Oferte revelion 2007 - unde?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by pisix

Mie Revelionul la Paris mi se pare o idee nu tocmai inspirata ! E totul f aglomerat, daca vrei sa vizitezi stai la cozi kilometrice, mancarea e nejustificat de scumpa si ... mi se pare un pic trist sa cauti rotiserii laturalnice tocmai in noaptea aia. Eu tot la Champs Elysee am ajuns (care e un fast-food un pic mai rasarit si care vrea sa nu arate a fast-food) si am dat o gramada de bani pe o masa care durat 45 min (in conditiile in care am asteptaaat) si cam asta a fost.Atentie la Cola, e scumpa cat o portie de macare !
Stralucitorul Paris nu marcheaza in nici un fel ora 12 (adica nu sunt artificii, cum ma asteptam), deci nu e nimic care sa te faca sa simti ca e Revelionul. Decat o multime de oameni beti pe strazi, care arunca cu sticle goale in sus si tre' sa te feresti sa nu te loveasca, tot felul de natii care canta si vomita pe strada, etc
Daca nu ai mai fost la Paris, parerea mea este sa nu alegi aceasta perioada pt a-l vedea prima oara. Eu am stat 6 zile de rev. si a fost tracasant.

PisiX

Mie nu mi s-au parut preturile exagerate la mancare.
Intr-adevar noi aveam cazarea si masa asigurata la hotel, am stat la Le Meridien. Ce sa spun?! Conditiile au fost foarte bune iar mancarea excelenta.
Cand eram la cumparaturi, si asta se intampla in Galeriile LaFayette sau pe Champs Elysee, am mancat de cateva ori la Bistro Roumain mancarea a fost buna si pretul la fel.
Acum gusturile nu se discuta si parerile sunt impartite.
Curiozitatea mea este daca, dintre cele care au fost in Paris, a fost careva la Restaurant Doina. Era in buricul Parisului si era un restaurant cu specific romanesc deschis de o romanca. Noi am tinut atat d emult sa ajungem acolo dar nu am mai reusit, insa promit ca data viitoare ajungem negresit.

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

ana_maria222 si-a inchis ieri contul..o puteti gasi la adresa anutza1985 @ yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

[quote]Originally posted by NanaMotoc
Curiozitatea mea este daca, dintre cele care au fost in Paris, a fost careva la Restaurant Doina. Era in buricul Parisului si era un restaurant cu specific romanesc deschis de o romanca. Noi am tinut atat d emult sa ajungem acolo dar nu am mai reusit, insa promit ca data viitoare ajungem negresit.
Cu mult drag, Nana.

Nana, se mananca bine la Doina. Dar e scump, efectiv scump... eu in vremea aceea eram studenta acolo si cand ma izbea dorul mergeam la o ciorba de burta acolo, dar ma ca durea buzunarul.
Oricum e de mers, daca ajungi sa mananci rar mancare romaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Pe noi ne-ar tenta Praga de revlion. Cunoaste cineva o oferta interesanta si nu prea scumpa?
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

si pe mine ma intereseaza o oferta pentru praga de revelion.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Praga cu avion, autocar sau individual?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si eu vreau la Praga!!!

TEODORAhttp://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]TEODORA[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corco spune:

SI EU VREAU LA PRAGA. MERGEM ? AVETI CEVA OFERTE ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

anky..new yorkul este un oras al contrastelor...eu am stat 2 ani acolo...
desigur ca vei f impresionata..socata chiar..daca nu ai mai fost in orase de genul asta...moderne..pentru ca nu are decat zgarie nori...reclame luminoase peste tot..asfalt cat cuprinde...fara pomi..magazine de tot felul..restaurante...totul te tenteaza..totul iti ia ochii..in prima zi cand am intrat in ny...si am iesit din statia de metrou chiar in times Square...am stat numai cu ochii pe sus...
ai senzatia ca viata nu are limita acolo...ca esti liber..ca orice se poate...
desigur..nu e chiar asa...e lux si saracie in acelasi timp...zone frumoase...si zone groaznice...
acuma nu-mi dau seama...ce oferta de revelion ai acolo...fie la rude..fie la un hotel...
depinde f mult cu cine esti acolo..de preferat cineva care stie orasul si atractiile...ca este enorm si ff aglomerat..
insa de sarbatori america este ca un basm..si nu neaparat in orase ci in afara lor..in zonele de vile...totul este impodobit ireal de frumos..
nu-ti recomand sa mergi in times square la 12 noaptea...e nebunie si f frig...
iti recomand resturantul marriot in time square de la etajul 21 parca...tot restaurantul se invarte in jurul unui bufet suedez nemaipomenit si privelistea e superba...insa costa..
petrecere frumoasa!

anda

IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Anul acesta de revelion plec la viena!
Am prins o oferta la targul de turism, 3 zile viena si 2 budapesta (hotel de 3 stele, nu chiar in centru), cu autocarul, 315 EUR/ pers, asta fara masa de revelion. Apropos, daca intereseaza pe cineva, dati pm, sunt locuri destule.
Intrebarea mea ar fi: de sarbatori gasim ceva deschis, muzee, magazine, atractii turistice? Asta pt ca intervalul ales de noi este 29.12-03.01, din care 30.12-01.02 in viena, si sper sa am totusi ce vizita si cumpara, ca altfel voi fi f dezamagita!
Si despre revelion, ce sugestii aveti? Ar merge un revelion pe strada? Si taxiuri oare gasesc in noaptea de rev? ca n-am chef sa fac cuie pe strazi pana dimineata.
Astept pareri.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

piticul la 6 si la 7 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput