"Cei mai iubiti dintre paminteni" :-) (1)
Raspunsuri - Pagina 11
Sabina spune:
ah Apropos de luna plina:)
Duminica seara in Cismigiu ne invadara pasarile, erau sute de ciori, Hitchcok curat, parol, da unde-i Doruletz sa povesteasca????
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
quote:Da, da ! www.ices.org/newsletters/cakeimages/august/Dathern-Moon.jpg" target="_blank">Poftiti! Si ceva de stins setea...
Originally posted by lilanda
Pe de alta alta parte, mincam miine tort ori ba, ca io pe 13 is pelcata ???
lilanda spune:
Ahhh, pai incep de azi atunci!!! :-))
La Multi Ani, Ana
La Multi Ani, dorulezt
Pegaso, acu printez cocktailul Suna yummi!!
bombi, deci iaste ori nu iaste gate 3?? Inteleg ca-i o singura intrare cu trei cozi, daa? :-))
Adeluctzzo, nu poci decit ca s aspui ca maimutele e desptepte... (ete, de-aia-mi place mie darwinismul!!)
Va pup
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
bombi spune:
De jurat nu pot sa jur cum e/nu e cu poarta 3 ca a trecut ceva vreme de atunci. Noi am ajuns cam la spartul tirgului. Dupa ce am stat o ora jumate la coada, a mai ramas doar o ora de vizitat.
Oricum, nu te duci acolo la ora fixa, poti sa faci o tura de recunoastere.
Stati mai mult sau doar in we?
magga spune:
seara buna oameni buni...
daca tot e bal atunci maimutze sa fie.
si voiam sa mai spun multumesc sabinei pentru filmul lui cristi. mare pacat, mare. atit de el cit si de otto.
lilanda, eu am fost la Uffizi da' cred ca eram prea indragostita ca sa-mi mai amintesc de poarta a treia. oricum biletele le-am achizitionat pe loc...la coada.
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by Sabina
ah Apropos de luna plina:)
Duminica seara in Cismigiu ne invadara pasarile, erau sute de ciori, Hitchcok curat, parol, da unde-i Doruletz sa povesteasca????
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Se numeste "harvest moon"! si inca "harvest moon2"!!!!
Despre "harvest moon"!
Si aici fu nebunie...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii
nematics spune:
quote:
In alta ordine de idei, o intamplare tragi-comica de lunea trecuta...m-au chemat unii la un interviu...ptiu, stiti ca eram cat pe-aci sa fiu angajata la revista Manelistii?
Sabina, ti-ai ratat celebritatea!! Si sansa sa ataci inamicul din chiar birlogul lui!!!
Sabina spune:
In primu rand...la multi ani si sa traiasca Printesa Ana!! Cu sanatate si bucurie!!!
(si sa mergem la concert, da, Carmen?muah!)
Si sa ne traiasca Doruleatza, sa fie si ea rezistenta la Gepeta curioasa si umblareata!! La multi ani !!!!!!!
asa.
Deci Nematicsule, n-ai inteles.Nu m-au angajat tocmai pt ca am Conservatoru.Mare pacat, tata zice: deveneai cel mai tare critic de manele si-ti dadeau toti "baietii de baieti" spaga sa scrii bine de ei:-))
Magga, tre sa vezi Marilena de la P7. FF bine e si-acolo muzica.
Pegasis spune:
doruleatzo, sa ne traiesti! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de familia ta minunata!
fetele, eu va multumesc anticipat de urari ! Noi am inceput sa sarbatorim si nu stiu cind terminam...
iileana spune:
Dorulet, din suflet, la multi ani si toate sa iasa exact cum iti doresti !
Ana, sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii!
------------------------
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details