cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Aldebaran spune:
Liviana, primit PM, iti raspund un pic mai tarziu ca tre' sa studiez amanuntele. Plasticul autocolant il vroiam pt. sigilarea felicitarilor.
ML, pamatuful Livianei, uite-l aici in site-ul Dianei (unde altundeva?), si eu am folosit frunzele acestui pomisor la prima mea lampa asa ca stiu.
Tare mult mi-au placut desenele copilasilor, mai ales cel facut din manute si degetele, cand o incepe si Aris sa "creeze" cred ca le inramez pe toate.
Diana, multa sanatate si tie si Iuliei sa va faceti bine repede! si succes la examene!
Fetele, cred ca o sa i-l dau pe Aris lui tata asa cum mi-ati zis si o sa-i trimit la plimbare sa ma mai eliberez si eu nitel ca Aris sta numai dupa mine toata ziua (si eu dupa el). Poate asa o sa am mai mult timp de floricele.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
lbelciug spune:
Diana, sanatate multa tie si puiului. Esti norocoasa daca pot sa zic asa, ca abia la varsta asta Iulia a "inaugurat" prima raceala.
Ca sa-ti raspund la intrebare: la iarna o ne descurcam precum furnica: daca avem provizii, ne descurcam, daca nu... hibernam.
Corina, buna ideea cu plasticul pt felicitari. E un fel de laminare la rece, nu? Cred ca ar merge si bookmarks... Merci pt poza "pamatufului", intr-adevar asta e planta.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Dianami spune:
Liviana, cand ai zis ca o sa descurcam precum furnica, m-am simtit greierele din balada . Asa ca am dat iama in vaza cu flori si am pus la presat petale de dalie, ochiul boului mov, roz batut si cateva floricele de Kalanchoe.
Sa vedem ce iese.
Uitati creatiile mele neinspirate : inimioare si o chestie alandala.
In album sunt pozate si cu blitz, si fara, in mai multe pozitii. Astept criticile, sunt total fara imaginatie in ultimul timp .
Iulia este mai bine, nu a mai tusit rau. Sunt norocoasa cu asa copil .
Astept PM, Liviana, daca-mi dai mura-n gura ideea, eu rezolv problema . Mai greu imi este sa creez eu ceva.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
lbelciug spune:
Haha, Diana ce m-ai distrat cu greiele din balada. Ai grija sa pui la presat numai petalele sanatoase. Nu stiu sigur daca ochiul boului iese bine la presat, avand in vedere ca are multe petale si receptacul invizibil...
Cat despre creatiile tale, ma bucur ca ai mai experimentat ceva, caci numai asa invatam. In principiu arata bine, dar eu as fi folosit niste materiale mai mici, as fi lasat mai mult spatiu intre design si marginea hartiei si as fi lasat un pic mai aerisita compozitia. Cat priveste imaginatia, daca nu e prea bogata, netul iti vine intodeauna in ajutor. Vezi ca ti-am trimis de ieri PM-ul cu instructiunile pt proiect.
Aldebaran spune:
Diana, mi-au placut in special inimioarele, sa mai faci si alte chestii. Sa nu crezi ca nu ai fantezie, asta vine si pe parcurs (na, m-am gasit io, aia cu experienta, sa zic asta) si daca te uiti putin pe unele site-uri cu flori presate ai sa vezi ca ce ai facut tu e mult mai inspirat decat muuulte felicitari si unele "creatii" de acolo. De ex. ai sa gasesti multe asa zise tablouri cu o singura floare sau frunza in mijloc si gata, inramat, cica e "opera de arta".
Dianami spune:
Multumesc de sugestii, fetelor. Inimioarele sunt frunze de trifoi.
Chiar ma gandeam sa pun frunze mari la presat si sa decupez din ele diverse forme.
Pe net am vazut modele, dar am zis sa nu ma inspir de acolo. Cand voi avea mai multe flori o sa am de unde alege, asa e mai greu.
In a doua chestie am pus Gaillardia. Petalele s-au strans la presat, au iesit ca niste bete colorate .
Liviana, nu am primit PM. Iti trimit eu unul acum si imi dai reply .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
ML spune:
Da Corina as vrea sa adun si cateva frunze poate gentiana daca o gasesc. Am inteles de pe Net ca-i singura care mai infloreste acum la munte.
Te rog sa-mi spui si mie daca esti multumita de plasticul autocolant.
Si zici ca frunzele de la mimoza ti-au iesit bine? Eu am presat de curiozitate o ramurica intreaga si si-a schimbat culaorea. Apoi am aruncat-o in gradina si frunzulitele s-au uscat si rasucit. Atunci ara atat de frumoasa dar nu se poate folosi la nimic astfel...
Liviana tot in legatura cu mimoza... Deci si-a pastrat culoarea? Am si eu in curte mimoza dar florile s-au dus de mult si nu am adunat. Ne intoarcem pe 14 oct.
Multumesc fetelor pt. complimentele vis-a-vis de desenele si lucraricile fetitei, caci ea e "autoarea". Baiatul e inca mic (3,3 ani) si mai face si el una, alta dar nu prea are rabdare.
Diana nota 10 pt. feriga! Mie nu mi-au iesit (ma refer la cele obisnuite din Florida caci feriga invierii e reusita). Imi pare cunoscuta (sau poate doar seamana) Gaillardia. Aici creste salbatica pe dunele de la plaja. Sotul a incercat sa o planteze si al noi in curte si nu vrea si pace sa se prinda! Liviana asa arata si floarea soarelui a mea dupa presare cu petalele subtirele si crete. Tare dezamagita am fost.
Succes cu noul proiect! Rau imi pare ca nu am timp sa ma alatur (mi-am amanat interviul, dar raman bagajele pt. vacanta si apoi treaba legata de vanzarea casei, asa ca tot in criza de timp sunt). Liviana si tu care vroiai sa inchizi subiectul! Va urmaresc pana plec. Acolo nu am retea.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Aldebaran spune:
Buna fetele,
N-am mai avut timp sa intru pe forum ca am stat la "povesti" cu tata, dar uite ca tot mi-am facut timp sa mai arunc un oki aici.
Vroiam sa va si arat ce am facut alaltaieri, uitati aici un mini tablou cu rochita randunicii si frunzulite de nu stiu ce.
De vitraliu nu m-am apucat inca, vreau sa mai studiez nitel problema.
ML, nu stiu daca e mimoza pomul ala, nici nu stiam ca mimoza e pom, dar se preseaza destul de bine. Trebuie insa atentie pt. frunze cand lucrezi cu ele, adica la lipit, ca sunt sensibile si cad usor cand sunt uscate.Uite-le aici, pe lampa mea.
lbelciug spune:
ML, distractie placuta in vacanta si te asteptam sa revii cu forte noi si impresii placute.
Corina, imi place cum ai facut compozitia, alaturarea florilor de frunze, culorile din backgraound, etc. Personal insa prefer sa folosesc flori care dupa presare au culori mai vii. Rochita randunicii mi-a iesit exact ca la tine dupa presare, insa pana acum n-am folosit-o.
Fetele, cum merge proiectul Vitralii?
Aldebaran spune:
Liviana, nici mie nu-mi place cum mi-a iesit rochita randunicii, dar tare mult vroiam sa o folosesc la ceva ca mi-e draga rau floarea asta. Si in afara de asta tin ce am mai colorat pt. proiectul cu vitralii.