cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Corina fata desteapta cu florile ei colorate! Hi, hi... Si eu am putine, care isi mentin culoarea si nu ma indur de ele.
Dar ce ziceti de a pune florile sterse pe un fundal inchis? Poate combinate cu flori albe? Ati incercat?
Liviana multumesc. Abia astept sa ne vedem acolo. Facem 12 ore pe drum (condus).
Succes tuturor la vitralii!

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

fetelor, oricat as fi de obosita dupa o zi de targ si de stat in picioare sa stiti ca va urmaresc din umbra.
Mult spor la proiect si la lucrari,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumim, Gabriela!
Fetele, nu mai stiu, care era linkul cu trandafirii facuti din frunze? Ma bate gandul sa incerc si eu sa-i fac... Va rog, cine a salvat linkul, il mai posteaza o data?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana, Zana il pusese:

http://good-times.webshots.com/album/554111903yzHwdv

Mergi la inceput

Multumesc, ML. N-ati plecat in vacanta?

Mergi la inceput

Maine la 6 dimineata. Sa va gasesc cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!
Ce faceti floricelelor, pe unde sunteti?
Io sambatata am fost la soacra-mea si zic sa culeg floricele din gradina, bine , n-avea cine ctie ce, niste trifoias inflorit m-a tentat mai mult. Dau sa culeg cand plec(am lasat culesul la sfarsit ca ziceam sa fie proaspat) era inchis deja, sa facuse noapte si nici nu vedeam nimic asa ca am luat cateva tufanele si gata!
Daca o iesi ceva din proiectul cu vitralii vreau sa i-l fac cadou ca sa ma lase sa-i jumulesc gradina si altadata

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

ML, sa petreceti frumos si te asteptam cu drag inapoi!
Corina, eu sunt prin preajma, ca de obicei.
Din proiectul cu vitralii am facut doar prima parte, cea cu taierea panglicii. La tine cum merge? Oricum mai avem o saptamana ca timp pt finalizarea lucrarii.
Ti-am vazut voinicul blond din albumul tau, e tare dragalas. Curtea unde statea pe scaunel banuiesc ca era a soacrei tale, nu? Am vazut si multe plante+flori acolo... Buna ideea de a-i face un cadou din PF (pressed-flowers). Hehe, am vazut cum tineai in mana cele 2 zorele. Imi place ca esti supla, eu am ramas cu burta si n-am vointa s-o dau jos.
Diana, tu nu mai zici nimic?
Vroiam sa va zic ca am "reparat" pestii "defecti" din ultimul meu tablou si cred ca acum arata mai bine peisajul meu marin. Nu va pot arata poze insa caci am imprumutat aparatul foto pt 10 zile parintilor mei (plecati in vacanta in Paralia).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am revenit si eu, dupa o gripa si o laringita, am stat numai in pat. Ma simt mai bine acum, nici nu se compara cu starea de zilele trecute.

Eu mi-am pregatit tot pt. vitralii, am decupat, am potrivit, mai imi trebuie niste petale colorate ca sa iasa ce vreau eu. Sa vad catastiful cu flori puse la presat, se surprize imi rezerva.

Dupa aia ma apuc de lipit si gata.

Mi-am propus ca macar o ora-o ora si jumatate pe zi sa o rezerv hobby-urilor mele, fie ce-o fi, altfel nu cred ca pot rezista vartejului vietii ...copil, sot, casa, facultate cu rezidentiat, stiti si voi...
Sper sa ma tin de promisiune si sa fac si ceea ce ma relazeaza .

Pup fetele!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am aruncat un ochi in proviziile de iarna . Petalele de dalie s-a presat superb, sunt delicate, finute si frumos colorate. O sa mai cumpar si le jumulesc (eventual cu "ma iubeste...nu ma iubeste" ).
Ochiul boului iarasi s-a presat frumos, si-a pastrat si culoarea, doar ca floarea presata e mai "groasa" din cauza nr. mare de petale. Merge lipit pe carton si inramat.

In rest mai am multe panselute, floricele de mixandra si kalanchoe, nu au pus probleme.

Corina, mi-a placut rochita randunicii .
Am presat acum ceva timp flori de gladiola alba, sunt f. frumoase, dar...transparente. Ma gandeam sa le lipesc pe carton f. inchis la culoare, altfel nu cred ca se vor vedea. Sau sa colorez fondul, cum ai facut tu.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput