"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 24
Adela99 spune:
da' de gluma lu' Putin ce ziceti?
http://www.hotnews.ro/articol_58449-Vladimir-Putin-glumeste-pe-seama-problemelor-presedintelui-israelian.htm
doruletz spune:
adelucci, da, ai dreptate cu soarele de la miezul noptii si asta mi-ar placea sa vaz. banuiesc ca iarna trebe sa ai mare noroc sa prinzi o aurora boreala. Superbe imaginile cu soarele oblic norvegian, mi se facu un chef de ducaaaa... Cand mergem deci? Din pacate, io auzii ca Norvegia e una din cele mai scumpe tari, om putea sa inchiriem ceva p'acolo?
Pentru revelion, haideti la propuneri, io o fac pe prima: Paris
Nu stiu ce o fi fost si in capu lu'Putin, daca asta o fi umoru' rusesc sau doar ala KGB-ist, da' www.hotnews.ro/images/articole/imgzoom_59239.jpg" target="_blank">aicea nu poate fi vorba decat despre 'umor' 100% romanesc(merci xeno pentru link)
mai viu
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Io am azvirlit niste coaste de miel in cuptor si acu' astept musafirii...
Asa, pina atunci io zic, sa mergem vara in Nord, ca iarna cam bate vintu' pe-acolo...rau de tat!! Sa gasim locatia, sa vedem ce putem inchiria si ne punem pe strins parale
Voi auzitarati ce zice evolutionistu' Curry ? Cica rasa umana va avea doua specii: una superioara cu barbati inalti, frumosi, inteligenti, cu voce joasa si penis mare vs femei subtiri, cu privire calina, fara par si sini atragatori - recte subspecia de uriti, timpi, pitici si cocosati... In ceea ce priveste culoarea pielii insa, vom fi toti ca ccc cafeaua!!!
Asa ceva
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Salmida spune:
Cel mai mult m-ar incânta hotelul de gheatä si aurora borealä ... deci fac 2 rezerväri in plus? Da' nu spun pt cand ...
In rest o sä incerc sä vä citesc consecvent ca sä pot intra in ritm ... Ceva schimbäri se pare cä sunt pe aici ... lume nouä, lume veche.
Lilanda, am incälcat si eu acum cateva säpt. traditia de a manca miel numai de Pasti ... si ce bun a fost.
Arborica, ce ne mai omoram noi la jocuri acum o juma' de veac ...
Retete mai am dar nu mai postez de la un timp asa cä dä un pm in caz de nevoie.
voljena spune:
aloo.. scandinavia... va lasarati pe tanjala? ia uite ce zice aici: http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article1919105.ece
vreau si io la kiruna (asta ca pe vremea cand stateam in suedia faceam misto de emigranti ca toti se temeau sa nu fie aruncati acolo)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by voljena
aloo.. scandinavia... va lasarati pe tanjala? ia uite ce zice aici: http://news.independent.co.uk/uk/health_medical/article1919105.ece
Asta da campanie :
"A new government advertising campaign will this week highlight how drunkenness puts women at risk of sexual assault. Studies show that more than three-quarters - 81 per cent - of sex attack victims have been drinking before being attacked"...adica nu violatoru' e de vina, ci fumeia ca fu beata
Salmida, OK...numai sa-mi zici si mie cu doo zile inainte
doru', m-am razgindit!! Io cred ca tre' sa ne-ntilnim de sarbauetorile astea de iarna, aci, in Scandinavia, caci pretenii nostri, de venira azi la cina si care is si dog-sitteri de maaare nadejde pentru Ilie, tocmai ce si-au cumparat bilete pentru Romania, de sarbatori. Asa ca, noi nu putem veni, ca n-avem cu cine lasa catelul (da' puteti voi)...avem si apartament liber ... si masina...just come, ca urcam apoi la Nord!!! (te anunt aci, in public, fiindca trag nadejde de presiune suedeza asupra ta ).
voljena, tu ce zici? Poti de Aul Nou??
Va pup si somn usor...Sabina spor la treaba!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Katarina spune:
Ce Kiruna, fratilor! Luati d-acilea gheata de Stockholm cu iz de Absolut vodka, 20 minute distanta de unde locuiesc io si 150 kr intrarea. Va prezint minunatul bar de gheata de la hotelul Nordic Sea, poti sa tremuri acolo iarna-vara, nu numa' in sezonul rece, bei la -5 grade din pahare gheata veritabila.Na, acu' cica in pretul de 150 kr intra si o vodca, haine calduroase,"tulburare " sufleteasca Absolut si "informatii".Asta cu informatia care intra in pret ma distra f tare (o citii pe site)
http://www.nordicseahotel.se/omhotellet/matochdryck.asp?MainCatId=41&LangId=1
Katarina spune:
Si daca va grabeati sa veniti in Stockholm, prindeati si Festivalul Ciocolatei de la Nordiska Musset, sac! Sa va mai esplic ce facea poporul adunat la mesele alea pline de bunataturi?
http://www.nordiskamuseet.se/makeframeset.asp?sUrl=http%3A//www.nordiskamuseet.se/publication.asp%3Fpublicationid%3D7848&Cat=&catName=&publicationid=7848.
doruletz spune:
katarina, ma bucur ca te vaz! ce face tizu Gepetei?! sper ca el e mai cumintel si mai tacut decat tiza lui, ca asta mi-a mancat urechile!
Imi spunea mie ceva baru ala de gheata ca vazui aci nu demult un reportaj despre asta da' nu mai stiam unde e! acu cautai putin si imi amintii: facura si la Paris unu exact dupe modelul suedez, l-au deschis anul trecut, ii zice www.linternaute.com/sortir/sorties/resto/interview-reportage/06/kube/2.shtml" target="_blank">Kube Ice-bar. da' cica aci sunt -10C in interior, intrarea e 38€ (cat face 150kr transformat in €?) si poti sa stai maxim 30min, dupa aia te da afara! Ma rog, nu ca ar vrea careva sa-si petreaca o noapte intreaga in frigaraie cu vodca la nas, da totusi pentru 38€ e cam sumar!
lilutza , io vorbii cu pretena mea, cazarea era ok incepand de pe 23 decembrie pana pe 2 sau 3 ianuarie. Poti sa-l iei si pe Ilie, de ce nu?! Io as veni in nord da' Alain nu mai are nici un fel de zile libere pe 2006, doar din ianuarie incolo
Si nu ziseram bre ca inchiriem la vara in nord ca sa vedem noptile albe si 'le soleil de minuit'????
mai viu io, noapte buna
buli spune:
helau
dati un semn cind va mutati, ca io mai vin pe aici macar ca sa citesc :)
despre mari romani eu cred ca a fost o treaba buna, pentru ca ne-a facut sa ne gindim si de bine la romani (nu vorbesc de unii ca becali&comp) si sa gasim si niscavai puncte tari, nu doar sa ne plingem ca romanii is asa si pe dincolo
in celelalte tari unde s-a organizat cine-a iesit, stiti?
o saptamina super va doresc