40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Oana, pe frigider se poate urca cu un scaun.
Pe sifonier, depinde : in general de pe frigider sau de pe comoda .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ne ne ne, ca scaunele nu le misca de la locul lor sa se catere ca stie ca iese scandal. Macar aici ne asculta. Tu chiar nu calci azi?

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana cretu

Ne ne ne, ca scaunele nu le misca de la locul lor sa se catere ca stie ca iese scandal. Macar aici ne asculta. Tu chiar nu calci azi?

Oana si Séb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Ba da, mai spre seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Mik,iaca reteta:

eu am gatit carnea intr-o....nu stiu cum s-o numesc.Ti-o descriu si poate te prinzi tu despre ce-i vorba.Este o caserola din lut cu capac,pe care trebuie s-o pui in apa 20-30 de minute inainte de folosire.Mie-mi place pt ca indiferent cum e carnea,dupa ce-i gatita iese ca untul.
Na,acu restul:am folosit carne taiata felii cam de 1cm grosime,am sarat-o,piperat-o(cu piper alb)am pudrat-o cu scortisoara(cam cit prinzi cu buricele degetelor pt o felie)si am presarat si menta peste.F putin.Pe fiecare felie am pus 2 rondele de gogosar,ceapa taiata sferturi(ceapa mica cit o nuca),i-am pus in cap 1/2 apa,4 linguri de ulei de masline si-am bagat-o in cuptor la foc mic.Am tinut-o acolo 2 ore.Dezavantajul minunii asteia de lut,ca totul dureaza mai mult.Am scos-o si i-am pus in cap rosi taiate rondele si prunele jumatati cu simburii scosi si-am mai tinut-o 30 de minute.Nu m-am putut abtine si am mai pus putina scortisoara pe prune.Cam atit.

Oana,ringlotele sint un soi de prune mari si carnoase,cu simburii mai mici si au culoarea mov catre rosu.

Nomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Aha, suna bine. Merci!

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mamaaaaa, ce-ati mai papagalicit de azi dimineata!

Nomi, nu stiam de castanele puse prin dulapuri, buna idee, ma duc sa mai adun.
Carne cu prune si scortisoara...hmmm...interesanta combinatie. Dar eu n-am oala din aia de lut. O bagi la cuptor cu tot cu capac?

Carmi, te-am scototcit in tot albumul dupa filmuletul nou cu Fabiano si nu e !!! In schimb le-am revazut pe cele vechi, absolut delicioase.

Am sa pacatuiesc si eu mai pe seara cu o partida de calcat tricouri+fusta cea noua. Pana acum am pacatuit punand catina cu miere pentru iarna. Noi asa ne tratam de vreo cateva ierni si n-am mai racit de nu mai tinem minte de cand.

Dar pana una alta mai bantui nitel sa vad cine cu cine se mai cearta si cine pe cine mai acuza si care cu ce se imbraca la bal si pe urma ies la plimbare cu cainele + vecinul aferent.

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Mik ti-am trimis mesaj! Maria cei aia carabola sau cum ai zis e trenul??? Nu mai scriu vreau sa vad pe ce pagina iese!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

quote:
Originally posted by Mik

Buna dimineata, frumiseti.

Kuki, daca vin la anul in Ro trec si pe la Galati cu dulceata in portbagaj.
Soni, ce poza frumoasa ! Daca vrei sa-ti spui semnatuta, trimete-mi un mail mihaela_mj@hotmail.com cu ceea e vrei si apoi te ajut sa o faci.
Carmi, peste a ta inca nu am dat. unde e ?
Mik.

Mik, ce ai vrut sa intrebi mai sus, ca nu ma prind?!
...iar a venit vara pe aceste meleaguri.
pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

ce misto e tricoul lui Sebsi ce mai seamana cu Oana...chiar daca ea zice ca nu-i asa.
Oops, mi-au disparut emoticoanele din stanga, ciudat merge astazi dc-ul.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi, pricepusem ca ti-ai pus poza (si Soni la fel) nu-stiu-undi si n-am gasit-o. Intrebam deci : Carmi, unde ti-ai pus poza cu parul proaspat vopsit ?

Editez ca sa adaug emoticonul : si scuze ca am scris confuz tare !

Mergi la inceput