cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gabriela, multumesc pt felicitari.
ML, inca nu stiu cum e bebelul, dar stiu cum stau cu greturile. Azi ma duc la primul consult+eco.
Matei e bine, de altfel puteti vedea ce face aici.
Sanatate copiilor, imi inchipui ca e greu sa-i ai pe amandoi bolnavi. Ce tratament pt raceala le dai?
Cu dedicatie pt voi aici si aici si aici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Ooo frumos, frumos Liviana! . Si baiatul tot o scumpete!
Nu le dau mai nimic... picaturi saline si Robitussin pt. noapte daca se scoala si ii apuca rau tusea. Cu Aliosa inainte!
Sa ne povestesti ce ai facut la eco.

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Ce dulce e Matei!Si asa de vesel si simpatic!
Cred ca ai emotii ca te "intalnesti" cu bebitzul!
Trandafirasii sunt superbi, iar culorile lor sunt o nebunie!
Te inteleg cu oboseala permanenta, imi amintesc ca si eu eram asa chiar pana in ultima luna, dormeam incontinuu, acumulam pentru noptile de dupa nastere
Pana la urma am gasit fluturasul si deja si-a luat zborul catre Romania.
ML, multa sanatate mititeilor tai! Si tie rabdare!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Corina, ce ma bucur ca mai postezi.
Mai sunt fix 3 ore pana la intalnirea cu samburelul si emotiile tot cresc. Sper sa fie bine. In grupul nostru de viitoare mamici vom avea un caz de gemeni si unul de tripleti. Fara sa vreau m-am speriat: daca-s 2 si nu 1?
Ma bucur ca ai gasit fluturasul. Sa ne spui reactia destinatarei. Pentru trandafiri am schimbat un pic tactica, nu i-am facut exact ca in pozele primite, caci si dimensiunea frunzelor era alta. Cele colorate le-am gasit in parcul central din Brasov si m-am bucurat ca erau cu galben si rosu, exact ca in poze. Oricum, in timp isi pierd culoarea, desi forma ramane.
Fetele, una peste alta, cum mai stam cu florile presate? Vreun tablou/felicitare ceva? Haideti, ca acum vin sarbatorile. Sa va dau o tema noua?
Gabriela, te asteptam cu vaza pt baiat! (frumos proiect au de facut la scoala, nu?)

Mergi la inceput

Liviana, zi-ne despre samburel. Sau samburei! Stii cum e cu gemenii: "double trouble, double joy".
Daca mai ai vreo tema cu floricele, nu ma dau inapoi, daca nu e grea, desigur si in masura in care am timp.
Gabriela- vrei idei cu vaze de flori? Ca io am mai strans de pe net ceva poze!

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Gabriela- arunca un oki aici, poate gasesti vreo idee.

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Corina, mai facem un vitraliu? Ce zici? Cu timpul am zis si eu ca stau prost, dar trebuie sa folosesc ce am strans, nu ?
Am citit ca ai mai gasit tu modele de vitralii, daca mi le poti trimite si mie ar fi super.

Liviana, asteptam vesti despre minunea din burtica!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Corina, am fost ieri la eco. Intr-adevar e numai unul, nu doi si arata tare bine. Cel putin sotul a fost tare incantat. Arata ca o fasolica cu 4 colturi. S-a vazut f bine activitatea cardica (n-am si auzit-o insa), si cei 4 mugurei pe post de maini si picioare. Emotionant, dar parca bucuria n-a mai fost asa mare ca la prima sarcina. E drept ca la consult m-a cam bruscat doctorita si nu cred ca voi ramane la ea... Ecograful ne-a confirmat varsta de 9 sapt a sarcinii. Azi am facut analize, deci mergem inainte si sper sa fie bine. Sotul e cam disperat ca Matei nu doarme bine noaptea, se foieste mult si il trezeste des. Deh, eu sunt protejata acum si tare bine e.
Hai ca azi am fost off-topic, insa la cerera voastra.
Pupici si spor la noul vitraliu daca decideti sa va apucati de el.

Mergi la inceput

N-am vrut eu sa divulg secretul, dar m-ati facut sa nu mai rezist: aseara m-am apucat de un al doilea vitraliu, azi insa mi s-au terminat frunzulitele folosite la fond asa ca trebuie sa ies la strans cand s-o scula Aris.
Diana-iti trimit modelele pe e-mail, OK?
Liviana- ma faci sa-mi aduc aminte cum a fost si la mine prima data la eco, pe mine ma uimise cum dadea el non-stop din "manute" si "picioruse". Ai grija de tine!

Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Ok, Corina, astept .

Poti sa editezi mesajul si sa-mi stergi adresa? Ma umplu de spamuri dupa aia. Mersi mult!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput