"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 29
bombi spune:
quote:
Originally posted by arboria
uite peste ce-am dat din greseala
http://www.trafic.ro/stat/desprecopiicom/referinte/saptamana/
ce s-a intamplat in ziua de 24.10.2006 de a fost asa trafic pe dc?
Hotnews. Si nu numai pe DC, ci si pe SE.
lil, PM ca te-ai bagat in fata mea.
doruletz spune:
hop si io ca n-am chef de munca si ieri n-avusei timp sa dau buna ziua p'aci
Rayuuu, ce ma bucur ca te vad! (da' imi pare rau ca Bubu e bolnava ) Imi era dor de ispravile ei. mortala faza cu degetelu si cu vrajitoarea, nu mai ai povesti d'astea?
Apropo de degetel ridicat, gepeta face si ea la fel, cand ii spun NU, se uita la mine, ridica degetelu si... incepe sa rāda intorcandu-se la ocupatia interzisa
Acu i-a trecut boala, de fapt n-a fost bolnava decat o dimineata, vaz ca fu bland virusul asta.
Sabinel, ce colectivitate? ea sta doar cu baietelul Polin, e adevarat ca ala are frati mai maricei da' la fel s-ar intampla in orice familie cu mai multi copii. Io acuma ma bucur ca am ales solutia asta, am avut ocazia saptamana asta sa-i vad un pic impreuna (pe alex si polin) si sunt asa de haiosi cand se joaca si asa de bucurosi cand se vad dimineata! "alearga" in patru labe unu spre altu, se iau in brate si isi apropie fruntile pana se ating, asta e salutu lor bebelusesc. Dupa aia se "cearta" pe jucarii da' si atunci sunt simpatici, o sa le fac niste poze intr-o zi.
Adelucci, aia chiar sunt gemeni? si tatal unde e? ca muma-sa vad ca e cam tuciurie deci neaparat ta-su trebe sa fie blond. altfel e imposibil! tradu-ne ce spun aia acolo despre genitori ca nu intelesei nimic
Mihaela, imi pare rau ca esti bolnavioara, sper sa scapi fara interventii...
Lilutz, asa e bre, tot mai multa lume nacajita vaz...Iote numai la asta nu ma gandisem sa viu pe forum ca sa calculez cat castiga propitaru in urma maretei si indispensabilei mele prezente aci, mare ti-e gradina (si unii tot nu-si gasesc de lucru prin ea ...) Si cand calc pe trotuar dimineata ar trebui sa ma gandesc cat castiga primaria ca imi aruncai io ochii pe panoul publicitar din coltu strazi, si cand deschid tembelizoru sau ziaru la fel?! ce viata nacajita o mai fi si aia in care ai astfel de preocupari!? Restu apelativelor si interjectiilor nici nu merita comentate, onomatopeele gepeticii sunt un limbaj mai uman si mai elevat decat ce vazui p'acolo, doamne apara si pazeste (nah ca gasii ocaziunea sa-l folosesc din nou pe popa)
Auz, da' ziaristii aia de aflara data conceptiei vlastarului princiar, nu stiu cumva si in care fu pozitia utilizata? ca o fi important la astre.
hai bre sa ne mutam odata d'aci ca ma saturai de scutece, si acasa si pe forum.
acu ma intorc la lucru ca huzurii destul si nu ma platesc astia pe ziua de azi, mai viu io
sirimie spune:
Am citit si eu despre gemenii diferiti http://www.realitatea.net/21685_Inca-un-caz-de-gemeni-complet-diferiti-.html
doruletz, mihaela vindecare rapida bolnavilor!
Mie mi-a placut azi ca romanii sint in top la concursuri de jocuri pe internet: http://www.realitatea.net/21449_Romania-este-vicecampioana-mondiala-la-World-Cyber-Games-.html
Si despre cenzura muzicienilor: http://www.realitatea.net/21604_Muzicienii-protesteaza-fata-de-cenzura-.html
Am auzit melodiile alea anti clerici la tembelizor, pare serioasa treaba. Nedumerirea mea este daca clericii sint cei care au propus legea, sau niste parlamentari amatori alesi de bobor? Xenocid cred ca tu stii despre legea asta, daca imi amintesc bine ai postat un subiect despre asta mai de mult.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lilanda spune:
Gata...ne mutam Aveti valizele pregatite??? Batista???
Ne transhumam de-acu, sa avem capitolu' la indemina, ca io nu mai am trese pe unde mergem!!
Auzitarati ca-l arestara pe www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/10/27/184805.htm" target="_blank">Pinochet, la casa lui....o-mplinit omu' 91 de ani!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
lil' te-am urmarit pe forum, ca sa vad unde ne-am mutat :)).
Eu am vesti bune, surprinzator , dar am scapat! Aseara eram rau, asa ca nu stiu unde sau cui v-ati rugat .
Ma bucur ca si gepetutza e bine!
rayu, ce bine ca mai scrii! Tare simpatica faza cu baietelul...de boubou ce sa mai zic! Sanatate si
Citii si eu de furtunile de pe la nord, de printisorul(esa) de mai, de gemenii danette-duet si de Pinochet. Mai-mai!
pup!
Mihaela si fetele mele
doruletz spune:
ah, imi place acia, uite ca stam si noi cocotzatzi pe prima pagina!
Iar il arestara pe pinochet? pai l-au mai arestat de fo cateva ori pana acu si sa vezi ca asta tot in patu' lui moare!
arboria spune:
bombi, merci de informatiune
acum, daca ne-am mutat la adolescenti, avem voie sa sarbatorim haloinu'? www.barnonedrinks.com/newsletter/images/halloweencow.jpg" target="_blank">absolut
uite si reteta:
ABSOLUT Wicked Witch of the East
2 parts ABSOLUT® MANDRIN®
1 part Triple Sec
1 part of Lime Juice
Splash of Cranberry & OJ
Shake and strain into a chilled glass and garnish with a slice of orange.
peseu. OJ nu e OJ Simpson, ci orange juice
Sabina spune:
'neata!
vroiam doar sa va anunt ca stau prost cu planul cincinal si ca nu inteleg de ce nu pot fi si eu fericita ca toti oamenii ca-i soare afara si tre sa am constiinta murdara si grea de la niste pardalnice de boabe
Rayu, sanatate lui Bubu si mi-e dor de ea de nu mai pot.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.
doruletz spune:
Neatza, semnez si io condica aci pana nu se trezeste maimutza urlatoare!
sabina, lasa bre ca trece si asta, bafta la inspiratie!
e soare la voi? venii si acolo vara indiana? ca aci aratau astia cum se imbaiaza lumea in mare prin sud, cica-s 27C. La noi nu-s decat fro 24C
aha, deja incepem petrecerea de halovin? d'acu? Pai atuncea sa ne alegem costumele dupe ce bem cockteilu ala cu arhanide prin el
Vazurati ce isprava facura norvegienii? Muzeul de istorie naturala din Oslo a organizat prima expozitie de ... animale homosexuale
Uite www.iol.co.za/index.php?set_id=1&click_id=31&art_id=qw116192574150B213" target="_blank">articolu in engleza pentru aia de nu se descurca in limba lu' Voltaire.
Cica acest comportament a fost detectat la peste 1500 de specii animale, inclusiv unele 'macho' cum ar fi leul sau casalotul. Plus girafele, lebedele, scarabeii ca sa nu mai vorbim de maimute.
Un muflon mascul poate fi exclus din turma daca refuza "relatiile" cu un alt mascul, acceptandu-le isi construieste un fel de retea sociala care ii da liber apoi la femele.
Doua femele lebede pot trai in cuplu, una are o aventura cu un mascul care ii fertilizeaza ouale si apoi se intoarce la partenera ei si cresc impreuna lebadoii mici.
Asta mai da o palma peste nasul homofobilor care sustin ca homosexualitaea e "contra naturii". Care natura?
Evident ca integristii luterieni din norvegia se suparara rau pentru "palma" asta si le urara stiintificilor "sa arda in iad"... comportament 'natural' din partea lor
mai viu
Rayuela spune:
gooodmorning Vietnam:))
bre..banuiam io ca lebedele sint fete de fete:))
Nu mai stiu daca v-am pus poze cu Bubu tunsa,daca da,sariti peste.
Deci:
Bubu cu medalie de la gradinita(aparent,a fugit cel mai repede la un concurs de alergaturi,dar am o vaga banuiala ca e si pentru campionatul de box:))
Bubu pe tron
Bubu aurolac cu unghia in git:)
Mai sint si altele ,dar astea sint cele mai reusite.
va pupez