cine preseaza flori? (2)
Raspunsuri - Pagina 18
ML spune:
He, he Liviana, de la... luna ti se trage visul. Lasa ca ti-o trimite Gabriela si pui tu mana pe ea.
Mai ca eu nu stiu nici cum ies crizantemele, nici trandafirii..
Gabriela nu-mi taia avantul ca si eu visez la vitralii. Ieri mi-am cumparat niste markers finute si folie autocolanta pt. eventuale felicitari (multumesc Corina!). Sa nu te dai batuta.
Ceva delicat gasit azi intr-o revista (frunze reale scufundate in cupru sau aur si transformate in ornamente de brad. In mijloc au siluete de ursi sau cerbi lopatari):
http://hudsonhousetrading.com/view_large.php?image=1111813128_373I_lg.jpg
"Ce verde era valea mea!" (poze)
GabrielaG spune:
Corina, ce fel de foilie autocolanta folosesti? Aia de bucatarie transprenta este buna? (sa nu radeti de mine).
Liviana, am reusit sa lipesc plicul, dar nu reusesc sa ajung la posta...sper maine dimineata sa-l las dupa ce duc puii la scoala si gradi.
Pupici si o saptamana minunata,
Gabriela si baietii
PS> Superbe "ornamentele" de brad...din frunze
GabrielaG spune:
Ia uitati si vitraliul meu:
vitraliu
Eu zic ca e OK pentru inceput, desi v-am spus ca mi-am cam prins urechile un pic si am lucrat "murdar" ca sa zic asa.
Pupici si o saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii
Aldebaran spune:
Gabriela-vai de mine dar ce rapida esti! Bravo tie! Ti-a iesit f. bine vitraliul si ai pus si culori f. frumoase. Il daruiesti cuiva?
Eu am reusit sa termin, adica mai am f. putin, vitraliul ala de care va ziceam, cel la care nu mi-au ajuns frunzulitele. In fine, l-am facut doar ca sa nu-l las asa, dar nu e ceea ce planuiam. Am inceput si un al treilea, l-am lasat ca sa-l continui pe al doilea, e cam, trebuie sa le descurc.
Despre folie transparenta, Gabriela, daca te referi la aia subtire pe care o pui peste mancare (cling film) nu e buna ca nici nu se lipeste de adevaratelea ca sa zic asa si face si "riduri". Eu folosesc o folie speciala pt. felicitari, pagini de carte, etc, care are lipici pe o parte si este mai grosuta un pic.
ML- ce frumoase frunzele ca ornamente pt. bradut! Hmm, imi vin idei cu frunzele skeleton, acu' ca vine Craciunul, insa imi lipsesc frunzele(nici pana acum nu m-am incumetat sa incerc sa fac skeleton leaves) Cred insa ca date cu un lac s-ar intari si apoi cu un spray auriu sau argintiu, ar iesi ceva dragut.
Liviana, tu ce mai zici, ai cumva vreo surpriza pt. noi?
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aldebaran spune:
Ce se intampla, nu-i nimeni pe aici??
Am reusit sa termin si eu vitraliul meu cel chinuit si in asteptare de atata timp, uitati aici panselute. Cred ca se observa ca fondul este facut cu frunzulite in 2 culori: cele vechi mai deschise la culoare si care dau contrast mai bun si cele noi mai inchise la culoare.
Mai am un vitraliu in lucru si cred ca dupa aia iau o pauza luuunga cu vitraliile.
Si ca sa mai schimb putin atmosfera, am facut si o felicitare simpla cu zorele.
Pentru cine este curios, uitati folia mea autocolanta. Mentionez ca si vitraliul si felicitarea au folie din asta pe deasupra dar in poze nu se vede(ceea ce e un lucru bun.. cred)
GabrielaG spune:
Multumesc Corina ...esti o draguta, adevarul e ca arata bine in poza.
Nu-l daruiesc nimanui, dar am facut inimioara pentru ca baietii mei asa au vrut...Mai am in plan unul cu zorele si o pasare...dar mi se pare foarte minutios, nu stiu cand voi mai prinde iar asa timp liber...
Vitraliul tau cu panselute e superb, eu din pacate n-am decat o panseluta presata..,.la anul promit sa maid evastez cate un rond doua sau imi plantez in fata blocului.
Pupici si o saptamana minunata,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Buna fetele,
ma bucur sa constat o asa activitate bogata atat pe forum cat si practic, cu lucrari PF.
Corina si Gabriela, felicitari pt cele 2 vitralii. Imi plac tare mult si de asemeni apreciez inventivitatea voastra, de a fi out-of-box.
Corina, ai infrumusetat tare frumos vitraliul, cu petalele galbene de pe margine.Ce frunzulite sunt cele gri din background?
Gabriela, este intr-adevar mai greu de lucrat cu panglica neagra, insa cu rabdare se rezolva.
ML, frumos tare ornamentul aurit.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
GabrielaG spune:
Liviana, azi am pus plicul la posta...e marisor, cam format A3.
Ce voiai sa zici cu out-box?...ca nu m-am prins
Pupici si o seara placuta,
Gabriela si baietii
lbelciug spune:
Gabriela, multumesc, abia astept sa-l primesc! Out-of-box inseamna a iesi din tipar, adica a si improviza, nu numai a respecta 100% instructiunile.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Aldebaran spune:
Fetelor, multumesc pt. aprecieri.
Liviana, frunzulitele folosite la fondul vitraliului meu sunt obisnuite, verzi(vezi "frunzele" panselutelor din vitraliu), din nu stiu ce fel de pomisor, dar presate devin un fel de gri pe partea din dos, cel putin asa s-a intamplat prima data. Cand mi s-au terminat si am presat din nou mi-au iesit cam verzi.
Gabriela- la vitraliul cu panselute n-am folosit nici o petala de panseluta adevarata ca nici eu n-am decat cateva aduse de sotzu' si nu ma indur sa le folosesc.