cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Corina, multumesc mult. E o anume tehnica, cum se realizeaza? Astept indicatii...
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gabriela, ce frumoase ti-au iesit vaza si fluturasul! Felicitari! Frumoasa si lucrarea lui Octavian. Te rog sa-mi spui de unde ai frunzele alea albe, transparente in forma de banutz.
ML, saru-mana pt incurajari. Matei nu doarme cu tati, ci este numai "acompaniat" de el la culcare. Oricum in w-e l-am preluat eu mai des, si cum deja se obisnuise numai cu tati, in timp ce-l leganam, ma intreba de ta-su. La Multi ani pentru fetita!
Eu n-am presat crizanteme, ci doar tufanele, insa nu m-am uitat sa vad cum arata...
Corina, multumesc pt template-uri. Gata vitraliul nr2?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana, multumesc mult pentru PM.
Frunzele acelea transparente, sunt de la o buruiana, am primit cateva crengi de la cineva, sunt urate la prima vedere...Un fel de arbust din cate am intes, care se usuca si raman acesti banuti, de fapt foita transparenta e o foita din mijloc, de-o parte si de alta mai exista cate o foita exerioara care apara niste seminte plate.
Daca vrei iti pot trimite asa vreo cativa banuti prin posta intr-un plic. Intr-adevar foita din mijloc e superba, transparenta si metalizata parca.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Fetele, cu vitraliul nr. 2 am dat-o in bara rau de tot. Mi s-au terminat frunzulitele, m-am dus sa adun altele, le-am pus la microunde si mi-au iesit cu o culoare diferita. Adica de unde primele mi-au iesit un fel de gri, astea mi-au iesit verzi. Acu stau cu vitraliul facut pe jumate si experimentez doar, doar mi-or iesi ca prima data. Ma bate gandul sa-l abandonez. Si pusesem si petale de la un trandafiras furat din parc.
Gabriela- spune-ne cum a fost intampinata lucrarea micutului artist la scoala. Si eu ti-am admirat "banutii" da la vaza.
Liviana, eu tot astept sa ne inspiri cu vreo alta lucrare. Scuze daca te tot bat la cap!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)

Mergi la inceput

GabrielaG, da, te rog mult daca poti sa-mi trimiti prin posta niste banuti transparenti. Imi amintesc ca am vazut o data de vanzare in p-ta Amzei dar era extrem de scumpa o crenguta. Se numesc cumva Lunaria? Iti dau PM cu adresa mea. Multumesc mult.
Of, Corina, cum pui tu sare pe rana. O sa incerc poat ein week-end sa fac ceva, ok? Imi pare rau ca ai ramas fara materia prima pt finalizarea vitraliului2. Poate totusi nu abandonezi ideea, ci doar ingheti proiectul pana gasesti resurse.

Mergi la inceput

Lucrarea a fost intampinata bine, d-na a zis ca nu a lucrat-o el si i-a dat-o acasa sa faca el una. Asa ca o am acasa si chiar sunt bucuroasa ca mi-a ramas. Pe saptamana viitoare il pun pe el sa lucreze.
Liviana o sa-ti trimit cativa "banuti", ii pun in plic si-i lipesc cu scotch de o foaie sa nu se plimbe prin plic. Sper doar sa nu se sfarame..
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Gabriela, te rog nu lipi banutii cu scotch caci s-ar putea sa se strice. Mai bine impaturaste-i intr-o hartie si apoi pune-o in plic. Merci.

Mergi la inceput

Liviana, dar ei sunt alcatuiti din 3 foite: doua exterioare care oricum se dau jos si cea metalizata, din mijloc e cea de efect...asa ca nu e nici o problema. I-am lipit, dar aseara mi-a mai venit o idee...sa-i pun intr-o cutie de DVD sau chiar o cutiuta mica de crema de exemplu.
Pupici,
Gabriela,

Mergi la inceput

Gabriela, saru-mana. Iti raman datoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Am sa mai scriu si eu un pic ca am eliminat unul dintre hopuri, interviul pentru cetatenie. Smotruiala la casa ramane pe lista.
Deci, Diana m-ar face placere sa vad un album cu toate lucrarile tale; deasemenea, sa-mi dai niste titluri de carti pentru copii, in engleza (cand ai timp, sunt binevenite. Multumesc!)
De Betisor m-am "achitat".
Gabriela, cu intarziere "La multi ani!" pentru ziua numelui si felicitari pt. vaza, fluturas si tabloul cu frunze imprimate al baietelului. Vaza e preferata mea si, cum spun si fetele, "banutii" sunt super! Tu cum ai de gand sa-i folosesti Liviana?
Multumesc tuturor fetelor pt. urari, detalii legate de autocolant si crizanteme/tufanele.
Cum mai e cu bebicul Liviana?
Corina ai completat fundalul vitraliului (cred ca despre fundal era vorba, nu?)? Sa-mi spui daca ti-au placut modelele si daca mai e cineva amator, trimit si restului lumii.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput