"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 25
voljena spune:
azi dimineata ne-au vorbit de bine la radio: la statistica aia cu femeile din europa si alcoolul romania este pe ultimul loc... chestia e ca pareau surprinsi - ceva de genul - uite dom'le ca noi auzim numai de rau despre europa de est si la ei femeile nici macar nu beau
lilanda - de anul nou vin neamurile (lui) din america... nu stiu inca ce facem... io nu prea socializez cu ei... cand pot sa ma scot voi ce planuri aveti?
mihaela_s spune:
Na ca scrisesem aseara o epistola aici si vaz ca nu ajunse...ori se pbloca pe fir, ori uitai eu sa apas pe "du-te"
Asaaaa, spuneam ca daca numai se in Stockholm si e frig de rev, poate stam acasuca sa strangem bani pentru la vara...inca nu am hotarat nimic, lista ramane deschisa :)). Dar uite ca veni Katarina sa ma lumineze o tzara, asa ca cine stie? Chiar ca mi se puse pata acum cu Stockholmul!
sabinuts, multa inspiratie.
Si voiam sa va arat www.treklens.com/gallery/Europe/Spain/photo198720.htm" target="_blank">pamantul.
gata, fug dupa Silvi, da' mai viu!
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
Nziua
Mihaela, pai peste tot se de revelion, ce vrei sa faca lumea pe frigu ala pe strada?
Iete ca iesi www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=29759&2309" target="_blank">http://www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=29759&2309extremistu bulgar[/ur] pe locu doi la alegeri...
Mai viu
lilanda spune:
Helau
Io incepui scoala azi, derect pe santier, ca se muta Institutu' intr-una din www.alsion.dk/defaultEN.asp?sprog=en" target="_blank">cele mai moderne cladiri din Europa (intr-un bloc va fi si Orchestra Filarmonica din sudul Danemarcei). Inaugurarea cica e 17 Noiembrie, cind vine Margareta incoa , da' io pun pariu ca o sa taie ea panglica ccc www.dropshots.com/day.php?userid=183018&cdate=20061023&ctime=110816" target="_blank">cu casca pe ochi si cu cizme de cauciuc in picioare :-))
Katarino, da' aia sint cam despuiati pentru clima aia de inghet!!! brrr...io nej, tak...prefer un mojtio la Ocean Da' auzi ca venim la vara!!! Toti :-)) doru', 150 SEk is mai putini de 20 de euroi...asa ca e ieftina intrarea...statu' e mai scump, parerea mea
voljena, noi acasa de Anul Nou!!! Te-ntrebam daca n-ai drum incoa????
Alminteri, am auzit ca iar e Revolutie la Budapesta!!! Demonstratie pe tanc....si-nca unul din 1956!!!
buli, nu te teme...mai sedem pe-aci vreo doo luni, pina terminam capitolu'
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Ihi, ungurii comemoreaza 50 de ani de la revolutia din '56. E multe personalitati acolo, unii am auzit ca ar fi refuzat participarea(surse neconfirmate) din motive de nesiguranta, ca de ex. premierul francez(dorulets daca stii ceva...). Dar primul nostru ministru e prezent. De la noi din SM sunt multe delegatii, inclusiv copii de liceu(de la liceele maghiare din oras) si-s tare mandri ca au fost invitati!
dorulets, pai la noi mai e si spectacol de artificii, banuiesc ccc ca si pe acolo. Si da, se bea, normal. Eu ma gandeam la ceva spectacol special, stiu si io...
voljena, cred ca englejii n-au umblat pe la noi pe la tara, mai els in ardeal unde e palinca tare...sa vezi femei bete si betive...cot la cot cu barbatii, daca nu mai multe! Si aici in oras am vazut destule, unele chiar bine imbracate :((. Noa bine macar ca ne laudara si ei la ceva.
Acu' cica la noi scazu drastic somaju' si e lipsa de forta de lucru calificata.
ps.pamantu' e al meu
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
ps.pamantu' e al meu
...superba si succces la pozat!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
doruletz spune:
Vazui si io la TV 'comemorarea' de la Budapesta, mai bine zis jandarmii care ii imprastiau pe unii cu tunurile de apa?! ce-au maica ungurii astia, ce i-a apucat asa deodata?
Mihaela, erau niste focuri de artificii acolo pe malu apei, fu frumos da' ne grabiram dupa aia la hotel ca erau -20C afara si cum zisei, noi n-avuseram nimic alcoolic la noi!
acilea, alt scandal, az noapte cu ocazia sfarsitului de Ramadan, pusera unii un www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=29813&1907" target="_blank">cap de porc pe zidurile unei moschei in constructie ! Musulmanii depusera plangere, politia duse capu la analize si face anchete in abatoarele din jur ca sa afle de une vine porcu Lume nacajita...
Lilutza, deci ramaneti acasa pana la urma? Deschide si tu messengeru ala
Mai viu, ma duc sa bag piticania la curatat ca isi pusa grisu in cap!
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by doruletz
Vazui si io la TV 'comemorarea' de la Budapesta, mai bine zis jandarmii care ii imprastiau pe unii cu tunurile de apa?! ce-au maica ungurii astia, ce i-a apucat asa deodata?
Pai il vor jos pe ala de-i sus :)), ca s-a legat de scaun. De aia zisera cei ce nu s-au prezentat la ceremonie ca le e frica :((.
Gata, merg si eu la nani! S-aveti bon nuit .
ECSZ: lil', multzam fain!
Mihaela si fetele mele
sirimie spune:
Am citit si eu acuma ca Stefac cel Mare e cel mai mare roman (eu am fost ocupata rau in perioada asta)... Am vazut ca ati vorbit despre asta
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/46243/
Parerea mea personala este ca nu Stefan e cel mai mare roman. Si sint de acord cu un nene de la radio, care spunea ca elitele trebuie alese de elite.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Katarino, da' aia sint cam despuiati pentru clima aia de inghet!!! brrr...io nej, tak...prefer un mojtio la Ocean Da' auzi ca venim la vara!!! Toti :-))
Da, da, da, spuneti numa' cand veniti, ca sa plec de acasa :))Io mojito beau numai vara
doruletz, la multi ani fetitei cu ochi de cer si obraji de portelan! Eu..intarziata ca de obicei,in toate privintele,:) dar tot e bine ca i-am urat anul asta si nu m-am trezit cu felicitarile in februarie, cand probabil va voi ura " Craciun fericit":) Si ca sa-ti raspund la intrebare, Alex al meu e o zgatie de baiat, nu sta un moment locului, gafai si injur toata ziua, mai nou a desoperit ca poate sa tipe si mai ales ca nu suport racnetele si-i dau ce vrea numai sa taaaaaaacaaaaaa!