cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Diana, ma bucur ca ti-a revenit la starea de sanatate si te apreciez pt vointa de a-ti rezerva un timp zilnic pt hobby-uri (mai ai si altele?). Bravo ca ai avansat la proiectul nostru. Abia astept sa vad rezultatele, poate pe la sfarsitul saptamanii daca ne incadram in timp.
Si mie mi-au iesit la fel petalele de gladiola... ma intreb daca aceste petale transparente nu ar trebui colorate cu tempera ca sa arate mai bine...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Revin si eu!
Liviana, multam pt. aprecierile la adresa lu' fii=miu. Da, in poze e in gradina la soacra-mea. cand ma gandesc ca in primavara era plina de flori si io n-am cules nimic.., acu' as culege da' nu prea am ce, are mai mult salata si dovlecei p-acolo.
Iar zorelele erau un trofeu cules pe drum dintr-o curte.
Diana, multa sanatate! Sper ca Iulia e bine. Sa stii ca tu ai mai multe floricele presate decat mine, mai ales panselute cat mi-as dori si eu!
Cu timpul stau si mai prost. Aris si-a schimbat dintr-o data programul, de unde dormea de 2 ori pe zi, acum doarme doar o data cam 2 ore, in care nu stiu ce sa fac mai repede. Si seara mi-e un somn de moor. Da' tot gasesc eu timp daca insist

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Unde sunteti fetele?
Eu azi m-am apucat ceva mai serios de vitralii, am stat toata dupa-amiaza si am lipit la frunze de jur imprejurul design-ului. Nici nu credeam ca imi intra asa de multe, credeam ca 2-3 frunzulite acolo sunt de ajuns dar a trebuyit sa acopar toate gaurile si nici macar nu sunt asa de multumita de rezultat. Bine macar ca nu m-am apucat sa pun petale de jur imprejur si am avut inspiratia sa recurg la frunze ca nu mi-ar fi ajuns. L-am tinut si pe Aris vreo ora jumate in tarc cu toate protestele lui ca sa pot lucra nitel. Noroc ca s-a lipit de o carticica pe care i-a adus-o tataie si o tot rasfoteste ca altfel o incurcam.Va las acum ca ma duc sa-i dau sa pape.

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Corina, te asteptam sa postezi.
Deci ai debutat cu lipitul la vitralii. Bravos! Abia astept sa vad finalul. Apropo de nani, de acum puiul va trece de la 2 somnicuri la 1 somn de zi.... Dar bunicul unde era? N-a putut sa-i tina companie lui Aris?

Mergi la inceput

Off, de la un timp Aris sta numai si numai dupa mine, trebuie sa stau lipita de el, cel putin in campul lui vizual. Ii iese si o maseluta si e miorlait.
Vroiam sa ies la adunat de frunze galbui, vazusem eu cate ceva, dar a plouat toata ziua si mi-a stricat planul. Tu ce crezi daca le adun nitel ude si le las la uscat or mai fi bune de presat?

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Fetelor, ce se intampla? Deja am ajuns pe pagina 2.
Diana, nu mai dai nici un semn? Cum merge proiectul? Eu l-am realizat in proportie de 80%, cred ca diseara il finalizez.

Mergi la inceput

Nici eu nu mai am foarte mult, daca m-ar lasa cupilu' l-as termina azi, da' stiu ca nu ma lasa asa ca o sa mai fac cate ceva in alea 2 ore cat doarme el dupa amiaza.
Ieri am adunat ceva frunze galbui, la noi abia acum incep sa cada. Dar din alea rosiatice tot nu gasesc si ce rau imi pare.
Am gasit si o sursa de zorele inca inflorite, de cate ori trec pe acolo, mai culeg cateva pe furis.
Am presat si iasomie, dar mi s-a maronit, nu prea imi place.

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Hmm, Corina, e ciudat ca ti s-a maronit iasomia. Eu am presat-o in primavara cand infloreste in RO si mi-a iesit superba! Am folosit-o in tabloul meu cel mare, pe marginea aleii... Cred ca e singura floare alba mai robusta si care nu a palit la presat... Poate era umeda cand cules-o sau ai ars-o la microunde?

Mergi la inceput

Helloooo! E cineva pe aici?
Nu de alta dar ca sa ma laud si eu ca am terminat "vitraliul", uitati aici ce am facut. Sigur ca nu-s total multumita de ce a iesit, mi-au mai scapat locuri albe pe ici pe colo, as fi preferat culori mai vesele, mai ales frunzele de jur imprejur ma cam enerveaza, dar am pus si eu ce am avut. Si marginile lasa de dorit si linerul ala pus pe deasupra nu pot zice ca ma incanta ca era cam vechi si cam uscat si a iesit cu guguloaie, acum astept critici de la voi ca eu am zis ce ma doare.
Cel mai important insa e ca mi-a facut mare placere sa lucrez la proiectul asta, uite ca m-am hotarat sa mai adun ceva material si sa mai fac unul, poate o iesi mai bine.

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Aaa, si am uitat!
Liviana, uite petele alea galbui de pe aripile fluturasului sunt petale de iasomie, ca sa vezi cum mi-a iesit mie. Nici umeda nu era, nici la microunde n-am pus-o, nu stiu de ce mi-a iesit asa. Sunt dezamagita, mai ales ca tu imi zici ca ti-a iesit f. bine.
Diana, pe unde esti? Sper ca te-ai facut bine.

Aris in octombrie

Mergi la inceput