cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Dianami spune:
Gabriela, felicitari pt. vitraliu, a iesit frumos . acum chiar ca te-a prins microbul .
Corina, imi plac mult de tot "panselutele", a iesit superb tablouasul. Eu l-as inrama. Vreau si eu frumuseti din alea de la voi, la noi nu exista decat hartie autocolanta . Tare as da iama printr-o papetarie din Grecia .
ML, am ramas uimita de ornamentele din frunze, sunt extraordinare! Trimite-mi o adresa de mail ca sa ma pot tine de promisiune (carticelele ilustrate pt. copii). Apropo, am mai trecut niste poze de-ale Iuliei prin Kodak ES si vreau sa-i fac un tablouas de zanita .
Liviana, cumva era luna plina cand ai visat tu? . Si mie imi place mult Lunaria, e deosebita. Cum mai merge sarcina?
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Sper sa termin si eu vitraliul azi, chiar acum ma apuc de treaba. Mai am niste tulpini de facut si apoi pozele. Nu o sa lipesc "panglica", nu am mai avut rabdare sa decupez una, mi-a venit alta idee, o sa va cer parerea.
Plec la lipit . Va pup!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Aldebaran spune:
Diana- asteptam vitraliul, spor la treaba. Pe al meu nu-l inramez ca vreau sa-l dau ca felicitare.
Zici c-o faci pe Iulia zanita, pai ea e oricum zanita..
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
GabrielaG spune:
Corina, acum uitandu-ma cu atentie am vazut din ce sunt petalele la doua din panselute...dar la cea mov...nu m-am prins. Ce floricica e aceea care are mijlocul mai colorat?
Diana, spor la treaba si asteptam ideea...
Pupici si spor la treaba,
Gabriela si baietii
Aldebaran spune:
Gabriela, sunt petale de ibiscus, uite aici floarea. Le-am folosit si la vitraliul cu fluturas.
Am terminat si al treilea vitraliu, maine pun poza ca acum mi-e somn.
ML spune:
Mama, mama fetelor ce mai avalansa de vitralii aici! Abia mai citesc ce scrieti.
Gabriela, Corina v-as da premiul "manute de aur"! Ce le mai bibiliti dragelor! Asa imi plac culorile si felul in care ati acoperit fundalul, totul cu migala...
Corina stii ca si eu ma gandeam daca se pot lipi frunze (inca le mai am din cele de vita de vie mancate) pe un plastic transparent mai rigid si apoi decupa in jur (plasticul) si lucra pe ele? Eu as fi incercat sa o pictez cumva, ca spray nu am. Dar tot la stadiul de vise raman si spalat munti de asternuturi ude de pipiloi (heheheiii... las' ca va vad eu mai incolo cu baietii astia pipiliciosi pe unde mai scoateti arta! Hi,hi!)
Diana, Corina probabil ca la ora asta visati floricele. Si eu va astept cu drag cu noile vitralii (Diana, multumesc, trimit adresa si succes cu Iulia "zanita". Si eu le voi da copiilor tablouasele, cadou de Craciun).
Liviana, sau cine dintre voi are timp, spune-mi si mie te rog care-i chestia cu "panglica" ca tot nu m-am lamurit. Nu de alta, dar nu renunt la ideea de a face candva un vitraliu si maine imi pune mama la posta un pachetel si as vrea sa-mi puna si o... Ha, Ha, Ha! "panglica" de asta de a voastra. Nu stiu cand mai ajung pe la magazine aici si nici daca gasesc, asa ca, va rog, nu ma uitati!
Si pentru ca tot am vorbit zilele astea de fluturasi si vitralii ia uitati ce minune de "vitraliu" cu aripi a nascocit Dumnezeu (revin cu poza):
http://www.pbase.com/chevellecazcaz/image/56540141
"Ce verde era valea mea!" (poze)
GabrielaG spune:
Liviana, ieri am realizat ca am vrut sa spun A5 cred(jumatate din A4), nu A3...ma scuzi...sper sa fi ajuns in regula, daca nu pun in cutiutasi mai trimit o data.
Corina,si eu tot ibiscusul l-am folosit la petalele vitraliului, dar n-am presat decat vreo 3 flor, ca nu credeam ca o sa iasa ceva.
Zilele acestea am primit mai multi trandafiri si am pus petale la presat. E drept ca erau galbeni si albi...deci nu stiu ce culoare vor iesi.
ML baiatul meu cel mic pana la 3 ani m-a chimuit cu pampers si udat patul noaptea...dar nu m-am lasat. L-am lasat fara pampers, schimbam cearceaful de 2 ori pe noapte..si am reusit pana la urma.
Pupici si spor la treaba,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Haha, ML, ce m-ai distrat cu pipiloii! Ce sa le faci, bine ca exista masina de spalat! spune-mi te rog, copiii tai se mai bat din cand in cand? Stiu ca treaba cu cafteala e valabila pt cei de acelasi sex, dar cand sunt diferiti cum e?
Pe scurt, panglica nu e ceva deosebit. Este pur si simplu hartia printata. Se tipareste vitraliul pe hartie si apoi decupezi partea neagra pe care la sfarsit o aplici peste vitraliul din flori. Intr-adevar, deosebit de frumos fluturasul cu aripi tranparente.
Gabriela, am primit aseara plicul de la tine. A ajuns intreg, iar banutii sunt absolut superbi! Multumesc inca o data pt amabilitatea de a mi-i trimite!
Corina, asteptam poza cu vitraliul3.
Diana, te asteptam si pe tine cu vitraliul si neaparat sa ne spui ce idee ai avut in legatura cu panglica. Sarcina merge bine, multumesc. O sa merg la eco sapt viitoare si tare as vrea sa-i aflu sexul micutului.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Fetele, uitati aici vitraliul cel nou: Trandafiras. Trebuie sa recunosc ca la sfarsit m-am cam grabit sa termin ca ma cam plictisisem de atata vitraliu si am cam dat rasol, am lasat un pic de spatii albe pe margini. Acum chiat ca iau pauza cu vitraliile.
Liviana- astept sa vad "banutii" valorificati
ML- cred ca merita incercata ideea ta cu frunzele. Nici eu n-am spray dar as cumpara de dragul artei. Adevarul e ca dau o gramada de bani pe materiale din astea si de multe ori imi raman si nefolosite.
Gabriela- ibiscusul meu si-a cam pierdut din culoare la presat iar petalele sunt f. fragile, am si distrus cateva in "focul creatiei"
GabrielaG spune:
Corinae SUUUPERB trandafirasul...mult, multa migala si radbare.
Asteptam ideile de la Diana.
Liviana, cu cea mai mare placere si altadata. Eu m-am gandit sa adun semintele alea dintre foite si sa pun langa bloc...poate creste ceva...Sanatate multa si sarcina usoara.
Pupici,
Gabriela si baietii