Oferte revelion 2007 - unde?
Raspunsuri - Pagina 2
ana_maria222 spune:
Va rog sa imi trimiteti PM sau mail. Nu mai discut despre asta pe forum...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
Bebe Beca spune:
Oare sa imi incerc norocul cu Nisipurile de Aur, de Revelion?
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
ligeea spune:
Incearca-ti-l . Statiunea e super. pe mine m-a lasat masca . Nu cred ca iarna e tot atat de frumoasa -e plin de fantani arteziene , de piscine , de palmieri , etc. Dar tot civilizat e .
olim spune:
De revelion la Paris e
destul de bine, dar parca e mai fain vara.Noi am fost acum 6 ani, si am prins ploaie destul de multa, era destul de aiurea vremea, deci cred ca merita vara sa vezi Parisul.
NinaR spune:
quote:
Originally posted by ligeea
Am vazut oferte interesante pt.\ce vrei tu la Romantic Travel.Nu stiti , mai se face anul asta targul de turism la Bucuresti ?
ligeea
Targul International de Turism al Romaniei 2006, editia a XVI-a, eveniment care se va desfasura in perioada 19-22 octombrie 2006, in pavilioanele 16-17-18 din Complexul Expozitional Romexpo – Bucuresti.
http://www.itfexpo.ro/galerie_foto.php
Nina
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
AnaMaria22, eu vreau oferta pt Paris de Rev.
Chiar, a mai fost cineva in per asta acolo? Ceva impresii? Merci.
Am fost eu la Paris in perioada asta si e ceva de vis!
Orasul este impodobit foarte frumos, arata superb. Merita sa mergeti daca doriti ceva romantic si care s ava ramana viu in amintire! Face toti banii!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
lbelciug spune:
Merci frumos, NanaMotoc.
Preturile cum sunt pe acolo? N-am fost niciodata in Franta/Paris. Avem o oferta buna pt transport si cazare insa nu stiu preturile la papa...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
ana_maria222 spune:
rog fetele care mi-au tirmis mail sa mai aiba rabdare...inca nu au sosit ofertele de la furnizor...nu am decat grecia......
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.
dream spune:
Stie cineva cum e in Tunisia de Revelion? M-ar interesa pentru petrecerea revelionului in acest an. Am cam vazut oferte de pret, dar poate imi da cineva ceva detalii de hotel sau regiuni. Mersi.
www.babiesonline.com/babies/a/andydaniel/" target="_blank">steaua noastra