40 cu + sau - (cap.22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Bravo Oanaaaaaa!! pt tine si fete!!http://www.woow.ro/prezentare/Femeia_ideala.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Oana , imi pare asa de rau ca treceti prin astfel de momente...Ma doare sufletul !
Ma rog ca Dumnezeu sa va ajute si in problema asta , si mai ales sa va dea pace in suflete !

Gabi , multumesc pt. urari , un nou inceput fericit iti doresc !
Shana tova u metuca !

Kuki , asa te vreau ! Optimista ! Intr-adevar , banii vin si se duc , dar sanatatea e f. importanta !

Alessia , ai grija de tine ! Te asteptam cat de curand refacuta si cu forte proaspete !

Plange bebe ! Revin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Soni, o stiam si eu, dar m-am amuzat din nou.

Porumbel, stai linistita scumpa, soarta cand ti-e scrisa nu ai cum sa te pui in calea ei sa o schimbi.:) Ne acceptam soarta.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Kuki, pai nu e asa, super famile, bea si face haz de necaz.

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Oana imi pare rau sa aud ca ati primit negativ. Uf ce o fi in sufletul tau.Sincer nu stiu cum sa te ajut, dar vreau sa spun ca vei fi in gandul meu si ragaciunile mele ca totul sa fie bine.

Oana acum inteleg de ce spuneai ca esti suparata pe viata....uite eu ma suparam pe un profesor de aici (cand inca nu ajunsesem pe aste meleaguri) care ma tot batea la cap cu "life is good", si eu ma gandeam ca poate your life, not mine. Dar acum am ajuns sa gandesc si eu un pic la asta. Si nu ptr ca am ajuns aici, ci ptr ca am inceput sa inteleg ca lucrurile in viata au o anumita valoare si ca nu merita sa ma necajesc pe lucruri de nimic. Daca sunt sanatoasa eu si ai mei, am putere de munca si dragostea sotului si a copiilor, restul se rezolva.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

ESTI MARE OANA!!!!!!!! Sigur ca vei reusi!!!!pup dulce .
NOEMI da e hematopoetic adica 4 saci de singe de la un "aproape geaman "al lui care ar trebui sa construiaca celule sanatoase!!1

Mergi la inceput

Iuliana negociem, depinde de idee...daca nu pot face nik cu ea?Uite dau o cazare de Thanksgiving in Chicago, ce spui?

Iulia cum sa-mi descurajez eu soata cand are idei romantice, nu desigur, numai ca el cu ideile si eu cu pusul in aplicatie, cica sa sun eu la ei sa rezerv camera, etc.

Carmi prins-a colorul pe per? Si ce culoare a iesit?

Citat de la Iuliana:"SOni, ma faci sa ma gindesc la vorba unui doctor: "de la o anumita virsta cind te scoli dimineatza nu te doare nimic inseamna ca te-ai trezit mort" ", asta chiar a fost buna, uite rad de naroada singura in birou...ca azi nimeni nu umbla pe aici, doar eu ca de ne-a invitat seful de sindicat la masa pe noii angajati.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Maria multumesc de idee, dar asta deja e "luata", exemplere care le-am dat acolo sunt deja alte proiecte.
Hehehe vrem si noi poze cand crosetezi si Carboana ta te ajuta la asta. Imi aminteste de matele copilariei mele, doamne ce mai torceau la mine in brate.

Alessia mama, hai vino si pupama pe mine, sau lasa ca te pup eu dulce pe tine, caci eu am antivirus bun...daca dorm eu cu geamul deschis la 10 grade afara, si geamul exact la nivelul patului si in dreptul lui...asa ca imunitate scrie pe mine. Uff si ca acum imi spun eu oful, ca-mi invatatsem fata sa stea tot asa ca si noi, cu geamul deschis, imracata mai lejer etc...si de cand am dus-o in Romania o infofoleste maica-mea de pare cosmonaut Adela. Gata decretez mi-a stricat copilul.lol

Nomi multumim de informare despre e-coli.

Porumbelas scump Happy New Year?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Ca de obicei , pana reusesc eu sa trimit un mesaj voi scrieti 10 !

Oana , ma bucur mult pt. schimbarea pe care o simt !

Mergi la inceput

Da, Polux, asa este, cum ai spus si tu si eu mai inainte, ca sanatatea nu e nimic mai pretios pe lumea asta, ca e a noastra, a copilului, parintilor, fratilor, prietenilor.

Porumbel, Gabi, Maria (pentru Syl) si restul fetelor, Shana Tova, am si uitat, scuze, cu problema asta!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput