cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Fetelor, citesc cu drag ceea ce faceti, regret tare mult ca nu am material ca m-a apuca, alaturi de voi....vara a trecut, eu nu a strans nici macar o petala si uite asa stau si balosesc la creatiile voastre....frunzele pe care le-am strans a avut fiica-mea treaba cu ele...si-a facut fustita din ele.

Spor la lucru si de abia astept sa va vad creatiile

<b><font color="red">Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul</b></font id="red">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Yes, yes, yes...in seara asta am fost harnicuta si am facut o vaza cu flori si un fluturas...E drept ca sunt cam naive, adica la nivel de scoala generala, dar cel putin am reusit sa lipesc ceva pe hartie. Maine promit sa fac fotografii si sa reusesc sa-mi fac un album cu poze ca sa le vedeti, caci vor fi primele incercari si baietii mei spun ca trebuie duse: vaza la scoala si fluturasul cadou unei colege a carei zi e maine.
Ma laudam eu cu 3 carti stranse de flori si frunze...dar azi cand sa caut floricele...parca erau cam putine. Oricum am intampinat greutati la lipitul floricelelor cu petala fina si transparenta, caci s-a strans dupa ce am pus lipiciul si nu am putut sa le desfac si sa le intind. Am folosit un lipici transparent in tub si se intindea cam greu...
Corina, multumesc mult de ideile de vaze...daca citeam mai dimineata...Acum mi-am adus aminte ca nu am gasit frunzele rosii stranse mai demult si care probabil ar fi fost chiar bine presate si uscate. Si nu mi-a dat prin cap sa pun frunza la vaza astfel incat sa fie simetrica...oare ce-o fi fost in capul meu?
Liviana...smecheros Mateiul tau(si pe baiatul meu cel mic-artistul- tot Matei il cheama), iar trandafirii sunt superbi. Ma gandeam sa salvez pe undeva tehnica...poate ii dau d-nei invatatoare la scoala sa faca cu copilasii.
Ma inscriu si eu la facut vitraliu, numai spuneti-mi cand si cum incepeti sa va trimit adresa de mail si sa primesc indicatiile, pasii, materialele necesare...
Pupici si un Wk-end frumos si mai putin friguros,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele!
Scriu 2 vorbe repede ca mor de somn.
Diana- trimis modele si editat mesaj
Gabriela- bravo pt. debut, inceputul e mai greu, dupa aia nu te mai opresti, uita-te la noi.
Cu proiectul de vitraliu trebuie sa o rogi pe Liviana pt. instructiuni, eu iti pot trimite cateva modele daca imi dai adresa de de email. Cand ne-a propus tema Liviana ne-a dat si un link pt. modele, daca vrei cauta in paginile de dinainte.
Liviana, daca tot trimit modele sa-ti trimit si tie, asa, ca sa fie acolo, cine stie?
Pt. oricine altcineva care ar dori (ML, poate tu..?) sa-mi dea adresa de email si ii trimit.

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Corina cand lipesti folia autocolanta nu raman bule de aer deloc, deloc? Frumos arata pe semne. Da, multumesc, as vrea si eu modele, desi nu-s sanse sa ma apuc de ceva prea curand (voi trimte si adresa). Cei mici tot tusesc si vad ca acum ma ia si pe mine. Gata cu vaicareala.
Spor la treaba! Astept cu nerabdare noul vitraliu.
Casa de piatra si in continuare fetelor! Noi vom avea 8 ani de la casatorie in ianuarie.
Liviana frumoase vesti despre bebe! Sa duci sarcina fara probleme si de aici incolo. I-ai spus ceva lui Matei? E mititel, dar cred ca, pe undeva, tot se intreaba el de ce doarme cu tata.
Diana sa-ti traiasca fetita! Si a noastra a implinit 5 ani pe 31 octombrie. Imi pare bine ca ti-au placut pozele. Am mai pus cateva poze recente din Florida, de pe plaja. Nu au insa nici in clin nici in maneca cu "toamna". La intoarcere am luat 2 floricele care seamana cu cele (cea?!) de pe felicitarea ta. Sa vedem ce se alege de ele.
Nu-ti pui niste poze (in albumul tau) si cu restul hobbyurilor? F. interesant tot ce faci.
Gabriela nu ne mai tine pe ace! Hi,Hi!
Lady in Red treci la jumulirea florilor cumparate.
Apropo Liviana parca tu intrebai de crizanteme? Ti-au iesit?

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Liviana, multumim de vesti, tare bune .

Corina, am primit, sunt tare dragute, ma apuc de luni pt. ca in we merg la un botez .

ML, multumesc mult! La multi ani fetitei tale, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte!
Ma gandeam si eu sa fac niste albume, poate sa pun scheme, modele, etc. Ceea ce am facut eu, mai ales cusaturile, le-am cam dat sau sunt pe la mama. Mai am doar cateva si timpul nu-mi permite sa fac prea multe acum .
As vrea sa te rog sa-mi dai si mie pe PM linkul cu "Betisorul fermecat", am citit subiectul tau .

Apropo, am gasit undeva niste carti pt. copii tare dragute, cu ilustratii, in engleza. Daca le doresti iti trimit pe PM linkul de unde le poti lua, sunt cam pt. varsta copiilor tai, superbe, oricum. Daca mai sunt doritoare, anuntati .

Gabriela, abia astept pozele.

Lady_in_red, bine ai venit! Inca mai gasesti frunze prin parcuri, sa stii .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Ia uitati aici, sper sa iasa:
vaza
Nu-mi iese sa pun sub cuvant link-ul, asa ca vi-l dau direct:
(ultima e facuta de Octavian, o felicitare pt colega lui de clasa )si inca unul cu lucrarea lui Matei:
matei pictor

Prima foto e lucrarea lui, se numeste "frunze jucause"
Daca am ajutati sa scriu link-ul sub cuvant...raman vesnic indatorata...cu ceva frunze sau flori uscate.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Ia uitati aici, sper sa iasa:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggasner33/detail?.dir=855cscd&.dnm=ed0escd.jpg&.src=ph" ]vaza[/url]
Nu-mi iese sa pun sub cuvant link-ul, asa ca vi-l dau direct:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggasner33/detail?.dir=855cscd&.dnm=ed0escd.jpg&.src=ph (ultima e facuta de Octavian, o felicitare pt colega lui de clasa )si inca unul cu lucrarea lui Matei:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ggasner33/detail?.dir=414ascd&.dnm=5eb3scd.jpg
Prima foto e lucrarea lui, se numeste "frunze jucause"
Daca am ajutati sa scriu link-ul sub cuvant...raman vesnic indatorata...cu ceva frunze sau flori uscate.
Pupici,
Gabriela si baietii

vaza

apropie ultima [ de dupa "

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Mersi mult carola!
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Da, se mai gasesc dar timp nu prea mai am...

Prostul pana nu-i fudul/
Parca nu e prost destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Gabriela- felicitari si tie si micutului artist! Sunt foarte vese;le, sa le pui insa intr-o carte sa stea presate si sa se indrepte pana le da. Ti-am trimis modele pe email.
ML- nu raman bule de aer cand aplic autocolantul, dar trebuie sa fiu f. atenta, desigur. Dupa ce il aplic il ajustez de jur imprejur

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput