40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 25

soni spune:
Nema ai trecut de pe 16 pe 17 HI HI HI HI HI!!!! Mama ce nacaz azi!!!Gabita voiam sa spun ca vreau sa fac si eu piul ala cu prune da ma intren in afara de cuporul meu pe ce pag iese??'
Alta intrebare : sa scot traducerea in romana ca prca e prea lunga semnatura asta!!!
La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro! P.Mosca
(Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista,trecutul,prezentul si viitorul nostru !)

KUKI spune:
Wow, ce frumoasa e Carboana !!
Eu n-am rochie de bal, ce ma fac? Si nici cu valsul nu stau prea bine, carnetelul de dansuri e gol...uite-asa te apuca depresia
Dar ideea e faina.
Nema...uite ce putin ne trebuie sa fim fericite. Intrebarea e de ce nu suntem in stare sa ne multumim cu putin?
Nomi, am vazut eu si pe-aici pe undeva vas din ala de lut, dar bucatareasa de mine am crezut ca e de decor, mai rustic, asa Sper sa vorbim de acelasi lucru.
Am bantuit si azi dimineata prin oras in cautare de mohair+andrele si de suparare ca n-am gasit, cu banii alocati mi-am luat pantofi. De-acum poate sa vina toamna

soni spune:
Doina deci: totul depinde de citi sinteti la masa ;ca in general se pune cam 150gr pasta cruga de cap de locuitor.PUne alpa la fiert uoitate cite min scrie sa lasi pasta si scoate-o cu un min nainate ca sa fie "al dente" adica nu moale. In timp ce fierbe apa , sa ai cubulete de sunca taiate mici. Pui o tigaie cu putin ulei si le pui la prajit(eu personal pun un catel usturoi taiat in doua si acopar sa dea gust). Asta se face repede . las-o deoparte . Intre timp daca nu ai parmezan rade brinza de oi (daca e sarata nu pune sare in apa de la pasta) . Cind pasta e gata ,scurge-o;Sa ai pregatit un castron unde sa o pui si reincalzesti bine sunca ,fierbinte .Peste pasta pui doua galbenusuri crude de ou dai drumul la sunca clocotita(care coace oul) si dupa la brinza si amesteci.(vrei un sfat ? Tu pune-ti ultima ca ramaine sunca la fund!hi hi hi hi ) E f. buna .(la 2 persoane pui 1 galbenus restul calculeaza tu)
Maria acu am inteles da vezi ca am si eu o mitza !!!! da nu-i bai ca le tinem in camere separate! hihihi
nema nu e vina mea ca azi sintem pe tpogan la ---Dc!!
La vita e un lampo,ma nel mistero di questo istante luminoso c'è il nostro passato,il nostro presente,il nostro futuro! P.Mosca
(Viata este ca un fulger,dar in misterul acestei clipe luminoase exista,trecutul,prezentul si viitorul nostru !)

soni spune:
EHHHHHHHH!!!Porca vacca !!! eu scriu ultima si ies printre cele dinaointe !! Doina ai reteta gaseste-o!na!

soni spune:
IARRRRR! KUKIIIII zi macr tu daca sa las traducerea in romana sau sa o scot ca e prea lunga parca semnatura!!! Please!!1I-mi spune careva ce sa fac!!!

nematics spune:
Neatza la noi, 'nseara la voi, fete cucuiete!! Soni, ti-ai gasit mesajul ala de-l alergi pe trei pagini?
HAideti sa va spun - dai un ban da' face! De mobile vorbeam - azi m-a sunat fimiu sa-mi spuna ca ii e dor de mine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu conteaza ca m-a trezit din somn adinc, nu conteaza ca m-a mai lasat jumate de ora si m-a sunat iar ca un mic sadic, dar cind auzi asa ceva IN PREMIERA si din propria-i initiativa - va spun eu, face toti banii!!!
Oana, teribil tricoul de sef, cred ca o sa-i iau si eu unul lui fimiu!!!
Si Carbonne e un scump, cred ca si lui ii trebuie o funditza roshie la git pe care sa scrie "Eu sunt seful", ca sa consfinteasca o stare de fapt.
Va pup si trec mai pe seara - plec la plimbare ca azi vine vara la loc
PS: Kim, mai e nevoie sa-ti zic unde e moralul meu? Pai a crescut instant dupa ce m-a sunat fimiu - multumesc de intrebare!

soni spune:
BAA am scris s-au dus mai sus am rescris sa-ui dus mai sus da nimeni nu ma ajuta sa inteleg daca in semnatura tre sa sterg raducerea in romaneste ca mi se pare prea lunga semnatura!!!

doibebei spune:
multumesc soni! super fain ar fi sa ma inveti,,desi mesajul asta s-ar putea sa fie pe pag.anterioara, ca vad ca mesajele mele parca ar fi trimise mai demult ca si cum ora ar fi decalata.... desi am verificat setarile la ora si e in regula...
nu mai stiu ....sper sa-si revina
pupici soni...am avut mare succes cu indicatiile de la tine

oana cretu spune:
Moamaaa, ati scris ceva cat eu am fost la Lulu.
Ma bucur ca v-a placut tricoul, mai are unul cu "vreau un frate", luate amandoua de mami mea.
Ma duc sa pap, ca mi-a dat Lulu tocanita de cartofi pt fi-miu, dar el doarme si o mananc eu cu Geo(Lulu, sa nu ne injuri, ii fac eu alta lui Seb zilele astea).
AUGUST SEPTEMBRIE

oana cretu spune:
Aaaa, si tiramisu ne-a dat nasica, eu care nu mananc asa ceva, al ei il mananc, ca e bun.
Mie nu mi s-a intamplat nimic azi cu mesajele, dar am vazut ca au fost probleme la multi azi pe DC.
AUGUST SEPTEMBRIE