40 cu + sau - (cap.22)
Raspunsuri - Pagina 12

noemi marian spune:
Kuki,n-am terminat.
Sintem tot la faza o camera gata si restul zboara.A fost perioada concediilor la firma sotului,ca peste tot dealtfel,si a avut de munca f mult.Cum eu sint asistenta si el executant iti dai seama ca n-am facut nik.Acum asteptam sa vina aia cu termopanele si vedem noi.Sper ca de Craciun sa fim si noi gata.Si toate investitiile le facem din salarii si e naspa.Ca tre' sa luam de-aici sa punem dincolo si sa-ntindem de ei in toate partile.In fine.De fapt nu asta conteaza ci faptul ca sintem in stare sa ne tinem bine pe picioare si sa facem tot ce putem cu foarte multa veselie si umor.Ca de obicei.
Porumbel,atunci hai sa bem o sampanie si An Nou Fericit.Sau fac o gafa daca-ti urez asta?
Carmi,cum ti-a iesit parul?
Ma duc la tura a doua de haine si ma-ntorc.Nomi

nematics spune:
care week end?? aici e dimineatza
Oana: firar de o mie de ori, pe aia cu satra care s-au aciuiat la INRIA si au stat luni de zile in parcare de-i dadea prefectura afara pe o parte si ei se intorceau pe partea ailalta nu-i mai ia nimeni la intrebari si se iau de oamenii care fac cinste locului - firar, ca si eu m-am luptat cu javrele rasiste de la prefectura din Nisa cind am fost acolo; doar ca eu eram un pic mai sus decit ultimele locuri in fata lor, dupa noi (est europenii) mai rau erau arabii - care oricum de bine de rau se descurca
chiar, i-am povestit cred lui Lu cum am intrat eu cu forta in consulatul italian sa-mi dea aia viza de tranzit sa ma intorc acasa, erau o gramada de arabi la coada si vazind cit curaj am unul din ei mi-a propus sa-mi faca orice acte pe gratis - poate o mai fi pe-acolo ?? Pina la urma am ajuns la consul (trecind prin debarale, scari dubioase si podul cladirii ca bestiile n-au vrut sa-mi spuna unde e) si l-am facut varza, i-am spus ca ma duc si chem televiziunea, ziarele, fac greva foamei in piata din Nisa etc etc in fine, asta era acum peste 10 ani, azi m-ar fi scos drept "terorist", i s-a sculat parul cind m-a vazut in birou, s-a facut mic si si-a cerut mii de scuze, ideea e ca trebuie sa fie o cale pe undeva -
Adrienne, sper ca e OK, da un semn
Maria, Porumbel - ce supa, bre, ziceti repede ca deja poftesc si eu si nustiu la ce!
Mazeltov? Asa se zice? La multi ani la fete si copilului!
Liliana, care e ideea Mariei? Ca sa nu scriu degeaba - eu am una de milioane, de aia o vind scump!!

soni spune:
http://www.woow.ro/prezentare/Lectia_fluturelui.html
Oana pt tine dar toate noi puem invata ceva chiar daca o stii nu strica
Waw KUKI gewmene!!! Masa masii!! Doar berbecii sint in srtae sa darime muntii ca daca nu se duc ei vin mintii la ei
Fetelor va pup dulce ! Noemi si eu am icercat azi(culmea) ostroleu fara usturoi ca deh sefu vomitra si ce-a facut cu sucul??? Pasat!1 HII hi hio hi hi hgi eu am sa trag un usturoi!! Beeeeehhhh!In barba cui nu-i place!

noemi marian spune:
Roxana,bine-ai revenit!
Of!Simona ce dor mi-a fost de tine!Ma bucur ca-ti place la munca.Mie nu.Dar chiar ma bucur cind altii au slujba care le place si fac ce le place.
Soni,stii ca asemenea transplant s-a facut si-n Timisoara la Oncologie pediatrica in urma cu 6 ani daca nu ma insel?A fost o reusita.Stiu de la cumnatul meu deoarece fetita careia i s-a facut era prietena cu nepoata noastra.Dar recuperarea posttransplant este de lunga durata.Doamne Ajuta!
Subscriu la ce a zis Craciunitza.Mi-a luat ceva timp de gindire si ai mare dreptate.
Tzuc,Nomi

kim222 spune:
Repejor sa va salut!
Eu sint cam nauca..Luca al meu s-a trezit la 4 si a vrut..Pa-pa!Bagat o cafeluta dar nu prea si-a facut efectul..
Noemi cum a fost contaminat spanacul nu se stie inca...nici macar nu avem primele rezultate dac chiar este contaminat....
Liliana..sfaturi nu am ca nu ma pricep..dar mi-a placut ideea lui Victor...
Oana..imi pare tare rau....Ce planuri aveti acum?
Nema...ma intrebai de YM...Noua ne-a fost taiat accesul la email de la servici..dar datorita romanilor inventivi am reusit sa am YM la jjob..ceea ce inainte nu aveam ..priceput ceva?
Carmi cum a iesit culoarea parului?
Roxana bine ai revenit..
Cius..te-ai mai linistiti un pic?
KUKI....iti ofer ...in loc de bani!
Fetele din Ro..cunoasteti pe cineva la RAR? Nu am nevoie de o pila ci de o informatie exacta? Ma poate ajuta cineva? merci!
Mai vin pe la voi...

gabibarta spune:
RAR: incearca sa dai o cautare pe gugl poate au site- Registru auto roman.
Azi trebuia sa merg la sinagoga, dar am patit-o rau de tot azi dupa masa. Mi s-au blocat niste sume de bani de pe card, era sa pierd vreo 800mii lei din cauza bancii, si m-am enervat rau de tot. Mai ales ca erau ultimii banuti inainte de salar:(( Asa ca am ramas acasa si mi-am lins ranile de la suflet:(((

cicina spune:
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/nemracene/album?.dir=c702re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//it.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Cea care a cerut sa ma vaza.
Noemi, tot imi faci in sac cu palinca, dar sa stii ca am luat de acasa una de pere de Zlatna, doar o pup sa tina mai mult ca tare buna e.
Oana, cand ai familia aproape e mai bine, impreuna ve-ti trece si peste asta. Multa bafta, dar fa recurs.
Maria, bine ca n-am dat eu de persoana care povestesti , pentru ca eu sant recunoscuta ca "gura sloboda", iti dai seama ce-ar fi iesit.
Ciuss eu am facut sarmalute in foi de vita, daca spun eu ce-am facut de mancare inseamna ca inceapa sa ninga. Culmea e c-au iesit bune.
Kim, aveam nevoie de un sfat medical, daca ai timp.
Soni, nici al meu nu mananca ce ma chinui eu sa fac, dar se descurca el , isi face daca nu-i place.
cicina

Laura B spune:
Scriu repede, ca poate azi reusesc sa va prind inainte sa mergeti la nani…
La multi ani! inca o data, Anamaria! Sampanie, tort, petrecere, cum a fost?
La multi ani Porumbel si pentru toti cei care serbeaza acum anul nou. Chiar nu stiam ce inseamna “Rosh Hashanah” de pe calendarul meu. Inteleg ca se traduce prin “An nou”. Corect?
Oana scumpa, imi pare tare rau ca treceti prin necazuri. Dar tare imi place de voi ca sunteti optimisti! Sanatate sa aveti, ca sunt sigura ca veti rezolva pana la urma problemele. Eu va tin pumnii sa fie asa cum va doriti.
Soni, unde e poza noua? Vreau si eu sa vad.
Alessia, iti urez si eu sanatate si refacere rapida.
Liliana, brrrrrr. Cum poti sa dormi cu geamul deschis la 10 grade? Uite, eu am acum un termometru in fata care arata 21 grade, am geaca pe mine si tot mi-e groaznic de frig si am unghiile vinete.
Adrienne, dupa cat esti de linistita inteleg ca accidental a fost usor. Si la voi e la fel ca aici, adica dupa fiecare accident creste rata la asigurare?
Kuki, uuups, tin minte ca baiatul tau face un sport la care a luat si o cupa, dar nu tin minte ce sport face. Zi inca o data la baba, ca dupa asta promit sa iau pastilutele de memorie.
Carmi, a prins culoarea? Apopos de asta, eu de ani de zile imi vopsesc parul acasa, si mi-a iesit binisor. Dar de la o vreme am inceput sa am probleme: ori am prea multe fire albe la tample, ori vopseaua nu mai e asa buna, nu stiu ce se intampla. Dar sunt nemultumita de cum arata acum parul chiar imediat dupa o vopsire. Voi sunteti multumite? Ce marci folositi?
Maria, eu am gasit Tchibo chiar si in Canada. Daca in Franta nu e, nu poti face o vizita in Germania, sa te aprovizionezi? Mie in Romania imi placea si Lavazza; aici prefer un anume tip de cafea varsata, gasita pana acum numai la Save-On-Foods, si proaspat rasnita. Are o arooooma, mmmm...
Laura

noemi marian spune:
Adrienne,ce s-a intimplat?Baiatul e bine?
Cicina,aia-i cea mai buna de pe lumea asta.Da' nici a mea de prune nu-i rea.Iti dau si tie.
Uitasem s-o salut pe Doibebei care a intrat scurt,apoi a disparut.
Laura,nu te agita sa ajungi din urma trupa ca nu-ti iese.Stai linistita ca asa patesc si eu:ma trezesc cu tzishpe pagini noi in fata,le citesc pe toate,apoi uit 80% din ce-am citit.
Liliana,tu poti da mina cu al meu.Inca se inveleste cu-n flintic de patura,usa de la balcon e deschisa si n-are nici o treaba(si n-are pe el nici macar umbra de haina).Eu ma invelesc cu plapuma si am si-o pijama,subtire ce-i drept,pe mine.
Gabi,da-o-ncolo!Macar si-au cerut scuze? Nomi

KUKI spune:
Cicina, vazut, placut, asa mai merge ! Si mi s-a facut dor de Portita. Poate la anu'.
Laura, fi-miu face handbal. Au castigat in seara asta la 3 puncte diferenta.
Adrienne, sper sa nu fie nimic grav nici cu fiul si nici cu masina. Ce-ai ami facut cu avocatii aia ca am pierdut firul, ai mai fost la interviu?
Kim, e bine ca nu ai uitat ca aici totul se rezolva pe baza de "cunoasteti pe cineva la....".
Aia mica petrece intens de nu da nici un semn.
Ciuss, ne lipsesti. Ce mai face Roxi?