40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

buna fetele!
acu mi-a plecat musafirul si am alergat repede sa va spun ca mielul a iesit supeeeeeeeeeeeeer buuuuuuuun .l-am cucerit cu reteta asta.a zic ca n-a mincat in viata lui o carne mai buna.am pus si cartofi in tava linga miel taiati cuburi mari, cu cimbru si rozmarin,iar salata verde cu rosii si ceapa rosie..(mama ce i-a placut ceapa...)Apoi placinta cu brinza facuta de mama mea cu coca de piine,nu foetaj si gogosi facute din aceeasi coca care i-au placut mult de tot.
a plecat ghiftuit zicea ca nu mai poate decit sa stea la televizor "in riposo" ca e prea plin....saracul...
miine il tratez cu ciorba de burta si mici care stiu sigur ca-i plac ca din astia a mai mincat la mine.
va pup si revin imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

MIK am reusit dar n-am gasit culori si nu iese tre sa astept!!!!
Maria si ce dac vii cu carmabola ta care-i problema????
hihi pe ce pagina iese???

La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro! P.Mosca
(Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista,trecutul,prezentul si viitorul nostru !)

Mergi la inceput

MIKKKKKKKKKKK!!!! A IESIT PE DEASUPRA VOASTRA DAR A IESIT MINA MINA !!!!!

La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro! P.Mosca
(Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista,trecutul,prezentul si viitorul nostru !)

Mergi la inceput

ha ha ha ha
eu am citit "carbonara" in loc de "carboana" si am intrat repede sa vad cum arata felul asta de mincare pe care nu stiu sa-l fac da' am auzit de el si tot dadeam next next si nu era nici o mincare
tb sa pun ochelari

Mergi la inceput

ce naiba se intimpla ca mesajul meu trebuia sa fie dupa "carbonara"
si arata ora de trimitere 18,43 da' e 19,45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Pe mine m-a-nnebunit cum fonctioneaza azi DiCi-ul!Ce-a patit?
Ca mie mi-a injumatatit si ultima scriere din jurnal.Mi-a pus semnatura in mijlocul povestii.

Da,Kuki,o pun cu tot cu capac.Si-l tin si pe ala la moi in apa.Altfel nu iese cum trebuie.La noi se apropie Sarbatoarea Castanelor si,daca vrei,iti cumpar una.Mai greu va fi cu trimisul pt ca e fragila,dar gasesc o metoda fii pe pace!

Va Nomi

Mergi la inceput

heeeeeeeeeeeeei!
e doar o proba! sa vad unde se pune mesajul asta!
scuze daca deranjez pe cineva!
pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

alta reteta cu prune:
peste cateva piese de pui (pulpe, piept, etc) se toarna un borcan de compot de prune. Se pune capac si se fierbe. (zeama+prune)
Se serveste cu legume fierte sau orez. E super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

quote:
Originally posted by soni

Mik ti-am trimis mesaj! cei aia carabola sau cum ai zis e trenul??? Nu mai scriu vreau sa vad pe ce pagina iese!

Tam tam ta ra ram: cam asa arata Carboana Ea e copilu' nostru, sa nu radeti!
Specificare necesara: io si sotu' suntem ceva mai balaiori, or fi niscai gene mai prin al saptelea neam Cre' ca de la balu' ala m-am ambetat, de ciuda ca nu stiu sa valtzuiesc, ca rochie lunga am
Si acu' serios: cine stie cum fac eu sa fie albumu' vizitabil numa' de cine vreau eu?
Ma duc sa calc trei cosuri cu rufe, ca e seara:-) , da' mai vin intr-o pauzea

Mergi la inceput

Doina te invat eu "la crbonara" da sa vedem pe ce pagina iese!!!

Mergi la inceput