40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Craciunitza, ce-i amestecul acesta de zile????
Mai un pic si e luni, pot merge la servici!!!:) O sa am parte de un pic de liniste acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata fete frumoase !!Mamaaaa cit a-ti scris!!!
Oana ma bucur ca esti mai razboinica.
Doina cum a iesit mielul?
Craciunitza eu toata ziua ieri am crezut ca e duminica si ma pregateam de luni!!!
Kiki ce tia-i cumparat???Sa nu zici acu ca ai si un manechin in casa sa-l imbraci ca perna ai imbracat-o!
Franzuzoaicele va pup pe toate!!
Gabitza cum e cu moralul mai bine sper!
Americancele fac nani asa ca somn usor
Porumbelu sarbatori fericite
Noemi ia mai zi una de ale tale!
Ciuss mama,pe unde ai disparut????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ta na na na na...M-am trezit si eu, si beau un jus de ananas, ca ceaiul, cafeaua nu imi plac. Pup fetele!

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Ce splendoare de "sef"OANA!!!
MIk mina mina da tre sa-ti scriu si parola??
Maria sa fiicuminte ca la Venit faceti Milano Monza (sint vreo 40 km intre ele) La intors faci Milano-Torino(120 km)Si apoi Torino-Savona -Ventimiglia-Nizza-Cannes.Ce zici?? Eu te astept cu mare drag ca pe fiecare dintre voi .Am zis!

Mergi la inceput

Maria am raspuns uitate-mai sus ca a sunat tel si voi ati scris juma de pagina!!! Repet :misto sefulet Oana
restul dupa.Revin azi e zi de telefoane

Mergi la inceput

MiK OANA MARIA am raspuns dar am iesit pe pag 14!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumiseti.

Kuki, daca vin la anul in Ro trec si pe la Galati cu dulceata in portbagaj.
Soni, ce poza frumoasa ! Daca vrei sa-ti spui semnatuta, trimete-mi un mail mihaela_mj@hotmail.com cu ceea e vrei si apoi te ajut sa o faci.
Carmi, peste a ta inca nu am dat. unde e ?

Azi e clar duminica, fac menaj si sotul bucatareste. Sa ma pling : azi e vreme de stat numai in casa : cerul e gri si bate un vint de-ti dezlipeste urechile. Gata, am fugit la smotru !

la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaSor spune:

Midineata!
Scrieti, harnicutelor, numai scrieti! Bine-a zis cine-a zis "limbarita manuala" Ca io ma trezii fix cu nasu-n taste:-)
Nu face nimeni rezumate, nu?
Oana, cum mai sunteti? Te sun azi, numa' sa-mi spui pe la ce ora, sa nu-l trezesc pe sefu' Seb. Le-ai aratat fetelor poza cu tricoul orange?
Stai ca-mi veni o idee: daca incerci sa te inscri intr-o formation continue? Ma gandesc si eu... statutul nu e de student, dar, la o adica, esti la scoala de 2-3 ori/saptamana. Eu nu-mi mai amintesc sa-mi fi cerut cineva titru de sejur valabil, acte, marafeturi, am achitat taxa (care nu era mare), am sustinut un test si gata. Toata povestea a durat din octombrie pana in iunie.
Lulu, bravooooo! Sa fie-ntr-un ceas bun! Si zici ca nu ti-a ramas nici un pic de peltea?
Soni, tu esti departe tare de Monza? Se pare ca in ultimul week-end din octombrie ma scoate si pe mine sotu' la lume. Se pare! Da' cre ca tre sa fiu cu-minte pana atunci, sa nu se razgaiasca, pardon, razgandeasca
Carmi, si eu tot asa sunt coafata, numa' coloru' difera, cu putina indulgenta am putea spune ca e un fel ciucalata. Si cum tocma ce mi-a disparut coaforu' (a vandut si a plecat fara sa ma anunte, ce oameni, dom'ne!), presimt ca voi ramane la coafura-cu-petarda un timp. Pana la urma s-ar putea sa-mi si placa
He he, supa de varza... fara cuvinte! As avea vreo 3 kg care ma-ncurca si de care nu reusesc sa scap
Mik, ieri am adunat graunte de www.pluct.net/images/ipomee/ipommes_u203.JPG" target="_blank">zorele si m-am gandit la tine Tu ai dreptate, e frumos aici, chiar daca acum ploua bacovian si eu am numa' labute mici mici prin toata casa:-)
Craciunita, duamna cu spaima de microbi/virusi/bacterii/alte vazduhisme e frantuzoaica, da' intra la categoria "cantitate neglijabila", nu-s toti asa! Si, in fond, daca ea vrea sa-si otraveasca viata cu manii de-astea, cine-s eu s-o impiedic? Sunt multumita ca nu ne vedem prea des:-)
Poze cu mine tricotanda si Carbone asistanda am, da' trebe sa ma-nvrednicesc sa le catar intr-un album.
Aaaa, era sa-mi gasesc de lucru, da' n-a fost sa fie... Data aviatoare o sa am mai mult noroc, las' ca stiu eu:-)
Mai citesc din urma si mai vin eu. Pana atunci ve-mpupez pe toatele si va urez o duminica merveioasa

Mergi la inceput

E a treia oara ca scriu si ma vad la pag 14!!!1boooh!!

Mergi la inceput

O innebunit pc!!!! am scris de doua ori la pag 15 si a iesit la 14 acu scriu la 14 poate iese la 15!!!!!!

Mergi la inceput