40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 11

adrienne12 spune:
Mey fetele cum se zice la "limbarita" pt. miini? Ca de-asta suferim noi, scriem scriem si iar scriem. A trebuit sa ma duc tispe pagini inapoi sa vad de ce are nevoie polux. Singura idde care-mi vine in cap este un web site de tutoring. unde studentul bula poa sa faca log in si sa i se dea teme, prezinte informatia, explicatii, quiz si salva sesiunea. daca e pt. copilasi cu cit e mai colrat si cu figuri de purcelusi roz sau masinute e si mai bine. Hai ca nu e greu. fa si tu o cautare pe google pt. on-line tutoring ca sa-ti faci o idee, numa ca dupa asta iti trebuie design si tipm sa-l faci 9web site-ul ma refer). Cit dai sa ti-l fac io?Nu am timp acum sa citesc celelate pagini dar va pup pe toate si ma duc la farmacie sa-mi cumpar si eu vopsea de par ca e lunch time.Ah de fapt intrasem sa va spun ca m-a sunat asigurarea masinii sa-mi spuna ca fiu-meu a mai facut un accident.

noemi marian spune:
Bravo Oana!Asa te vreau!Cine stie ce va va rezerva viitorul?
Kuki,la asta m-am referit cind am scris de copil.Pt ca rar se-ntimpla ca un copil sa nu se nasca din dragoste.E bine sa fii optimista si sa-i multumesti Domnului pt ce ai.
Porumbel,n-am fost pe faza.Ce sarbatoresti si ce inseamna urarea ta?
Foarte tare mi-ar placea sa invat ebraica.E una din dorintele mele ascunse.Si mai am vreo doua.
Ok,ma duc sa scot hainele din vana si ma intorc.Nomi

oana cretu spune:
Noemi, inseamna un "an nou bun", azi si maine este Anul Nou la evrei, anul 5767 parca (de cand D-zeu a creat lumea).
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

oana cretu spune:
Adrienne, bine zici "limbarita" pentru maini.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

KUKI spune:
Soni, corect! Aia femeie ideala, frumusetea vine si se duce
Liliana, nu-i asa ca Adela are vestuta si caciulita? Uite-asa mi-l infofolea si mie mama cand era mic, noroc ca nu-l lasam prea mult la ea. De alintat nu mai zic, cand il aduceam acasa dupa doua zile de stat la bunici nu ma mai intelegeam cu el.
Si mi se pare de-a dreptul echitabila relatia cu sotul tau: lui ii vin idei romantice la care tu nu ai timp sa te gandesti (pentru mine si shoppingul intra la categoria romantisme) si tu te ocupi de partea logistico-financiara.
Porumbela, lamureste o ignoranta: de ce iti ureaza lumea "happy new year"?
Nomi, ati terminat amenajarile?
Eu bantui prin zona pana la ora 21 cand ma duc sa-mi iau copilul de la sala. Azi are meci, dar n-am voie sa ma duc ca cica e un meci greu si il inhib. Data trecuta m-am dus si ma uitam de afara pe un geam care dadea in sala si m-a vazut. Nu va zic cat m-a certat

KUKI spune:
quote:
Originally posted by oana cretu
Adrienne, bine zici "limbarita" pentru maini.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
Adicatelea "limbarnita manuala"

craciunitza spune:
Intrebare de week-end: asa-i ca soni seamana cu KUKI?
Oana
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

KUKI spune:
Desigur, doar suntem berbecute amandoua
Mai in gluma, mai in serios, pentru mine e un compliment. As vrea eu sa arat ca Soni la varsta ei si sa am energia sa fac cate face ea.

cius22 spune:
Buna seara fetelor,
Doaaamne-cat ati putut scrie in doo zile...(sau am lipsit mai mult???)
Saptamana aceasta a fost una de munca-munca si iar munca...trecerea la Colegiul national a insemnat pentru mine si asumarea unor noi responsabilitati si am vrut sa fiu constiincioasa ,sa fiu la zi cu toate hartogariile,sa nu ma roage directiunea de doo ori sa le duc...plus copiii care sunt o INCANTARE-copii care stiu ce vor,care invata din convingere-va vine sa credeti ca mai exista asa ceva???...
Nu prea mai am timp de computer...cand vin acasa(ca la scoala n-am timp nici sa rasuflu in cele 10 min de pauza intre ore)ma apuc de treburi in casa,plus ca ala mic e disperat dupa mine si se agata ca o maimutica de mine(ar trebui sa fac o poza cum mestec eu in cratite cu kupilu' in brate)...Uneori seara,ma apuca asa un dor de voi...intru...cetesc...ma delectez...da' pan'sa termin de citit ma toropeste oboseala si nu mai poci scrie nika...asa sa stiti,sunt pe marginea palniei...nu am disparut!
Noa-va tzuc pe toate ,va ofer o floare virtuala-ca la ora asta cafeaua poa' sa fie buna numa' pentru americance..da' pot sa le ofer lor...
Craciunitzo-azi am facut ostropel de pui (sos cu usturoi si rosii,nu prea gras) cu garnitura de cartofi natur...noa-iti place ideea?
Hai ca fug acu' ca tre' sa vina neshte musafiri-sunt doar in trecere prin Sibiu si nu stau mult,da' tot tre' sa pregatesc ceva,nu?

oana cretu spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Intrebare de week-end: asa-i ca soni seamana cu KUKI?
Oana
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
DA DA DA!!!!
Oana si Seb

(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE