cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 20
lbelciug spune:
Corina, frumos tare trandafirul. Felicitari! Spune-mi te rog, pt panglica ai folosit tot linerul?
Gabriela, super ideea cu saditul semnitelor de lunaria. Inainte de a o face eu zic totusi sa te interesezi pe net cum/cand/unde se planteaza ca sa fii sigura ca iese ceva din ele.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Liviana- la panselute si trandafiras am folosit panglica ca si voi si imi place mai mult cum a iesit, desi e mult mai greu de lipit si mi-am cam prins urechile. Ca detaliu, inainte de a lipi panglica am trecut-o pe deasupra cu marker negru ca sa se vada mai frumos.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
lbelciug spune:
Corina, si eu am folosit markerul negru pt a astupa zonele albe de pe marginea panglicii ramase dupa decupare. Totusi nu stiu cat e de buna ideea, avand in vedere ca in timp markerul se decoloreaza (sau poate numai unele)...
GabrielaG spune:
Liviana, o sa pun asa de curiozitate, cine mi-a dat cele 2 crengi chiar mi-a spus ca la mama ei, la tara e o buruiana urata cand e verde. Ca sa vezi..ce poate iesi dintr-o chestie urata.
Pupici,
Gabriela si baietii
Dianami spune:
Uitati si lalelele mele.
Ideea mea nu e fantastica, am schimbat culoarea panglicii, atat . Chenarul nu este din frunze, ci din hartie glasata autocolanta, m-am gandit ca schimba un pic aspectul. Panglica e din aceeasi hartie, dar din bucatele mici...mi-am prins si eu urechile cu ea.
De data asta am avut grija cu fondul , plus ca am fost f. zgarcita cu materialul, nu prea am mai suprapus frunzele ci am taiat bucati, ca sa nu mi se termine proviziile .
Tablouasul il inramez si probabil va fi cadou de Craciun pt. cineva .
Corina, imi place mult trandafirasul si mai ales petalele de Hibiscus.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
GabrielaG spune:
Diana, delicitarile mele sincere...e grozava ideea. Acum ma gandeam cym ai reusit sa faci panglica alba.
Pupici,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Diana, felicitari! Arata foarte bine lalelele. Pt rosu ai pus frunze de vita de vie rosii? Pe galben in background e tot hartie glasata? de fapt ce e hartia asta glasata? Cat priveste suprapusul frunzelor/florilor, trebuie evitat cat mai mult, tocmai pt ca irosesti materialul.
ML, it's your turn now! Pe cand un vitraliu?
Ah, asa ma bucur ca pana la urma ati facut fiecare cel putin un vitraliu. Asta inseamna ca proiectul meu a avut succes. Totusi pe Corina o declaram campioana, nu?
Aldebaran spune:
Diana- ce frumos au iesit lalelele tale! si eu care credeam ca panglica alba n-ar arata bine! Fondul galben e din frunze, daca nu ma insel?
mey, fetelor, am niste frunzulite de toamna rosii si galbene tare frumusele si nu prea stiu cum sa le folosesc. Mi-e si frica sa fac incercari si sa nu iasa frumos, ca mi-ar parea rau de ele. Stiu ca sunt zgarcita rau cu materialul presat, dar ce sa-i faci, iarna-i lunga..
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Dianami spune:
Gabriela, multumesc mult! Panglica nu e alba, e tot aurie, ca si chenarul .
Liviana, fluturele este din petale de dalie rosie (presate pe cand ma vaitam ca greierele ), iat lalelele sunt din frunze de vita salbatica, o admiram noi la un moment dat. Fondul l-am facut din frunzele unui copac inrudit cu artarul, nu stiu cum se numeste . O sa le fac poze sa va arat.
Corina, asa si eu cu zgarcenia...iarna-i lunga . Am scris mai sus de fond si de panglica. Se reflecta blitzul in ea si pare alba...
Dianami spune:
Am uitat de hartie. Hartia glasata e o hartie colorata, mai grosuta, un pic lucioasa. Eu o foloseam in liceu la activitatile practice, cu copiii. Mi-am adus aminte ca mai aveam printr-un sertar si...am folosit-o.
In papetarii se gaseste si simpla, si autocolanta.
ML, ti-am trimis email.
Va multumesc inca o data, ma bucur ca v-a placut.