40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mariuco, poti sa suni acum ca Seb danseaza pe "Ghita" al lui Cleopatra Stratan. Vorbim de formation la telefon. Hai sa le pun poza la fetele care nu stiu ca fi-miu e sefu'. Uitati sefu' aici:http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_seb/detail?.dir=5ae2re2&.dnm=80edre2.jpg&.src=ph

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Maria ti-am facut traseu pag 14 (asta poate iese pe 15 hihih)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Fericitelor,la voi e duminica,la mine e deja luni!Completez fise de magazie pt actele cu regim special pt ca miine avem un mic control la firma si-s in urma rau!
Nici macar nu ma pot bucura de toamna frumoasa care misuna pe-afara.Imi aduc aminte de cele vremuri si-mi bate un slogan comunist prin minte:sarbatorirea prin munca!Bleah!(ce bine mi-ar prinde un emoticon cu unu' care da la rate)Asta e!N-a fi nici prima nici ultima duminica sacrificata pe altarul zeitei muncii.

Mama e cu diagnosticul in coada de peste.In sensul ca ,exceptind hemoglobina si vsh-ul,restul analizelor sint bune.Luni o mai baga la o tura pt ca dr nu e multumita.Nu stie de unde i se trage anemia.Cam atit.Multumesc pt gindurile voastre bune.

Oana,eu iti multumesc ca ma faci partasa si ca-ti asterni gindurile aici.Cum ar putea cineva sa se supere?Asa ca ,te rog,nu inchide.Spune tot ce ai de spus de fiecare data cind simti nevoia.

Soni,eu cu tanti aia m-am mai intilnit pe-aici si chiar nu are sens sa te superi pe ea.Am citit tot ce s-a scris acolo si .... Am io o vorba:atita stie,atita poate!Pacat insa ca s-ar putea sa se lase cu repercursiuni.

Cine gatea miel?Cum a fost masa?

Kuki,sa stii ca si noi adunam castane,dar scopul este unul practic:le uscam si le imprastiem prin dulapuri.Picior de molie nu mai am de vreo 6 ani!Le executa fara mila.

Doibebei,imi place mult nick-ul tau,dar ,daca vrei, iti spunem cum vrei tu.E misto sa ai copii!Si nu conteaza cit de des scrii,atita timp cit o faci.

Porumbel si Adrienne,unde sinteti?

Mik si Lu v-ati obraznicit de-a dreptul!Auzi?Dulceata?Si noi stam aici si salivam pe margine. Iar Mik se dezice de bunele obiceiuri.Nu-i nimic,azi am eu de calcat o multitudine de camasi. Iti tin locul,dar numai azi.Nu vreau sa zici ca ma obraznicesc si ca-s o tradatoare.

Azi am facut friptura de porc cu ringlote,rosii si scortisoara.A iesit buna,ma si mir!Mi se mai imtimpla.

Na,ma'c sa-mi continui munca. Mai vin. Nomi

Mergi la inceput

Nomi, scumpa, ce-s alea ringlote?
Ma'c si eu la calcat. Mai arunc din cand in cand cate un ochi pe aici-------dependenta DC se numeste.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Am uitat sa iti zic ca o sa vina duminici libere si pentru tine.:) Sanatate mamei!

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Nomi, multa sanatate mamicii tale!!!! Si sa nu te omoro prea tare cu munca!!!!

Mergi la inceput

Soni, o inebunit Despre Copii, ca am vazut mai multi care au probleme azi. Si mesajele tale pana acum nu au aparut la mine, abia acum le-am vazut.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Da da, s-a maladit DiCi-u', saracu', negativitatea, maica, gandurili necurate, alea-alea... Toate postarile s-au aranjat anapoda, de nu se mai intelege om cu persoana, ca nu eram eu destul de confuzata
Soni, sunt cu-minte, pap tot si pana la data x ma fac ca nu-l mai dascalesc pe bietu' ingeras de conjoint, nici nu mai observ ca fumeaza pe ascuns, ca poate ma lasa acasa. Bun, si daca noi plecam de-acasa, cu Carboana ce facem?
Porumbel, La multi ani si de la noi!
Nomi, sanatate mamei tale!
Oana, n-avusei de lucru cu Sefuletzu', ca acu' vrea si-al meu tricou de sef! Asta-mi mai lipsea! Vezi ca mesageria aia a ta intra singura, ai fix?
Repup gasca si mai viu, ca e duminica si nu calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nomi, vreau retea ta ! Suna bine si mie imi plac amestecurile dulce-sarat. Da's singura, adeca imi voi gati pentru mine insami si numai pentru mine.

Maria, . Linga parkingul de la job s-au pus zorele, numai ca inca sunt in mare forma si daca se ofilesc sunt scoase imediat si puse alte chestii.

Soni : ideea a urmatoares : pe partea stinga ai o rubrica 'Profil personal', se deschide si se pune ceva la rubrica semnatura si se alege optiunea de semnatura pusa automat. Iti propuneam deci sa te ajut sa scrii ceea ce vrei tu la rubrica 'Semnatura'. Nu, nu e nevoie sa-mi dai parola ta.

Mai vin pina diseara, a dat harnicia pe mine si vreau sa termin un curs de scris pina seara asta.

Mergi la inceput

Stiu ca pacatuiesc, Marie, dar ce sa fac si eu, simt ca inebunesc cand vad tone de haine si mai am de adunat de la uscat, mai am in masina. Doamne, si am un copil, o inteleg pe mama cu trei fete, noroc ca am plecat eu. Vezi ca-ti bag fixul pe PM ca acu' vazui ca mobilu' e descarcat si nu stiu unde sefu' a ascuns incarcatoru'. Off, Doamne, pe frigider mai lipseste sa se suie si pe sifonier.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput