Oferte revelion 2007 - unde?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Va rog sa imi trimiteti PM sau mail. Nu mai discut despre asta pe forum...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Oare sa imi incerc norocul cu Nisipurile de Aur, de Revelion?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Incearca-ti-l . Statiunea e super. pe mine m-a lasat masca . Nu cred ca iarna e tot atat de frumoasa -e plin de fantani arteziene , de piscine , de palmieri , etc. Dar tot civilizat e .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

De revelion la Paris e destul de bine, dar parca e mai fain vara.Noi am fost acum 6 ani, si am prins ploaie destul de multa, era destul de aiurea vremea, deci cred ca merita vara sa vezi Parisul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Am vazut oferte interesante pt.\ce vrei tu la Romantic Travel.Nu stiti , mai se face anul asta targul de turism la Bucuresti ?

ligeea

Targul International de Turism al Romaniei 2006, editia a XVI-a, eveniment care se va desfasura in perioada 19-22 octombrie 2006, in pavilioanele 16-17-18 din Complexul Expozitional Romexpo – Bucuresti.
http://www.itfexpo.ro/galerie_foto.php

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Dar ce ziceti de "Hotelul Plapumioara"?
E cald si bineeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

AnaMaria22, eu vreau oferta pt Paris de Rev.
Chiar, a mai fost cineva in per asta acolo? Ceva impresii? Merci.

Am fost eu la Paris in perioada asta si e ceva de vis!
Orasul este impodobit foarte frumos, arata superb. Merita sa mergeti daca doriti ceva romantic si care s ava ramana viu in amintire! Face toti banii!

Cu mult drag, Nana.

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci frumos, NanaMotoc. Preturile cum sunt pe acolo? N-am fost niciodata in Franta/Paris. Avem o oferta buna pt transport si cazare insa nu stiu preturile la papa...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

rog fetele care mi-au tirmis mail sa mai aiba rabdare...inca nu au sosit ofertele de la furnizor...nu am decat grecia......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream spune:

Stie cineva cum e in Tunisia de Revelion? M-ar interesa pentru petrecerea revelionului in acest an. Am cam vazut oferte de pret, dar poate imi da cineva ceva detalii de hotel sau regiuni. Mersi.

www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra

Mergi la inceput