40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 20

oana cretu spune:
Asa, nema, merci ca mi-ai adus aminte. O sa o intreb, fi sigura.
cicina, asa este, ai dreptate cu dr astia, e ceva de nedescris cu ei, cum pot spulbera toate sperantele celor in suferinta si familiilor. Si cu chestia cu banii, nu mai discut ca ma enervez rau pe tema asta. E bine doar sa stai cu picioarele sub masa si sa stergi gura cu servetelul?
Cred ca da.
AUGUST SEPTEMBRIE

polux spune:
Oana frumoaso, de asta suntem aici, ca sa ai pe umarul cui sa plangi. Nu-ti face probleme pentru noi, caci desi ne intristeaza situatia ta, nu inseamna ca ne faci rau, nu dimpotriva ne faci un bine considerandu-ne prietenele tale demne de incredere. Viata are si bune si rele, si ai ales foarte bine sa luptati ptr una decente.
Doina bine ai revenit pe la noi, chiar daca mai rar noi tot te asteptam pe aici. Nu mi-ai spus pe unde stai in Craiova..., asta daca vrei, caci stiu ca multe fete de pe forum incearca sa se ascunda in "anonimat aici", desi nu e cazul celor de pe topicul acesta zic eu. Poate ne vedem si noi cand vin in tara in decembrie sa-mi iau fata, caci si eu sunt tot din Craiova desi momentan ma aflu pe malul lacului Michigan.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

Mik spune:
Buna seara, dragele mele ! pentru Lulu si numai ginduri bune. Suntem prietene de o viata. Ma mai bucur pentru finantarea ta !
An nou fericit pentru Gabi din Oradea si pentru Porumbel !
M-am intristat rau cu Oana si nu stiu zau ce si cum ar trebui actionat. ceea ce mi s-a parut foarte clar a fost ca toate promisiunile astea cu regularizarea semanau mai mult cu un recensamint. Oribil si rusinos ! Curaj, Oana mica ! (acu' intreb ca bleaga : nu va puteti inscre undeva la o facultate de forma ca sa aveti acte in regula cit de cit).
Adrienne, sper ca nu e grav accidentul.
Kim, sunteti chiar hotariti sa va intoarceti in Ro ?
Soni, sanatate ! Idem pentru Alessia.
Mai vin.

Carmi spune:
Oana draga, nu te mai gandi ca ne plictisesti cu ceea ce scrii, ca nu e deloc asa. Cred ca fiecare isi imagineaza ce e in sufletul tau si te-ar ajuta cu siguranta, daca ar putea. Macar cu o vorba sa te mangaiem, daca altfel nu ne sta in putere.Un de la mine.
Lu, felicitari !
Craciunitza si Kim, deci v-a placut parul meu.
Sa va inveselesc un pic: azi l-am surprins pe Fabiano cu ceva ciudat in gura, ma apropii si imi ies okii ca la melcu´turbat: sugea chilotii lu ta-su´ (proaspat spalati...ehehe...i-a furat din cosul cu rufe). Incep eu lectia de morala, accepta cu greu sa-si scoata din gura pretiosul obiect, si ma duc sa intind rufele pe balcon. Cand ma intorc, junele muncea cu spor, are veleitati de ´incarcator-descarcator´ se vede. Mai clar, cara pe masuta de la premergator ciorapi din sertar si ii depozita la el in camera, asta pana a terminat stocul. L-am filmat, ca nu m-am putut abtine. Cat de draguti si inventivi pot fi la varsta asta...
Si sa va mai spun ca nu mai am ´astenie de toamna´, cred ca mi se tragea de la parul in trei culori.
Hai, va pup,
Carmi
Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mik spune:
Multumesc ca mi-ati tinut joi pumnii ! M-am descurcat binishor cu engleza mea de discoteca.
Intilnirea cu Lulu a fost ceva exceptional ! O senzatie de pace si de liniste si o impresie clara ca ne stiam de foarta multa vreme.
Impresii de calatorie : fetele din Sudul Frantei (Oana, Lulu si Maria pe care o pup in direct ) au un mare noroc. Au o vreme superba, o vegetatie luxurianta, muntele aproape si marea la picioare. Oamenii sunt foarte vorbareti si amabili. La intors am stat la fereastra pe parte cu marea, am vazut apusul de soare si o parte din coasta. Splendid !
Am avut o mica 'aventura' la Paris : trebul a ajuns cu ceva intirziere, la hotel am apucat in directia opusa pe bulevard, in faxul de rezervarea nu scria ora la care vin, cu toate in total am ajuns la hotel aproape de miezul noptii si dudia de la receptie imi daduse camera ! Afara nu voiam sa mai pun picioarele, caci ambianta se schimbase, aparusera de nu stiu unde niste tanti imbracate provocator (de nu aveam nici un dubiu despre ocupatia lor de baza). Asa ca tanti de la receptia mi-a curatat o camera pe miez de noapte si am fost multumita. La Paris era o toamna calda, castanii avea frunze ruginii si lumina era dulce ca la Iasi in luna octombrie. M-am intors seara, la 10, acasa si pe drum m-am intilnit cu o caprioara : statea cuminte pe marginea soselei si nu s-a speriat de faruri.
Azi am alergat toata ziua, am cules prune din copac, am facut prajitura si dulceata. Azi nu am calcat !
Va pup pe toate de noapte buna !

oana cretu spune:
voi sunteti scumpe tare, fetelor. va multumesc!
Mik, ca sa ma inscriu la facultate trebuie sa ma intorc in tara, sa trec printr-un examen la consulatul Frantei etc. Daca nu am facut pasul asta cand eram singuri, fara un bebe, acum nici ca il mai fac, pentru ca asta presupune pe langa intors in tara si cine are grija de copil, cum mai lucram cand gasim de lucru...multe. Si mi-am promis mie ca eu nu scot piciorul din tara asta pana nu am acte, nu intrerup continuitatea la ani pentru nimic in lume. Am suferit de dorul tarisoarei aleia, dar cu un sacrifiu, si continui cum am inceput. Merci pentru ganduri, asta e, mergem mai departe cu asociatia, sa vedem ce o iesi.
Carmi, nu vrei sa ne pui filmuletul sa ne amuzam si noi, please?
Polux, asa am sa fac, am sa va fac capul calendar in continuare atunci.
In seara asta m-am delectat cu poze din Romanica, ce frumoasa este tara asta, Doamne, o splendoare.
AUGUST SEPTEMBRIE

oana cretu spune:
Mik, ma bucur ca v-ati intalnit tu si Lulu, mi-ar fi placut si mie sa te vad, poate o data viitoare si cu copilasii.:) E frumos aici, da, asta incercam si eu sa zic, ca e o zona superba si niste oameni extraordinari. Cum sa renunt eu la toate astea ca vor ei?
Un, dos, tres, un pasido padelante, Maria! Eheee, ascult muzica...:p
AUGUST SEPTEMBRIE

kim222 spune:
Salutare...eu nu am timp sa stau pe Pc in we..dar am intrat rapid...am citit ..nu foarte atent recunosc spasita
Craciunitza multumesc ca nu m-ai uitat..Revin cu info miine
Doibebei..la fix! Am intrebari si despre inmatriculare!
Nema cum iti mai este?
Mik....hi,hi..vad ca tema reintoarcerii mele..revine. Este 100% luata hotarirea....Sa va mai spun....ne-am asigurat batrinetile..la 55 de ani incepem sa primim pensie si eu si sotul(pt ca lucrat 5 ani pt statul California)pensie lunara ...indiferent ca sitem aici sau nu...
Oana..va tin pumnii...
Pe celelate si ma scuzati ca nu mai am timp sa comentez...

craciunitza spune:
Buna dimineata, azi e vineri, asa-i?
Nu va fac cafeluta ca vreau sa dorm, da' un MagneB6 va servesc cu placere.
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

KUKI spune:
Neata.
Gabi, e foarte simplu. La noi, aici mai la sud, sud-est e vineri, mai la nord, nord-vest asa, e posibil sa fie luni. La alegerea clientului, ca de-aia platim taxe si impozite.
La mine de exemplu e vineri si e toamna. Ca mie imi place toamna cu frunzele ei ruginii si lumina blanda.
Ieri am adunat castane. Asa facem de cand era Cristi mic, in fiecare toamna adunam castane si le punem intr-un cosulet de nuiele cu un buchetel de frunze aurii alaturi. Azi mergem dupa frunze.
Oana, ce ganduri sunt astea? Cum sa ne plictisesti? Pai ce, noi suntem prietene doar de vreme buna?
Ce-o fi cu Adrienne de nu zice nimic? A mai dat vreun semn de cand cu accidentul baiatului, ca eu parca n-am citit nimic.
Mik, si Lulu a mancat singura toata pelteaua de coacaze, noua nu ne-a dat, doar s-a laudat la noi ca s-a lins pe degete
Pup, mai vin