40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 21

gabibarta spune:
Craciunitza, ce-i amestecul acesta de zile????
Mai un pic si e luni, pot merge la servici!!!:) O sa am parte de un pic de liniste acolo!

soni spune:
Neata fete frumoase !!Mamaaaa cit a-ti scris!!!
Oana ma bucur ca esti mai razboinica.
Doina cum a iesit mielul?
Craciunitza eu toata ziua ieri am crezut ca e duminica si ma pregateam de luni!!!
Kiki ce tia-i cumparat???Sa nu zici acu ca ai si un manechin in casa sa-l imbraci ca perna ai imbracat-o!
Franzuzoaicele va pup pe toate!!
Gabitza cum e cu moralul mai bine sper!
Americancele fac nani asa ca somn usor
Porumbelu sarbatori fericite
Noemi ia mai zi una de ale tale!
Ciuss mama,pe unde ai disparut????

oana cretu spune:
Ta na na na na...M-am trezit si eu, si beau un jus de ananas, ca ceaiul, cafeaua nu imi plac. Pup fetele!
AUGUST SEPTEMBRIE

soni spune:
Ce splendoare de "sef"OANA!!!
MIk mina mina da tre sa-ti scriu si parola??
Maria sa fiicuminte ca la Venit faceti Milano Monza (sint vreo 40 km intre ele) La intors faci Milano-Torino(120 km)Si apoi Torino-Savona -Ventimiglia-Nizza-Cannes.Ce zici?? Eu te astept cu mare drag ca pe fiecare dintre voi .Am zis!

soni spune:
Maria am raspuns uitate-mai sus ca a sunat tel si voi ati scris juma de pagina!!! Repet :misto sefulet Oana
restul dupa.Revin azi e zi de telefoane

Mik spune:
Buna dimineata, frumiseti.
Kuki, daca vin la anul in Ro trec si pe la Galati cu dulceata in portbagaj.
Soni, ce poza frumoasa ! Daca vrei sa-ti spui semnatuta, trimete-mi un mail mihaela_mj@hotmail.com cu ceea e vrei si apoi te ajut sa o faci.
Carmi, peste a ta inca nu am dat. unde e ?
Azi e clar duminica, fac menaj si sotul bucatareste. Sa ma pling : azi e vreme de stat numai in casa : cerul e gri si bate un vint de-ti dezlipeste urechile. Gata, am fugit la smotru ! la

MariaSor spune:
Midineata!
Scrieti, harnicutelor, numai scrieti! Bine-a zis cine-a zis "limbarita manuala" Ca io ma trezii fix cu nasu-n taste:-)
Nu face nimeni rezumate, nu?
Oana, cum mai sunteti? Te sun azi, numa' sa-mi spui pe la ce ora, sa nu-l trezesc pe sefu' Seb. Le-ai aratat fetelor poza cu tricoul orange?
Stai ca-mi veni o idee: daca incerci sa te inscri intr-o formation continue? Ma gandesc si eu... statutul nu e de student, dar, la o adica, esti la scoala de 2-3 ori/saptamana. Eu nu-mi mai amintesc sa-mi fi cerut cineva titru de sejur valabil, acte, marafeturi, am achitat taxa (care nu era mare), am sustinut un test si gata. Toata povestea a durat din octombrie pana in iunie.
Lulu, bravooooo! Sa fie-ntr-un ceas bun! Si zici ca nu ti-a ramas nici un pic de peltea?
Soni, tu esti departe tare de Monza? Se pare ca in ultimul week-end din octombrie ma scoate si pe mine sotu' la lume. Se pare! Da' cre ca tre sa fiu cu-minte pana atunci, sa nu se razgaiasca, pardon, razgandeasca
Carmi, si eu tot asa sunt coafata, numa' coloru' difera, cu putina indulgenta am putea spune ca e un fel ciucalata. Si cum tocma ce mi-a disparut coaforu' (a vandut si a plecat fara sa ma anunte, ce oameni, dom'ne!), presimt ca voi ramane la coafura-cu-petarda un timp. Pana la urma s-ar putea sa-mi si placa
He he, supa de varza... fara cuvinte! As avea vreo 3 kg care ma-ncurca si de care nu reusesc sa scap
Mik, ieri am adunat graunte de www.pluct.net/images/ipomee/ipommes_u203.JPG" target="_blank">zorele si m-am gandit la tine Tu ai dreptate, e frumos aici, chiar daca acum ploua bacovian si eu am numa' labute mici mici prin toata casa:-)
Craciunita, duamna cu spaima de microbi/virusi/bacterii/alte vazduhisme e frantuzoaica, da' intra la categoria "cantitate neglijabila", nu-s toti asa! Si, in fond, daca ea vrea sa-si otraveasca viata cu manii de-astea, cine-s eu s-o impiedic? Sunt multumita ca nu ne vedem prea des:-)
Poze cu mine tricotanda si Carbone asistanda am, da' trebe sa ma-nvrednicesc sa le catar intr-un album.
Aaaa, era sa-mi gasesc de lucru, da' n-a fost sa fie... Data aviatoare o sa am mai mult noroc, las' ca stiu eu:-)
Mai citesc din urma si mai vin eu. Pana atunci ve-mpupez pe toatele si va urez o duminica merveioasa

soni spune:
O innebunit pc!!!! am scris de doua ori la pag 15 si a iesit la 14 acu scriu la 14 poate iese la 15!!!!!!