Oferte revelion 2007 - unde?

Oferte revelion 2007 - unde? | Autor: Candy

Link direct la acest mesaj

V-ati hotarat unde va petreceti anul acesta revelionul? Am vazut ca deja au inceput sa apara ofertele.
Desi anul acesta avem un buget limitat, fiindca am avut alte investitii, m-ar tenta un revelion de 3-4 zile, visul meu ar fi Viena, dar m-as multumi si cu Budapesta sau Praga. Ati gasit ceva oferte interesante?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Am vazut oferte interesante pt.\ce vrei tu la Romantic Travel.Nu stiti , mai se face anul asta targul de turism la Bucuresti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Va pot ajuta eu cu oferte! Dar mai dureaza ceva pentru ca inca nu au venit toate de la furnizori.....
Ca sa nu mai am probleme ca in vara...astept PM daca va intereseaza!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Noi mergem la o vila la Bran cu mai multi prieteni, pt 4 zile.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Eu una plec in Greciaaaa....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi;
esti intelept daca sti care jumatate!Succesul nu este niciodata final, iar infrangerea nu este niciodata fatala;
ceea ce ramane in ultima instanta este curajul . Poti pierde banii - e rau. Poti pierde un prieten - e si mai rau.
Dar daca ti-ai pierdut curajul si speranta - ai pierdut aproape totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Praga e frumoasa, de ce nu?
Daca faceti rost de transport ieftin pina in Italia,v-as recomanda Palermo.(acolo noi am gasit pe internet cazare ieftina iarna si e mai caldut decit la Viena).Daca doriti la zapada, Riga este o capitala foarte frumoasa, cu o vechime de peste 800 de ani, arhitectura interesanta,merita vizitata.

Mariana 18+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

am facut un revelion la budapesta acum ceva ani in urma. e frumos...doar ca nu am prins zapada ci doar un vant taios care ne intra pana in oase. e mai bine viena...dar din cate stiu e mult mai scumpa pt revelion.
incerca ceva din cele 3: budapesta, praga sua viena. vezi ce oferte avantajoase gasesti .

succes!

distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Sa inteleg ca e frumoasa Praga iarna? Eu am posibilitatea sa merg la rude in Praga...chiar m-a tentat la un moment dat sa merg de revelion dar aveam impresia ca nu prea ai ce vedea iarna si ca ar fi mult prea rece si amanasem pana in primavara plecarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

quote:
Initial creeata de Candy

V-ati hotarat unde va petreceti anul acesta revelionul? Am vazut ca deja au inceput sa apara ofertele.
Desi anul acesta avem un buget limitat, fiindca am avut alte investitii, m-ar tenta un revelion de 3-4 zile, visul meu ar fi Viena, dar m-as multumi si cu Budapesta sau Praga. Ati gasit ceva oferte interesante?

Daca nu poti sa ajungi la Viena, nu refuza Praga; iti spun din proprie experienta: vara asta am plecat intr-o excursie care cuprindea Viena, visul meu, Praga si un pic Budapesta. Am plecat de aici innebunita sa vad Viena, fascinata de povesti si poze (ale altora) si m-am intors profund indragostita de... Praga. E un oras de vis... iar denumirea de "orasul de aur" este pe deplin indreptatita...

Daca pentru o problema exista solutie, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji. Daca pentru o problema nu exista solutie, grijile sunt inutile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

ligeea, va fi tirg international de tursim la sf lunii octombrie, cred ca 19-22 oct dar mai verific;

anamaria222,ce oferta ai pt Grecia, sint interesata, te rog poti da detalii?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

AnaMaria22, eu vreau oferta pt Paris de Rev.
Chiar, a mai fost cineva in per asta acolo? Ceva impresii? Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput