cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ML, felicitari pt succesul la interviu. de cati ani esti acolo? Bebicul e bine, face tumba si creste. Habar n-am ce-o sa fac cu banutii, dar ceva tot o sa fac cu ei.
Gabriela, scuze, ieri ne-am conversat dar am omis cu desavarsire sa-ti urez LMA, asa ca o fac acum: La Multi Ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita toata viata!
Corina, nu mai dai nici un semn?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Ba da, uite ca sunt si io pe aici, va citesc, dar nu prea am cu ce ma lauda..
ML, felicitari pt. interviu, deci depsre asta era vorba!Inca sunt impotmolita cu vitraliul ala, mai astept sa se preseze "natural" cateva frunzulite, asta imi mai e nadejdea, parca, parca imi dau sperante.
Gabriela- La multi ani si de la mine!
Liviana- sper ca te simti mai bine!
Diana- pe unde esti? Ai inceput vreun al doilea vitraliu?
Vitraliul cu fluturasul a ajuns cu bine la destinatie si cica a produs furori, cel putin prietena mea a fost taaare incantata.
Ca fapt divers si off topic, ma pregatesc de o intalnire cu cateva fete de pe DC, maine, aici in Atena.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

ML- multumesc inca o data pt. vitralii, sunt tare frumoase. Parca, parca m-ar tenta ala cu zanisoara.. dar nu stiu daca am destul material. E ceva mai complicat si cere diversitate a culorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Liviana sunt de 8 ani aici dar am depus actele mai tarziu.
Da, lunaria este planta cu banuti. Ce minunatie! Aici, vazuta de aproape:

http://www.pbase.com/image/5998237

Corina ai dreptate cu culorile. Si eu ma gandeam azi dimineata la cel cu corabia; nu as avea nimic pt. cer si apa... Mai e un calut de carusel si ala tare-i frumos, dar vrabia...
Ce dragut ca a placut vitraliul in Romania. Cred ca nu se astepta fata sa primeasca un tablouas,nu?
Sa aveti parte de vreme buna la intalnire (apropo, cum mai e vremea la voi? Aici au fost azi 12 grade, dar cu soare, cum e mai mereu. O placere!)

Revin... Fetelor voi stiti fluturasii acestia? I-ai pus tu mai inainte Liviana? Dificil de realizat. Ii pun totusi ca tare-s frumosi si conturul e deosebit de clar:

http://www.barbsgalaxy.us/ColoringPages/StainedGlass/butterflies/

Si inca unul cu flori presate si scriere caligrafica (pe mine ma pasioneaza):

http://www.quilligraphy.com/Online_Store/Products/ProductIndex.htm

Mai aveam cate ceva scos dar nu le mai gasesc. Poate dupa ce-mi fac ordine in Favorite...

Ei, inca unul pentru Diana, Carola, Corina (?), cine mai doreste...
http://www.creaclic.ch/fichescreatives/fiches2004/FC04lampesautomne.php

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hehe, apropo de lunaria, azi-noapte am visat (printre multe altele) ca eram in masina pe sosea si la un moment dat am vazut la poarta unei case aceasta planta, inghesuita printre altele. Stiu ca am oprit sa o culeg, dar cand m-am apropiat n-am mai gasit-o.
ML, frumoase templateurile cu fluturi pt vitralii.
Si la noi e uneori asa cald, ieri de ex au fost tot 12 grade in Bucuresti. Am avut insa si zile mai reci, cand i-au aparut lui Matei mucii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Ce mai fac floricelele?
Recunosc ca m-am lenevit in ultimele zile si n-am mai pus mana pe flori, lasa ca vine el weekend-ul!
ML- multumim pt. link-uri.
Azi a fost o zi superba, cu vreo 22 grade si soare, intalnirea a fost excelenta dar cam pe fuga, pe mine cel putin ma astepta cupilu' acasa.
Liviana- vad ca te urmareste pasiunea chiar si in somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, va multumesc foarte mult pentru urari, sunteti niste dragute.
Corina, imi mai trimiti si mie modele cu vitralii? Ca am vazut ca discutati despre niste fluturasi...
Intrebare: azi am jumulit un pic niste petale de la o crizantema mare si frumoasa...si am pus separat la presat. Aveti idee cum as mai putea presa o crizantema mai mica de exemplu?
Va multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela- uite aici linkul de la Liviana, de aici ne-am ales modelele pt. primul vitraliu:
http://geocities.com/stainedglasspatterns/index1.html
Da click in stanga unde scrie "patterns"
La crizanteme nu m-am incumetat inca, doar niste tufanele si craite care mi-au iesit asa si asa.

Mergi la inceput

Multumesc mult de link.
Stiti cumva cum ies petalele de trandafir presate?
Un Wk-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Si fiindca zicea cineva mai sus acum o saptamana ca o sa ma prinde microbul..astazi am incercat primul vitraliu.
Nu mi-a placut cum a iesit pentru ca am facut mai multe greseli:
1. am scos modelul pe hartie si nu carton, la imprimanta cu cerneala si in mom in care am lipit...s-a murdarit prin jur, a iesit ceva albastru(probabil am pus si mult lipici)
2. fiindca a fost hartie, s-a incretit la lipit
3. acum la sfarsit am lipit pe un carton si am pus la presat pana maine...sa vedem ce va fi, sper sa fie relativ bine
4. am ingrosat cu un marker pe unde tb sa fie linia neagra si nu e chiar uniforma...ca am ramas si eu cu spatii albe pe ici colo.
Concluzia: mai inati trebuie sa lucrez cateva tablouase asa liber, ca sa ma obisnuiesc cu lipitul frunzelor si floricelelor si apoi sa fac vitralii. Acestea sunt deja o arta...deci dragele mele sunteti niste artiste desavarsite
Plus ca mi-a tot iesit lipiciul de sub floricele, si s-au mai patat frunzele si pe dinafara.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput