cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 20
lbelciug spune:
Corina, frumos tare trandafirul. Felicitari! Spune-mi te rog, pt panglica ai folosit tot linerul?
Gabriela, super ideea cu saditul semnitelor de lunaria.
Inainte de a o face eu zic totusi sa te interesezi pe net cum/cand/unde se planteaza ca sa fii sigura ca iese ceva din ele.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Liviana- la panselute si trandafiras am folosit panglica ca si voi si imi place mai mult cum a iesit, desi e mult mai greu de lipit si mi-am cam prins urechile. Ca detaliu, inainte de a lipi panglica am trecut-o pe deasupra cu marker negru ca sa se vada mai frumos.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
lbelciug spune:
Corina, si eu am folosit markerul negru pt a astupa zonele albe de pe marginea panglicii ramase dupa decupare. Totusi nu stiu cat e de buna ideea, avand in vedere ca in timp markerul se decoloreaza (sau poate numai unele)...
GabrielaG spune:
Liviana, o sa pun asa de curiozitate, cine mi-a dat cele 2 crengi chiar mi-a spus ca la mama ei, la tara e o buruiana urata cand e verde. Ca sa vezi..ce poate iesi dintr-o chestie urata.
Pupici,
Gabriela si baietii
Dianami spune:
Uitati si lalelele mele.
Ideea mea nu e fantastica, am schimbat culoarea panglicii, atat
. Chenarul nu este din frunze, ci din hartie glasata autocolanta, m-am gandit ca schimba un pic aspectul. Panglica e din aceeasi hartie, dar din bucatele mici...mi-am prins si eu urechile cu ea.
De data asta am avut grija cu fondul
, plus ca am fost f. zgarcita cu materialul, nu prea am mai suprapus frunzele ci am taiat bucati, ca sa nu mi se termine proviziile
.
Tablouasul il inramez si probabil va fi cadou de Craciun pt. cineva
.
Corina, imi place mult trandafirasul si mai ales petalele de Hibiscus.
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
GabrielaG spune:
Diana, delicitarile mele sincere...e grozava ideea. Acum ma gandeam cym ai reusit sa faci panglica alba.
Pupici,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Diana, felicitari! Arata foarte bine lalelele. Pt rosu ai pus frunze de vita de vie rosii? Pe galben in background e tot hartie glasata? de fapt ce e hartia asta glasata? Cat priveste suprapusul frunzelor/florilor, trebuie evitat cat mai mult, tocmai pt ca irosesti materialul.
ML, it's your turn now! Pe cand un vitraliu? ![]()
Ah, asa ma bucur ca pana la urma ati facut fiecare cel putin un vitraliu. Asta inseamna ca proiectul meu a avut succes. Totusi pe Corina o declaram campioana, nu?

Aldebaran spune:
Diana- ce frumos au iesit lalelele tale! si eu care credeam ca panglica alba n-ar arata bine! Fondul galben e din frunze, daca nu ma insel?
mey, fetelor, am niste frunzulite de toamna rosii si galbene tare frumusele si nu prea stiu cum sa le folosesc. Mi-e si frica sa fac incercari si sa nu iasa frumos, ca mi-ar parea rau de ele. Stiu ca sunt zgarcita rau cu materialul presat, dar ce sa-i faci, iarna-i lunga..
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Dianami spune:
Gabriela, multumesc mult! Panglica nu e alba, e tot aurie, ca si chenarul
.
Liviana, fluturele este din petale de dalie rosie (presate pe cand ma vaitam ca greierele
), iat lalelele sunt din frunze de vita salbatica, o admiram noi la un moment dat. Fondul l-am facut din frunzele unui copac inrudit cu artarul, nu stiu cum se numeste
. O sa le fac poze sa va arat.
Corina, asa si eu cu zgarcenia...iarna-i lunga
. Am scris mai sus de fond si de panglica. Se reflecta blitzul in ea si pare alba...
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Am uitat de hartie. Hartia glasata e o hartie colorata, mai grosuta, un pic lucioasa. Eu o foloseam in liceu la activitatile practice, cu copiii. Mi-am adus aminte ca mai aveam printr-un sertar si...am folosit-o.
In papetarii se gaseste si simpla, si autocolanta.
ML, ti-am trimis email.
Va multumesc inca o data, ma bucur ca v-a placut. 
Diana si
Iulia (15 iulie 2005)