cine preseaza flori? (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetele! Mai traiti?
Vaaai ce slaba miscare pe aici!
Gabriela ne tot ameninti cu lucrarea baietelului, poate mai inviorezi tu atmosfera pe aici.
Liviana, tu, chiar nimic? Inteleg ca bebic mic iti consuma toata energia, asa ca esti iertata.
ML, nici tu nu ai timp, nu-i asa? Ce sa-i facem, sa ai un hobby si sa te si ocupi de el e un lux.
Despre semnele de carte de care ai intrebat: aplic folie autocolanta, nu am dus nimic niciodata la laminat pt. ca in general, cand termin ceva imi pierd interesul pt. acel lucru si nu ma mai intereseaza, il fac cadou sau il uit pe pus undeva..

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele, eu am lipsit motivat.
Am fost plecata cu sotul la munte vreo 4 zile, singurei ca 2 porumbei, pentru a sarbatori cei 5 ani de casnicie. Cu emotii am reusit sa-l lasam pe Matei acasa, cu socrii.
La munte am cules si eu frunze in voie, asa ca am facut si cateva buchetele de trandafiri. O sa pun si poze sa vedeti ce faine au iesit.
Gabriela, asteptam lucrarea cu frunze si flori presate!
Pupici.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Liviana, felicitari pt. bebe! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! La multi ani! pt. aniversarea casatoriei.

Intrebai acum ceva timp daca mai am hobby-uri. Raspunsul este "da" . Imi place sa cos goblen sau tablouri in punct in cruce, mai imi plac broderia, patchwork-ul, uneori mai cochetez si cu tricotatul (un fularel, caciulita, ceva pt. Iulia ).
As mai face si tablouri folosind tehnica servetelului (era un topic pe aici), dar nu am avut timp sa caut un lac adecvat.
Daca stau sa ma gandesc, prefer odihna activa, ma relaxeaza sa fac ceva placut...din pacate stau prost cu timpul.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

ML, mi-a placut f. mult albumul "Toamna", daca imi permiti chiar o sa imi salvez cateva poze de care m-am indragostit . Spor la treaba, am vazut ca ai destula .

Corina, mi-au placut semnele de carte, iar la cel maroniu e f. frumos amestecul de culori pt. fond. E o idee pe care o sa o fur si eu daca raman cu flori putine .

Gabriela, asteptam tabloul!

Mergi la inceput

In ultima vreme am tinut-o numai in petreceri: am aniversat si noi 3 ani de casatorie, pe 18, am fost la onomastici si zile de nastere, iar duminica a fost ziua de nume a Iuliei, o cheama si Anastasia.

Asa ca...timp deloc .

Va pup!

Mergi la inceput

Diana, ma bucur ca ai mai postat si la topicul nostru. Multumesc pt felicitari si da-mi voie sa-ti intorc urarile de LMA pt cei 3 ani de casnicie si desigur pt aniversarea fetitei. Si mie imi place odihna activa, dar tot cred ca dintre noi doua, tu ai cel mai mult timp liber. Foarte frumoase si celelalte hobby-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna seara artistelor mele preferate!
Fetele, yo m-am sclerozat de tot ca nu mai gasesc nici semnele de carte, ultimele facute, nici fluturasul, nu-s ce naiba am facut cu ele. Ma hotarasem sa trimit fluturasul unei prietene din Ro care are ziua de nastere peste o sapt. si ia-l de unde nu-i. Si nici timp sa fac alt vitraliu n-am. Le-am pus intr-o carte ca sa stea presate, dar nu mai tin minte in care si le-am tot cautat azi.. Off, varsta asta
Azi a pouat muuult la noi, adica toata ziua, uite ca nu mai apuc sa ajung prin parc sa mai ciugulesc si eu ceva frunzulite. Cand e frumos afara n-am timp, cand am ceva timp ploua!
Diana- te invidiez ca ai rabdare cu tricotatul, eu cusut si tricotat nu pot de nici un fel, cum sa-ti spun, urasc actiunea in sine dar iubesc rezultatul
Liviana- la multi ani pt. aniversarea casatoriei! ce bine ca ai unde sa lasi copilul ca sa puteti pleca singuri ca porumbeii Asteptam trandafirasii, dar te rog, incanta-ne si cu un tablouas, ceva!

Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Aris in octombrie

Mergi la inceput

Corina, ia-o metodic, trebuie sa gasesti cartea cu pricina, doar nu ti-a luat-o nimeni din casa. Cat despre tablou, crezi ca n-as mai vrea sa fac? Poate dupa ce vor trece greturile si perioada asta de epuizare. Nici energie sa ma joc cu Matei seara nu mai am. Of, e asa nasol sa nu fii in stare de nimic. Aseara tot sotul a facut mancare, caci eu nu suportam mirosurile... Una peste alta maine ma duc la eco si abia astept sa vad inimioara lui BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Liviana, multi ani fericiti impreuna si felicitari ca ati reusit sa va faceti timp sa fiti doar voi doi
Eu azi scap de nebunia cu Halloweenul, caci printre altele si inchirez costume de carnaval si azi le primesc inapoi si sper ca totusi maine sa fac vaza cu flori, ca ii trebuie pustiului la scoala luni.
Pupici si o zi superba,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Liviana cum stati cu bebeul? Nu mai apuc sa zic si altceva (amandoi copiii tusesc si sunt muciosi, nici nu dorm bine... ce mai, intru numai si citesc). Pupici pt. toate!

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Mergi la inceput