Oferte revelion 2007 - unde?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Buna,
Lbelciug, eu tocmai am venit de la Paris si peste 10 zile ma duc din nou, asa ca pot sa iti dau info la cald. Dupa mine, pretul la mancare nu este foarte mare, mai ales daca te duci la restaurantele care au oferta pentru o anumita masa (de pranz sau seara, trei feluri, in jur de 10 euro de persoana). De asemenea, mai sunt restaurantele in care poti manca "ŕ volonté", cat vrei tu si bineinteles fast-food-urile (cam 7-8 euro de persoana). Mi s-a parut Ok si la restaurantele cu autoservire, unde poti manca foarte bine si destul de ieftin.
Eu as vrea sa merg in Austria la Kirchberg, insa preturile la transport ma cam descurajeaza.
Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

lbelciug poti sa-mi spui cit e oferta de cazare?Ne-ar tenta si pe noi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Craciun in LAPONIA nu vreti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Revelionul la Paris il recomand si eu din suflet.Am fost acum 3 ani si a fost superb.Noi am prins o vreme super,a fost o zi insorita de-ti era mai mare dragul sa vizitezi orasul.
Noi am avut cazarea si drumul asigurat iar mancarea ne-am luat-o singuri.
In legatura cu preturile va pot spune ca sunt cam mari in noaptea de Revelion.Cel putin o pizza pe Champ`s Elysee costa 25€.Desi intr-o zi normala poate era la jumate de pret.
In noaptea aia toate preturile explodeaza.Noi am gasit o rotiserie pe un drum mai laturalnic,adica ne-am abatut de la centru si am platit un pret mai rezonabil.

Eu am ramas placut impresionata de Paris si il recomand cu caldura.

Hainute bb

Dana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Mie Revelionul la Paris mi se pare o idee nu tocmai inspirata ! E totul f aglomerat, daca vrei sa vizitezi stai la cozi kilometrice, mancarea e nejustificat de scumpa si ... mi se pare un pic trist sa cauti rotiserii laturalnice tocmai in noaptea aia. Eu tot la Champs Elysee am ajuns (care e un fast-food un pic mai rasarit si care vrea sa nu arate a fast-food) si am dat o gramada de bani pe o masa care durat 45 min (in conditiile in care am asteptaaat) si cam asta a fost.Atentie la Cola, e scumpa cat o portie de macare !
Stralucitorul Paris nu marcheaza in nici un fel ora 12 (adica nu sunt artificii, cum ma asteptam), deci nu e nimic care sa te faca sa simti ca e Revelionul. Decat o multime de oameni beti pe strazi, care arunca cu sticle goale in sus si tre' sa te feresti sa nu te loveasca, tot felul de natii care canta si vomita pe strada, etc
Daca nu ai mai fost la Paris, parerea mea este sa nu alegi aceasta perioada pt a-l vedea prima oara. Eu am stat 6 zile de rev. si a fost tracasant.

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

quote:
Originally posted by soarelemeu

Sa inteleg ca e frumoasa Praga iarna? Eu am posibilitatea sa merg la rude in Praga...chiar m-a tentat la un moment dat sa merg de revelion dar aveam impresia ca nu prea ai ce vedea iarna si ca ar fi mult prea rece si amanasem pana in primavara plecarea.

eu am fost la Praga de Craciun, si nici macar vremea extrem de rece nu a putut sa ne opreasca sa vizitam orasul. este minunat. l-am vazut si vara si iarna, si pot sa spun ca in perioada sarbatorilor de iarna este ca in povesti la Praga. mi-ar placea sa pot sa merg si in iarna asta, dar nu cred ca voi reusi...

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Noi am luat -o gasca de 10 prieteni un sejur cu Revelion langa Innsbruck in Austria . Am platit la un hotel de trei stele 360 EURO /pers cu demipensiune si masa de revelion inclusa , 8 zile .Prin TUI . Sper sa fie frumos, spuneau ca in noaptea de reveion in Innsbruck intre 11 noaptea si 2 dimineata se face program cu dans , muzica , artificii , etc.
mai merge cineva in Austria ?
N-am asteptat Targul ca nu prea sunt oferte mai bune -am cautat si pe net si pana in 4-500 nu erau , daca nu sunt la ei , la noi de unde ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Votez si eu pentru Praga! Eu am fost vara, dar cred ca nici iarna nu-si pierde din farmec!

Dar ceva destinatii in Romania aveti? Undeva la munte, oricum. Poate ati fost in anii trecuti, si puteti face recomandari!

Merci!

Alina

Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dar Tunisia nu va tenteaza?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Noi planuim revul in New York.Mai planuieste careva din voi,cred ca e super.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput