea bine cu memoria . Hai noroc, sa ne traiasca
Exact asa face si maimutza mea, urlaaaaa cu un claxon, frate, o sa-i masor decibelii ca prea sunt multi, poate o duc la circ, macar o rentabilizez, mai scot din cheltuieli.

Iete aci sa aveti ce mesteca pana viu io:

Un american fu www.fftimes.com/index.php/3/2006-10-23/27718" target="_blank">judecat pentru hartuire de minore si drept pedeapsa tribunalu ii dete sa aleaga: fie 3 ani de inchisoare fie... exilu in Canada . Aleasa omu Canada ce sa faca? Se mai plange careva de Suedia?

Hai bre ca m-ati innebunit cu marii romani. pai la asa concurs, asa rezultate. In primul rand nu am inteles cum definim termenii. Ce e aia MARE? si ce e aia ROMAN?
Mare = celebru? care a adus servicii romaniei? simpatic? frumos? sexy?
Roman = nascut si trait in Romania? doar nascut acolo si trait in alte parti? nascut in alta tara dar care a capatat cetatenia romana?

Dupe ce ne lamurim cu chestiile astea si eliminam jumate din propuneri, mai vedem care pe care voteaza

Uite ca gasii clasamentele de anu trecut din diverse tari: Franta, si in anglia si alte tari ale lumii

In Franta:

1. Charles de Gaulle
2. Louis Pasteur
3. Abbé Pierre
4. Marie Curie
5. Coluche
6. Victor Hugo
7. Bourvil
8. Molière
9. Commandant Cousteau
10. Édith Piaf

De remarcat ca Voltaire pe care io l-as fi pus pe primu loc e abia pe 33 in timp de Louis de Funes e pe 17 si Zidane pe 21 Napoleon e pe 16 dar asta mi se pare normal, e mult mai celebru printre straini decat la el acasa.

in Anglia

1. Winston Churchill
2. Isambard Kingdom Brunel
3. Lady Diana
4. Charles Darwin
5. William Shakespeare
6. Isaac Newton
7. Élisabeth Ire d'Angleterre
8. John Lennon
9. Horatio Nelson
10. Oliver Cromwell

Lady Di inaintea lui Shakespeare si Darwin, muhahahaha, noroc cu tunelurile franceze ca ajungea doamne fereste pe primu loc, asa macar scaparam lumea de o incor(n)orata in plus!

Ce sa mai zicem de americani cu Bush pe locu 6 inaintea lui Einstein si Edison

1. Ronald Reagan - 24.0%
2. Abraham Lincoln - 23.5%
3. Martin Luther King - 19.7%
4. George Washington - 17.7%
5. Benjamin Franklin - 14.9%
6. George W. Bush
7. Bill Clinton
8. Elvis Presley
9. Oprah Winfrey
10. Franklin D. Roosevelt

Si venira si holandezii tare din urma punandu-l pe Cruijff inaintea lu Rembrandt, Van Gogh si Anne Franck:

1. Guillaume d'Orange
2. Pim Fortuyn
3. Willem Drees
4. Antoni van Leeuwenhoek
5. Desiderius Erasmus
6. Johan Cruijff
7. Michiel de Ruyter
8. Anne Frank
9. Rembrandt van Rijn
10. Vincent van Gogh
11. …

eee, se mai mira careva de Stefan cel mare?

Gata, mai viu io cand m-o lasa maimutzu vaccinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am intrat doar sa va spun ca in loc de compozitie ma pomenii cu galci!!!!
am fost 2 zile umfalata ca la oreion...si cica trece doar cu rabdare, e in urma racelii:)

da de maine imi trimit partea galagioasa a familiei in deplasare si-mi scot parleala

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu cred ca romanii, suflet pragmatic si euclidian, luara intrebare Care e cel mai mare roman? fix de'a dreptul.

Astfel, eu sint convis, ca Mircea ar fi Cel mai Batran Roman, Mihai Cel mai Viteaz iar titlul de Cel mai Frumos ar ajunge la Radu, nu Mircea bre, ci fratele lui Tepes.

Cine ghiceste care fuse Cel Mai Groaznic Rus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by xenocid

RasPutin? Sau Ivan?

Ala cu Radu cel Frumos imi placu!

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by xenocid

ivan turbinca

Daca esti Pârâcios

Mergi la inceput

Nooo...vreun Ivan Ilyci ...si tot neamul lui de Ilyci!!!

In Danezia ia proportii scandalulul www.dr.dk/Nyheder/Politik/2006/10/24/162224.htm" target="_blank">copiilor Mai precis se ia amenda zdravana in cazul in care te afisezi cu "facaturi" gen Vuittoane, ceasuri Gucci, oculari si alte produse de marca copiate. Ei bine, dupa ce o ministreasa recunoscu ccc ca ea isi achizitiona un ceas Gucci din China la freo 3 dolari, azi madam sotia primului ministru fu' data la presa ca foloseste o mapa Vuitton, factura 100%. Asta ma face sa ma gindesc la Florenta, unde pe Ponte Vecchio, italieni mai colorati ofera, in deasagi, Vuittoane, Guccioane si alte genti de stil, plus curele de aceeasi maraca si oculari, chiar sub nasul politistilor. Aia nici macar nu clipesc la comerciantii care se fac ccc "ca se muta". In schimb, in toata piata lu' Palazzo Vecchio sade frumos un anunt, pe toate limbile, cum ca ccc "cumpararea produselor pirat se pedepseste cu amenda de 10.000 de euroi!!!"

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, doarme vaccinata

Adica cum bre Lilutz, te opreste politaiu in strada si te controleaza la Vuitton? Bine ca spusesi maica, cand viu acolo sa fiu pregatita, sa nu uit cumva sa-mi iau la mine certificatele de autenticitate de la Vuittoane, Guccile basca Rolexurile de care nu ma despart nici in somn... sa nu ma trezesc la inchisoare doamne fereste si apara (hai ca nu mai folosii demult emoticonu asta si ce-mi placeaaaa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

doruletz, felicitari pentru vaccin si sa nu aiba efecte secundare. Mi-au placut listele cu marii din alte tari!

Tot despre marii romani: http://www.hotnews.ro/articol_58603-Sophie-Scholl-si-Stefan-cel-Mare-de-Ioana-Lupea.htm.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

O plins??? L-o batut pe doftor??
...si da, cind vii acilea sa-ti aduci ceritificatele de autenticitate :-))...daca nu, tre' sa stai la coada ca sa intrii la-nchisoare, ca mai explicai o data cum e cu sistemu' punitiv danez

Mergi la inceput